Articolele din categoria ACTUAL:

Andrew Tate (sursă: Twitter)
Prima reacție a fraților Tate după ce au fost din nou arestați: "Consternați și profund afectați"
Într-un comunicat de presă recent, frații Tate au respins acuzațiile care au condus la reîntoarcerea lor în custodia poliției. Ei afirmă că acuzațiile de „agresiuni sexuale presupuse” din trecut, care se referă la perioada 2012-2015 în Marea Britanie, au fost deja analizate și respinse de autoritățile judiciare britanice între anii 2017 și 2019. Frații Tate exprimă o stare de consternare și o afectare profundă față de reinventarea acestor acuzații, subliniind că Serviciul de Parchet din Marea Britanie le-a respins definitiv în 2019.
Restaurant din Braşov, cuprins de un incendiu puternic, în mijlocul nopții/ Arhivă foto
Restaurant din Braşov, cuprins de un incendiu puternic, în mijlocul nopții! Risc uriaș de extindere: pompierii au acționat rapid
Un incendiu puternic a izbucnit marţi noaptea, la puţin timp după miezul nopţii, la un restaurant din Braşov. Flăcările puternice au distruse acoperişul, mobilier şi obiecte electrocasnice, anunţă marţi dimineaţă ISU Braşov. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. O anchetă este în curs de desfășurare, în urma sa urmând să fie stabilite cauzele producerii incendiului.
Vânzătoare din Târgoviște, păcălită de un bărbat să-i transfere 20.000 de lei. Cum a reușit să o convingă
Vânzătoare din Târgoviște, păcălită de un bărbat să-i transfere 20.000 de lei. Cum a reușit să o convingă: metoda incredibilă folosită de escroc
Escrocii regurg la metode din ce în ce mai ingenioase pentru a-i păcăli pe oamenii de bună-credință. O vânzătoare din Târgoviște a fost păcălită să-i transfere unui bărbat nu mai puţin de 20.000 de lei. Bărbatul a reuşit în doar câteva minute să extragă banii din conturile magazinului unde lucra vânzătoarea, după ce a păcălit-o pe femeie că este angajat la firma responsabilă de POS-uri. Ulterior, acesta a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile. 
Sat pustiu
Depopularea satelor, fenomen îngrijorător în România. Îmbătrânirea populației, semnal grav de alarmă
Satele îmbătrânite sunt realitatea tristă a țării noastre. Tot mai multe localități din România se depopulează cu o viteză îngrijorătoare, iar datele recente arată că populația noastră va fi alcătuită peste ceva timp majoritar din bătrâni. Un raport al comisiei Europene arată că peste 20 de ani, numărul celor care vor încasa pensia minimă garantată va crește la peste un milion, față de 500.000 cât este în prezent. 
Cei mai nesănătoși pantofi pentru picioarele tale. Popularii balerini sunt pe lista neagră
Cei mai nesănătoși pantofi pentru picioarele tale. Popularii balerini sunt pe lista neagră
Indiferent de preferințele noastre în materie de pantofi, trebuie să ținem cont că alegerile noastre pot avea un impact major asupra sănătății picioarelor noastre. Fie că optăm pentru pantofi cu toc cui sau pentru cei cu talpă plată sau căutăm confortul balerinilor sau al pantofilor sport, este esențial să fim conștienți de efectele pe care acești pantofi le pot avea asupra sănătății noastre. Cei mai nesănătoși pantofi pentru picioare pot pune presiune excesivă pe articulații, pot afecta postura și pot crea disconfort sau durere.
5 zodii chinezești extrem de norocoase în dragoste în luna martie 2024
5 zodii chinezești extrem de norocoase în dragoste în luna martie 2024. Energiile Dragonului le ajută din plin
Luna martie 2024 vine cu o provocare interesantă pentru cinci zodii chinezești, oferindu-le oportunitatea de a experimenta noroc în dragoste sub influența puternică a energiilor dragonului. Pentru aceste zodii privilegiate, conexiunea cu maiestuosul dragon pare să le ofere un avantaj aparte în atragerea iubirii și în consolidarea relațiilor existente. Cu un amalgam de carismă, pasiune și intuitivitate, aceste zodii sunt pregătite să îmbrace haina norocului în dragoste și să trăiască clipe de magie și armonie în luna martie a anului 2024.
 Romașcanu: PSD şi PNL analizează varianta să meargă cu candidaţi separaţi la Capitală
Coaliția, în focul negocierilor. Romașcanu: PSD şi PNL analizează varianta să meargă cu candidaţi separaţi la Capitală. Când se va lua decizia finală
Coaliția de guvernare analizează posibilitatea ca PSD și PNL să își nominalizeze candidați separați pentru alegerile în Primăria Capitalei, cu decizia finală așteptată să fie luată joi, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu. Acesta a subliniat că, în prezent, pentru PSD, Gabriela Firea este văzută ca fiind candidatul calificat pentru București.
Modificările incredibile descoperite de medici în organismul bebelușilor născuți în timpul pandemiei de Covid
Modificările incredibile descoperite de medici în organismul bebelușilor născuți în timpul pandemiei de Covid
Un studiu recent efectuat de cercetători de la University College Cork din Irlanda a scos la iveală informații interesante despre modificările observate în organismul bebelușilor născuți în timpul pandemiei de Covid-19. Această cercetare aduce o perspectivă nouă asupra impactului evenimentelor pandemice asupra sănătății nou-născuților și pune în evidență posibilele schimbări fiziologice sau fiziopatologice observate în această perioadă.