Articolele din categoria ACTUAL:

Santier prabusit in Italia / FOTO: Profimedia
Trei muncitori români, grav răniți după prăbușirea unui șantier. Alte trei persoane au murit în accident
Tragedie în Italia. Trei muncitori au murit în Florența, după ce șantierul pe care lucrau s-a prăbușit. Printre victime sunt și trei români. Medicii spun că doi dintre ei sunt în stare gravă, au leziuni la coloană. Alți doi muncitori sunt încă dați dispăruți și sunt căutați de echipele de salvare sub dărâmături. Locuitorii spun că zgomotul din momentul prăbușirii a fost atât de puternic încât au crezut că e cutremur.
Ministerul de Externe
MAE îşi exprimă regretul profund ca urmare a decesului lui Alexei Navalnîi, ”o pierdere uriaşă în eforturile pentru consolidarea valorilor democratice”
Ministerul Afacerilor Externe îşi exprimă regretul profund ca urmare a anunţului despre decesul în închisoare al politicianului rus de opoziţie Alexei Navalnîi, considerându-l ”una dintre figurile emblematice ale opoziţiei din Federaţia Rusă”. Ministerul Afacerilor Externe condamnă încălcările repetate ale normelor de drept internaţional de către regimul din Federaţia Rusă şi reiterează importanţa respectării, fără întârziere, a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului de către autorităţile ruse.
Confruntări violente între jandarmi și fermieri, la Paris / Foto: Profi Media
Fermierii amenință din nou cu proteste care pot paraliza economia. Care sunt noile lor nemulțumiri
Fermierii europeni amenință cu noi proteste! Asta în condițiile în care șase organizații care reprezintă sectorul agricol european au transmis că nu sunt mulțumite de propunerea Comisiei Europene, care vizează un control îmbunătățit pentru produsele ucrainene importate în UE fără taxe vamale. Aceștia consideră că liderii de la Bruxelles trebuie să adopte mai multe măsuri pentru a corecta situația. 
Mihai Tudose / Foto: Inquam Photos
Mihai Tudose, dezvăluiri din interiorul dezbaterilor despre comasarea alegerilor: PSD dorește cea mai bună cale, recunosc că nu am găsit-o
Europarlamentarul PSD Mihai Tudose , şeful de campanie al formaţiunii la alegerile europarlamentare, a declarat vineri că încă nu s-a ajuns la o decizie privind comasarea alegerilor, în coaliţie. El a menţionat că PSD îşi doreşte cea mai bună cale, pe care, încă recunosc că nu au găsit-o şi a adăugat că el, personal, nu este foarte încântat cu alegeri în luna decembrie.
Cel mai recent studiu ne clasează lideri în topul celor mai periculoase țări din Europa pentru șoferi.
Cel mai recent studiu ne clasează lideri în topul celor mai periculoase țări din Europa pentru șoferi. Cine ne urmează în clasament și care sunt cele mai sigure țari
Potrivit unui studiu care analizează datele din 2022, România se situează pe primul loc în Europa ca fiind țara cu cele mai multe decese rutiere la mia de locuitori, cu o cifră alarmantă de 85,81. Factorii care influențează siguranța rutieră includ infrastructura precară, calitatea vehiculelor, comportamentul șoferilor și aplicarea legii.
Ce s-a întîmplat, de fapt, cu Coldea, la Untold Dubai Exclusiv
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Coldea, la Untold Dubai. Sergiu Diacomatu, implicat în incident, dezvăluiri la Realitatea Plus
Bossul statului paralel,  nimeni altul decât Florian Coldea, a fost surprins în lojă la UNTOLD Dubai. Spiritele s-au încins,  și o bătaie în toată regula s-a iscat  din care generalul a ieșit destul de șifonat.  Sergiu Diacomatu, cel care a fost implicat în incident, a intervenit la Realitatea Plus pentru a da informații suplimentare, dar și a dezvăluit cunoștiințele sale despre sforile pe care continuă să le tragă Florian Coldea.