Articolele din categoria ACTUAL:

Program de beneficii
Cum se poate evalua eficiența unui program de beneficii într-o companie?
Un program de beneficii bine structurat poate fi un instrument valoros pentru a atrage și menține angajații într-o companie. Cu toate acestea, pentru a evalua eficiența unui astfel de program, este important să se efectueze o analiză atentă și să se urmărească anumiți indicatori cheie. De obicei, această analiză este efectuată de departamentul de resurse umane, însă, dacă ai o firmă mică, este și în interesul tău să observi cât de eficiente sunt beneficiile pe care le acorzi angajaților.
CCIR
CCIR susține decizia Guvernului României de a relua construcția canalului Dunăre-București
București, 17 mai 2024: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) susține public demersul prim-ministrului Guvernului României, dl Marcel Ciolacu, de a relua construcția canalului navigabil Dunare-București, proiect cu un impact semnificativ asupra dezvoltării economiei naționale, prin asigurarea unor fluxuri comerciale importante, precum și prin crearea unui număr important de locuri de muncă.
Haos pe aeroport. Zeci de pasageri au pierdut zborul după ce avionul a decolat cu doar o parte din oameni
Haos pe aeroport. Zeci de pasageri au pierdut zborul după ce avionul a decolat cu doar o parte din oameni
Haos pe Aeroportul din Cluj-Napoca, acolo unde zeci de oameni au pierdut zborul spre Paris, deși au fost asigurați că avionul îi va aștepta. Pasagerii au fost puși să aștepte din cauza unor defecțiuni tehnice, după ce scannerele de securitate s-au stricat în urma unei pene de curent. Oamenii au făcut scandal, iar când li s-au oferit alte rute alternative, pasagerii au fost puși să plătească în plus. 
Decizie halucinantă a instanței din Vaslui
Decizie halucinantă a instanței din Vaslui: Consilierul-cămătar-șantajist scapă de arest și poate să candideze
Tribunalul din Vaslui a decis eliberarea din arest a consilierului județean acuzat de camătă și șantaj. Politicianul a fost plasat sub control judiciar și poate candida acum pentru un nou mandat. Totodată, în același dosar, fiul său cel mare a fost plasat în arest la domiciliu. Singurul rămas în arest preventiv este băiatul său cel mic, care în trecut a fost implicat în mai multe conflicte. 
Armele neletale sunt tot mai des folosite cu intenții agresive
Zeci de mii de români au arme ca cea cu care a fost împușcat premierul Slovaciei. Un ieșean a fost ucis cu o astfel de armă
Zeci de mii de români au arme neletale, adică puști sau pistoale cu bile, precum cel folosit în atentatul împotriva premierului Slovaciei. Mai mult, există cazuri de oameni care și-au pierdut viață după ce au fost împușcați, accidental sau intenționat, cu astfel de arme. Specialiștii atrag atenția asupra faptului că pericolul pe care-l reprezintă acestea este subestimat.
Cele 5 emoții care ne provoacă boli fizice
Cele 5 emoții care ne provoacă boli fizice. Cheia pentru a descoperi cum corpul nostru răspunde la stres
In momentul in care emotiile se acumuleaza in fiinta noastra, din cauza unei atentii sporite si a timpului indelungat de mentinere a agitatiei mentale, acestea se defuleaza prin stari de anxietate, atacuri de panica sau prin depresie. Aceste tulburari apar deoarece organismul nostru are nevoie, conform instinctului de supravietuire, sa gaseasca un mod, fie si fortat, de a descarca ceea ce este periculos pentru sanatatea noastra.
Ce părere au oamenii despre legea care spune că rămâi fără permis dacă ești prins băut la volan: „Și noi am făcut prostii în tinerețe!”
Ce părere au oamenii despre legea care spune că rămâi fără permis dacă ești prins băut la volan: „Și noi am făcut prostii în tinerețe!”
Parlamentul a adoptat legea care îi lasă pe șoferii băuți sau drogați fără permis timp de 10 ani! Iar în cazul în care cei care se urcă la volan sub influența băuți sau sub influența substanțelor interzise omoară o persoană în accident, riscă până la 25 de ani de închisoare. În timp ce unii români se declară fericiți de decizie, alții în schimb spun că noua măsură este prea dură.