Articolele din categoria ACTUAL:

Motivul oficial al morții lui Alexei Navalnîi: ce spun autoritățile ruse. Noi detalii controversate
Motivul oficial al morții lui Alexei Navalnîi: ce spun autoritățile ruse. Noi detalii controversate
Apar noi detalii în controversata moarte a lui Alexei Navalnîi. Trupul acestuia a fost găsit și se află la morga unui spital, păzit de doi polițiști. Potrivit presei ruse, nu a fost facuta autopsia, chiar dacă pe corpul acestuia s-au descoperit mai multe vânătăi. În același timp, echipa lui Alexei Navlanîi acuză autoritățile ruse că vor să mușamalizeze modul în care a murit. Soția opozantului lui Putin a participat la ședința Consiliului Miniștrilor de Externe din Uniunea Europeană alături de șeful diplomației europene, Josep Borell. 
Care este momentul potrivit al zilei să mănânci dulciuri
Care este momentul potrivit al zilei să mănânci dulciuri. Zahărul cu bune și cu rele
Ți-e foame la serviciu? Mănânci dulciuri și foamea trece rapid. Te simți obosită? Mănânci dulciuri și îți recapeți energia. Cei mai mulți dintre noi consumăm zahăr și tot felul de dulciuri concentrate în orice moment al zilei, iar efectele nocive se văd în timp. Iată ce spun nutriționiștii despre cea mai bună perioadă din zi în care poți să mănânci dulciuri fără să îți afecteze sănătatea și silueta.
Alegeri europarlamentare
Scenariu-bombă: PSD și PNL, candidați comuni la europarlamentare. Candidatul la Cotroceni, miză uriașă pe masa coaliției
Scenariu-bombă pe scena politică! PSD și PNL ar putea merge cu liste comune la toate tururile de alegeri de anul acesta. Informațiile apărute în spațiul public spun și că liderii celor două partide ar fi decis deja soarta comasărilor într-o discuție telefonică pe care au purtat-o duminică, atunci când au decis și să amâne ședința de Coaliție. Liberalii și social-democrații neagă însă că s-ar fi discutat despre un asemenea scenariu și exclud categoric o înțelegere, cel puțin în ce privește candidatul pentru funcția de președinte. 
Nicolae Ciuca
Nicolae Ciucă: Salut anunțul făcut de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de a candida pentru un nou mandat
Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, afirmă luni că salută anunţul făcut de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de a candida pentru un nou mandat, din partea PPE şi îi urează mult succes, el precizând că în toţi aceşti ani, actuala preşedintă a demonstrat că poate gestiona crize complicate şi că poate găsi soluţiile cele mai bune pentru toate statele membre UE.
Trupul lui Cătălin Toma a ajuns la Consiliul Județean Vrancea înainte să fie condus pe ultimul drum
Trupul lui Cătălin Toma a ajuns la Consiliul Județean Vrancea înainte să fie condus pe ultimul drum
Trupul lui Cătălin Toma a ajuns la Consiliul Județean Vrancea înainte să fie condus pe ultimul drum. Mașina mortuară a făcut un popas la sediul administrației județene. Oficiali, funcționari din Consiliul Județean, angajați de la Prefectura Vrancea, Primăria Focșani și instituții subordonate, precum și simpli cetățeni au aprins lumânări și au depus flori în memoria lui.