Articolele din categoria ACTUAL:

Foto: Profimedia
Un deținut din închisoarea unde a murit Navalnîi aruncă bomba despre ultima zi a opozantului: „Era clar că ceva urma să se întâmple”
Un detinut de la colonia „Lupul Polar”, locul unde a decedat opozantul rus Aleksei Navalnîi, a acordat un interviu publicatiei „Novaia Gazeta Europa”, dezvaluind ca in seara anterioara si dimineata mortii acestuia, au avut loc unele evenimente neobisnuite si s-a remarcat o agitatie crescuta fata de situatia obisnuita. Detaliile oferite de colegul opozantului rus aduc o noua perspectiva asupra circumstantelor din jurul decesului lui Aleksei Navalnîi, alimentand suspiciunile si nelinistea in legatura cu acest eveniment tragic.
 Violonistul Gabriel Stângău a murit într-un accident. Foto:ziarmm
Tragedie în lumea muzicii: Un talent promițător a murit într-un accident, la numai 32 de ani
 O tragedie a șocat localitatea Dumbrăvița, Maramureș, la auzul veștii unui accident mortal cu ATV-ul. În urma cercetărilor, s-a constatat că victima accidentului era nimeni altul decât talentatul violonist Gabriel Stângău, originar din Borșa. Artistul locuia în Baia Mare, conform informațiilor prezentate pe pagina sa de Facebook, iar în urmă cu doar trei zile împlinise vârsta de 32 de ani. 
Testul care îți dezvăluie cea mai mare frică din subconștientul tău
Ce intrare te îngrozește cel mai mult? Răspunsul îți dezvăluie care este cea mai mare frică din subconștientul tău
În fiecare dintre noi există temeri și frici ascunse adânc în subconștient, așteptând să fie recunoscute și explorate. Alegerea unei intrări care ne sperie cel mai tare și pe care nu am accepta să o explorăm nici în ruptul capului poate dezvălui cel mai adâncă frică din noi, acea frică ce ne ține captivi și ne împiedică să ne dezvoltăm și să ne eliberăm de constrângerile interioare. 
Dieta mortală promovată de vedete pe rețelele de socializare
Dieta mortală promovată de vedete pe rețelele de socializare. Postul negru timp de 40 de zile, pericolul care îi poate duce pe fani direct la urgențe
O nouă dietă care pune viața tinerilor în pericol a devenit nebunia momentului! Vedetele au început să promoveze postul negru de 40 de zile, ce presupune doar consumul de apă. Mihai Onilă, de la trupa AXXA, încurajează intens pe rețelele de socializare postul negru pentru slăbit, fără a explica, însă, și pericolele la care se expun oamenii care îl urmează. La vârsta de 53 de ani, artistul a dezvăluit că în cele 40 de zile a scăpat de 18 kilograme.
Cum să-ți păstrezi mintea tânără
Secretul unui neurolog pentru a întineri creierul. Cum să-ți păstrezi mintea mereu tânără
 Neurologul Lara V. Marcuse, co-director al programului de epilepsie la Școala de Medicină Icahn din cadrul Spitalului Mount Sinai din SUA, vine în ajutorul nostru cu propria ei rețetă pentru a preveni declinul cognitiv al propriului creier. Cu o vastă experiență în domeniul neurologiei și o pasiune pentru sănătatea creierului, Neurologul Lara V. Marcuse oferă sfaturi și strategii inovatoare pentru a menține agilitatea mentală și a încetini procesul de îmbătrânire a creierului. 
Angel Tilvar
Încă șase aeronave F-16 olandeze vor sosi la Centrul European de Pregătire F-16 din România, în următoarele luni. Anunțul făcut de ministrul Apărării
Ministrul Apărării angel Tîlvăr anunţă, în urma întâlnirii cu Kajsa Ollongren, ministrul apărării din Regatul Ţărilor de Jos, că încă şase aeronave F-16 olandeze vor sosi la Centrul European de Pregătire F-16 din România în următoarele luni. Dislocarea a trei aeronave MQ-9 Reaper fără pilot în România pe parcursul anului 2024 a fost un alt subiect pe agenda discuţiilor.
Raluca Turcan Foto: INQUAM/Octav Ganea
Raluca Turcan susține comasarea alegerilor: Nu cred că există riscul ruperii coaliției; PNL nu va fugi niciodată de asumarea guvernării
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Sibiu a PNL, Raluca Turcan, ministru al Culturii, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că liberalii nu vor ieşi de la guvernare şi că atât ea, cât şi primarii PNL din judeţ îşi doresc comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, pentru că asta va duce la o prezenţă mai mare a alegătorilor la vot.