Articolele din categoria ACTUAL:

Salariul minim european
Legea salarizării, finalizată în septembrie. Calcule la Ministerul Muncii pentru salariul minim european - Ce se întâmplă cu veniturile bugetarilor
Legea salarizării este marea restanță a Guvernului și ar putea fi gata în luna septembrie, potrivit unor surse. Asta deși ar fi trebuit să intre în vigoare la începutul acestui an. Salariile din sistemul bugetar vor fi schimbate radical și vor fi formate dintr-o componentă fixă și una variabilă. Și sporurile vor fi acordate doar pe criterii de performanță. Între timp, România trebuie să implementeze salariul minim european până la jumătatea lunii noiembrie. Sunt acum mai multe scenarii pe masa Ministerul Muncii. 
Vladimir Putin (Profimedia)
Război în Ucraina, ziua 725: Putin îi felicită pe militarii ruși pentru capturarea orașului ucrainean Avdiika: "O victorie importantă"
Preşedintele rus Vladimir Putin a felicitat unităţile militare şi pe comandantul acestora pentru capturarea oraşului ucrainean Avdiivka, a anunţat sâmbătă seara Kremlinul, relatează Reuters. Preşedintele Joe Biden a vorbit la telefon, sâmbătă, cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi a făcut o legătură directă între retragerea trupelor ucrainene din oraşul-cheie Avdiivka şi incapacitatea Congresului de a aproba un ajutor suplimentar pentru efortul ţării de a respinge invazia Rusiei, relatează CNN.