Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscopul zilei, luni, 27 noiembrie 2023
Horoscopul zilei, luni, 27 noiembrie 2023. Patru zodii vor avea simțurile ascuțite și vor ști să-și ducă planurile la îndeplinire
 În horoscopul zilei de mâine, 27 noiembrie 2023, se conturează o luptă între două influențe contradictorii. Însă cel mai important eveniment astral ce captează atenția este Luna Plină în zodia Gemeni. Această poziționare planetară promite oportunități de mare valoare în dezvoltarea personală și relațiile interpersonale. Îți oferă posibilitatea de a citi dincolo de cuvinte și de a descifra emoțiile ascunse, eliberând astfel o mai mare înțelegere și intuiție în comunicarea ta cu cei din jur.
Miron Mitrea, despre scandalul achiziției de vaccinuri în pandemie
Miron Mitrea, despre scandalul achiziției de vaccinuri în pandemie: Nebunia este că ei refuză acum să-și asume responsabilitatea
Scandalul achizitiei de vaccinuri din pandemie a explodat, iar DNA a deschis un dosar prin care se anunță să cadă multe capete, responsabile cu achiziția din perioada respectivă. Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății a pasat vina in curtea fostului premier din acea perioada și a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, că decizia de a cumpăra cantitatea imensă de vaccinuri a aparținut lui Florin Cîțu. Această situație paradoxală a fost comentată de Miron Mitrea în cadrul emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus.
Locul de muncă ideal care oferă un salariu de 38.000 de lei, stres redus și muncă de la distanță.
Locul de muncă ideal care oferă un salariu de 38.000 de lei, stres redus și muncă de la distanță. Care sunt cerințele
Într-o lume în continuă evoluție și în căutarea unui loc de muncă care să îndeplinească atât cerințele financiare, cât și cele de flexibilitate, mulți lucrători găsesc o opțiune atrăgătoare în domeniul actuariatului. Această profesie oferă nu numai un salariu mediu generos de peste 516 mii de lei pe an, dar și posibilitatea de a lucra în regim hibrid sau de la distanță, într-un mediu modern și adaptat cerințelor în societatea actuală.
Vama Romania
Începe opreațiuntea "Pinocchio" în vămile din România - Ce presupune
Autoritatea Vamală Română anunţă că va derula în luna decembrie operaţiunea „Pinocchio”, care vizează controale extinse privind traficul de jucării contrafăcute. Potrivit instituţiei, la final de an se importă mai mult de o treime din mărfurile contrafăcute care tranzitează România sau sunt destinate pieţei interne, pentru a fi comercializate în „luna cadourilor”. În primele zece luni ale acestui an au fost reţinute un sfert de milion de jucării susceptibile de contrafacere, de trei ori mai multe comparativ cu perioada similară din 2022, precizează autoritatea.