Articolele din categoria ACTUAL:

 Romașcanu: PSD şi PNL analizează varianta să meargă cu candidaţi separaţi la Capitală
Coaliția, în focul negocierilor. Romașcanu: PSD şi PNL analizează varianta să meargă cu candidaţi separaţi la Capitală. Când se va lua decizia finală
Coaliția de guvernare analizează posibilitatea ca PSD și PNL să își nominalizeze candidați separați pentru alegerile în Primăria Capitalei, cu decizia finală așteptată să fie luată joi, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu. Acesta a subliniat că, în prezent, pentru PSD, Gabriela Firea este văzută ca fiind candidatul calificat pentru București.
Modificările incredibile descoperite de medici în organismul bebelușilor născuți în timpul pandemiei de Covid
Modificările incredibile descoperite de medici în organismul bebelușilor născuți în timpul pandemiei de Covid
Un studiu recent efectuat de cercetători de la University College Cork din Irlanda a scos la iveală informații interesante despre modificările observate în organismul bebelușilor născuți în timpul pandemiei de Covid-19. Această cercetare aduce o perspectivă nouă asupra impactului evenimentelor pandemice asupra sănătății nou-născuților și pune în evidență posibilele schimbări fiziologice sau fiziopatologice observate în această perioadă.
Oana Radu. Foto: Facebook
Drama vedetei din România care a slăbit 65 de kilograme dar s-a îngrășat la loc. „Nu pot să mă abțin”
Cântăreața Oana Radu este recunoscută nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru lupta continuă cu kilogramele în exces pe care a avut-o de-a lungul anilor. La o vârstă fragedă de 19 ani, solista cântărea impresionanta cifră de 121 de kilograme, confruntându-se cu multiple dificultăți din cauza acestui exces ponderal. Cu determinare și ambiție, Oana Radu a reușit să slăbească aproape jumătate din greutatea inițială, reușind să scape de aproape 65 de kilograme și să își recapete încrederea în imaginea sa.
Asfaltul de pe podul de la Brăila se scufundă. Foto: Captură YouTube
Asfaltul de pe podul de la Brăila se scufundă. Reprezentanții CNAIR susțin că au apărut tasări în zona rampei
Podul de la Brăila, cunoscut sub numele de Golden Gate-ul de România, se confruntă cu numeroase probleme care afectează atât construcția, cât și autoritățile implicate. Ultimul necaz a survenit în legătură cu asfaltul, care a devenit o sursă de îngrijorare pentru constructorii lucrării. Această nouă problemă se adaugă unei liste deja lungi de dificultăți întâmpinate în procesul de finalizare a podului, stârnind îngrijorare și discuții în rândul opiniei publice.
Ce se întămplă dacă nu semnezi procesul verbal întocmit de polițiștii rutieri. Foto: Profimedia
Ce se întămplă dacă nu semnezi procesul verbal întocmit de poliția rutieră. Un judecător explică
Refuzul de a semna procesul verbal întocmit de polițiștii rutieri poate părea o idee tentantă pentru șoferii care speră să scape de sancțiuni în trafic. Această acțiune poate fi motivată de diverse motive, precum neacordarea atenției regulilor de circulație, încercarea de a evita consecințele legale sau simpla ignoranță. Cu toate acestea, un judecător experimentat din București oferă explicații convingătoare referitoare la consecințele acestui gest și modul în care este tratat de instanță. 
Fructul exotic care produce colagen, secretul delicios pentru o piele strălucitoare și imunitate puternică
Fructul exotic care produce colagen, secretul delicios pentru o piele strălucitoare și imunitate puternică
Cu peste 1.000 de soiuri disponibile, acest fruct deosebit este unul dintre cele mai populare fructe tropicale consumate la nivel mondial. Are o compoziție nutrițională excelentă, el prezintă beneficii remarcabile pentru sistemul imunitar, ajutând organismul să funcționeze la capacitate maximă. De asemenea, acest fruct este un puternic antioxidant, contribuind la combaterea stresului oxidativ și neutralizarea radicalilor liberi datorită compușilor bioactivi esențiali pentru menținerea sănătății.
Urmărit internațional, condamnat la închisoare pentru complicitate la înşelăciune, prins de poliţiştii bucureșteni. Cum acționa bărbatul
Urmărit internațional, condamnat la închisoare pentru complicitate la înşelăciune, prins de poliţiştii bucureșteni. Cum acționa bărbatul
Un bărbat dat în urmărire internaţională întrucât se sustrăgea executării unei pedepse pentru complicitate la înşelăciune a fost găsit de poliţiştii bucureșteni. Potrivit oamenilor legii, acesta ar ajutat o femeie să încheie un contact de vânzare-cumpărare a două terenuri din Sectorul 1, aceasta prezentându-se sub o identitate falsă, deşi în realitate ea nu deţinea acele proprietăţi.
Cum pot clienții Raiffeisen Bank să își recupereze sumele calculate greșit pentru dobânzi. Foto: Profimedia
Scandal pe piața bancară. Cum pot clienții Raiffeisen Bank să își recupereze sumele calculate greșit pentru dobânzi. Sfaturile ANPC
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a emis o recomandare importantă pentru consumatorii persoane fizice care au contractat credite la Raiffeisen Bank în perioada 2006-2009. Potrivit ANPC, instituția bancară a calculat greșit sumele pentru dobânzi, afectând astfel interesele financiare ale clienților. Recomandarea ANPC vine în contextul unei investigații care a scos la iveală practici incorecte din partea băncii, iar consumatorilor li se recomandă să își revendice drepturile și să solicite recuperarea sumelor calculate neconform. Această recomandare este crucială pentru consumatorii afectați, oferindu-le un sprijin necesar în lupta pentru repararea prejudiciilor cauzate de erorile bancare.
Posesorii de motociclete și mopede pot răsufla ușurați, dupa o decizie a Camerei Deputaților
Posesorii de motociclete și mopede pot răsufla ușurați: Obligațiile de care au scăpat, conform deciziei luate de Camera Deputaților
Camera Deputaților a luat o decizie importantă în ceea ce privește regulile de siguranță pentru șoferii de mopede și motociclete în România, deschizând calea către o schimbare semnificativă în legislația rutieră. Forul decizional al Parlamentului a adoptat un proiect de lege care îi scutește pe aceștia de obligația de a avea asupra lor triunghiuri reflectorizante, trusă de prim-ajutor și stingător de incendiu. 
Daniel Băluță, actualul primar al Sectorului 4. Foto: Facebook
Anca Alexandrescu aruncă bomba: Daniel Băluță, în cărți pentru a fi candidatul Coaliției la Primăria Capitalei. Culisele negocierilor pentru București
Coaliția intenționează să îl arunce în lupta electorală pentru Primăria Capitalei pe Daniel Băluță, actualul primar al Sectorului 4, iar Sebastian Burduja va fi candidatul comun al Coaliției împotriva lui Clotilde Armand la Sectorul 1. Informațiile proaspete au fost aduse de Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele Statului Paralel”, într-o interventie la Realitatea Plus.