Articolele din categoria ACTUAL:

Diana Șoșoacă, încă o amendă după scandalul făcut în trafic: 1.000 lei pentru expresiile proferate la adresa polițiștilor rutieri
Diana Șoșoacă, încă o amendă după scandalul făcut în trafic: 1.000 lei pentru expresiile proferate la adresa polițiștilor rutieri
Diana Șoșoacă a luat încă o amendă după scandalul făcut în trafic. Ea va plăti 1.000 lei pentru expresiile proferate la adresa polițiștilor rutieri. Senatoarea a rămas fără permis de conducere, duminică, după ce a fost surprinsă de aparatul radar circulând cu o viteză de 110 kilometri/oră într-o zonă în care limita maximă era de 40 de kilometri/oră. În stilul caracteristic, politicianul a încercat să-i intimideze pe polițiști, ajungând să-i jignească pentru modul în care completează procesul verbal.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis îl primește marți pe președintele Muntenegrului, Jakov Milatovic. Ce discuții vor avea
Preşedintele României, Klaus Iohannis, îl va primi marţi, pe Preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatović, cu prilejul vizitei oficiale pe care acesta o efectuează în România, la invitaţia şefului statului român. Cei doi şefi de stat vor discuta şi despre situaţia regională de securitate, în contextul în care România şi Muntenegru au o cooperare foarte bună în domeniul Apărării, atât la nivel bilateral, precum şi în cadrul NATO.
Paine
Ce se întâmplă în corpul tău la doar câteva ore după ce renunți să mai consumi pâine. Efectele te vor surprinde
Renunțarea la pâine, în special la cea realizată din făină rafinată, poate avea diverse efecte asupra corpului, care se manifestă diferit de la o oră la alta după ultima consumație. Aceste efecte depind de mai mulți factori, inclusiv de dieta generală, de nivelul de activitate fizică, de starea de sănătate și de dependența de carbohidrați. În continuare, vom explora ce se întâmplă în corp după ce renunți la pâine, pe ore.