Articolele din categoria ACTUAL:

Reciclare sticle
Ministrul Mediului anunță că sistemul de garanție-returnare este cel mai mare proiect de economie circulară al României - Va fi lansat pe 30 noiembrie
Sistemul de garanţie-returnare, cel mai mare proiect de economie circulară al României, va fi lansat pe 30 noiembrie i va contribui la comunităţi mai curate şi mai verzi / Fechet: Va transforma România din ţara depozitării în ţara reciclării, anunţă PNL, precizând că acest proiect a fost început în 2020 de ministrul liberal al Mediului Mircea Fechet. 
Marcel Ciolacu
România ar putea să cumpere un avion prezidențial. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
România ar putea cumpăra avion prezidențial după scandalul pe secretizarea deplasărilor lui Klaus Iohannis. Anunțul vine chiar de la premierul României. Marcel Ciolacu spune că avionul ar putea fi folosit și în alte situații, nu doar de către președinte. Între timp, Klaus Iohannis s-a întors din turneul african și se pregătește pentru o altă vizită externă: șeful statului va merge la începutul lunii decembrie în Dubai. 
Proces colectiv împotriva platformei de gunoi Rom Waste a fostului primar general Adriean Videanu
Proces colectiv împotriva platformei de gunoi Rom Waste a fostului primar general Adriean Videanu
Platforma de gunoi Rom Waste din Dragomirești Ilfov, deținută de fostul primar general Adriean Videanu, este vizată de un proces colectiv inițiat de oamenii care locuiesc în vecinătate și a căror sănătate este amenințată prin transformarea comunitățile "în coșul de gunoi al sectorului 1 și al sectorului 4". Inițiatorii demersului vorbesc despre riscul unor afecțiuni grave precum leziuni cerebrale, renale şi ale căilor respiratorii, cancer, ciroza sau chiar boala Alzheimer. Potrivit unor surse de încredere, Adriean Videanu urmează sa fie audiat in perioada imediat următoare. 
Alina Gorghiu
Război total pe scena politică după decizia DNA pe TUNUL vaccinurilor în pandemie - Ministra Alina Gorghiu: Declarațiile lui Drulă sunt nocive
Este circ total pe scena politică după decizia DNA pe vaccinurile cumpărate în pandemie. Președintele USR spune că statul de drept e călcat în picioare și că procurorii joacă politic în pragul alegerilor electorale. Iar ministrul Justiției vine cu atacuri fără precedent. Alina Gorghiu susține că afirmațiile USR sunt plagiate pe modelul lui Liviu Dragnea. 
Orlando Nicoară
Orlando Nicoară, un biet Domn Goe care se ascunde după fusta mamițichii: cine deține, de fapt, firma care are drepturile TV în Liga 1
Orlando Nicoară, săgeata statului paralel, pozează într-un om de afaceri potent, un zmeu invidiat de competitori, când, în realitate, se ascunde după fusta mamei mai ceva ca Domnul Goe al lui Caragiale. eAD.ro Interactive SRL, firma care deține drepturile TV în Liga 1, este deținută în proporție de 45,12% de mama sa, o doamnă în vârstă de 80 de ani. Și nu este singura combinație dubioasă în care regăsim numele octogenarei.