Articolele din categoria ACTUAL:

Bani de la stat pentru tinerii care se angajează în 2024. Foto: Profimedia
Bani de la stat pentru tinerii care se angajează în 2024. Cât sunt primele de activare, inserție și mobilitate
Ministerul Muncii și Solidarității Sociale acordă, prin intermediul Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă, stimulente sub formă de bani pentru tinerii care se angajează în anul 2024. Aceste stimulente includ prime de activare, inserție și mobilitate, fiind destinate să încurajeze integrarea lor pe piața muncii și să faciliteze tranziția către un loc de muncă stabil. Este o măsură menită să sprijine tinerii în obținerea independenței financiare și să îi motiveze să își construiască o carieră de succes în domeniul dorit.
Miron Mitrea dezvăluie jocurile de culise ale negocierilor din coalție
Miron Mitrea dezvăluie jocurile de culise ale negocierilor din coalție. „PSD are un singur interes”
Amânarea repetată a ședințelor coaliției în ceea ce privește o eventuală comasare a alegerilor pune sub semnul întrebării viitorul politicii românești într-un an încărcat electoral. Însă Miron Mitrea susține că toate aceste amânări sunt, de fapt, o etapă firească a negocierilor care se poartă în spatele cortinei. De asemenea Mitrea a acceptat să dezvăluie interesele fiecărui partid în cadrul acestor negocieri în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea PLUS.
Un schior riscă să ajungă la închisoare pentru că a filmat un lup pe pârtie. Foto: Corriere della Sera
Un schior riscă să ajungă la închisoare pentru că a filmat un lup pe pârtie. Cum s-a ajuns la o astfel de situație
Un schior riscă până la doi ani de închisoare, după ce s-a filmat în timp ce urmărea un lup pe o pârtie din Tirolul de Sud, în Italia. Lupul a ajuns în final în plasa de protecție, în încercarea de a scăpa de urmăritor. Imaginile au devenit virale, iar autoritățile au fost imediat alertate după ce Agenția Națională pentru Protecția Animalelor a depus plângere. 
Viața rușilor de rând după doi ani de război și sancțiuni economice. Foto: Captură YouTube
VIDEO cu viața rușilor de rând după doi ani de război și sancțiuni economice. Pâine și circ, ingredientele cu care Putin ține în frâu populația
Un român a vrut să vadă cum rușii, aflați în plin război, trăiesc de pe o zi pe alta! Bărbatul a mers la Moscova și a intrat în mai multe supermarketuri, unde a comparat prețurile alimentelor cu cele din țara noastră. Concluzia lui a fost una simplă: salariile oamenilor care trăiesc în metropolele rusești sunt similare cu cele ale românilor, însă prețurile sunt mai mici! 
Anunț dur: Mașinile second hand se vor scumpi anul acesta
Anunț dur: Mașinile second hand se vor scumpi anul acesta. Românii nu își vor mai putea permite nici măcar mașini la mâna a doua
Românii nu își vor mai permite să-și cumpere nici mașini la mâna a doua! O analiză recentă arată că în condițiile în care prețurile au explodat la alimente, energie, dar și la imobile, nici mașinile nu vor scăpa de scumpiri în 2024. Multi oameni spun că abia își mai permit să facă un plin de carburant, așa că despre o nouă achiziție nici nu mai poate fi vorba. Și anul trecut, mașinile second-hand s-au scumpit cu 18%
Oameni rămași pe drumuri după ce și-au cumpărat apartamente
Zeci de oameni au rămas pe drumuri după ce și-au cumpărat apartamente. Păgubiții furioși au organizat un protest
Sute de oameni din Alba Iulia au rămas pe drumuri, după ce un dezvoltator imobiliar ar fi vândut de mai multe ori aceleași apartamente. Cumpărătorii se plâng că au achitat parțial sau integral locuințele, dar s-au trezit peste noapte că noile lor case au mai mulți proprietari. Păgubiții au protestat în fața Judecătoriei din oraș, nemulțumiți că procesul bate pasul pe loc.
Poți să găsești șarpele ascuns printre girafe în doar 10 secunde?
Testul draconic pe care doar cei cu privire de vultur îl trec. Poți să găsești șarpele ascuns printre girafe în doar 10 secunde?
Testul imposibil de rezolvat în zece secunde este unul care pune la încercare abilitățile și perspicacitatea celor care îl încercă. În această provocare fascinantă, trebuie să găsești un șarpe ascuns printre girafe, un detaliu subtil fiind singurul indiciu care îți poate dezvălui locația corectă. Reptila șireată s-a camuflat perfect printre celelalte animale, dar doar cei cu o privire atentă și rapidă pot detecta falsitatea aparenței.
George Simion
George Simion, despre politica de alianţe AUR: Nu facem coaliţii cu broasca şi cu ştiuca, cei care au distrus România
Preşedintele AUR, George Simion, respinge ideea unei coaliţii cu formaţiunile aflate la guvernare cât timp acestea au actualele conduceri. El spune că dacă AUR nu va obţine peste jumătate din voturi sau preşedinţia României va rămâne în opoziţie, dacă PNL şi PSD nu se „reformează”. ”Nu facem coalitii cu broasca si cu stiuca care au distrus Romania timp de 33 de ani”, a declarat el. Simion a vorbit şi despre felul în care a condus AUR în ultimii patru ani, el admiţând că a făcut uneori „greşeli şi excese” şi argumentând că acestea erau „utile şi necesare”.