Articolele din categoria ACTUAL:

Ce spune presa străină despre șansele lui Klaus Iohannis de a ajunge la șefia NATO. Foto: Profimedia
Ce spune presa străină despre șansele lui Klaus Iohannis de a ajunge la șefia NATO
Decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, de a intra în competiţia pentru funcţia de secretar general al Alianţei Nord-Atlantice a generat un val de interes și speculații în rândul comunității internaționale. Anunțul făcut marți a venit ca o surpriză pentru mulți, iar rivalul său pentru șefia NATO, premierul olandez Mark Rutte, adaugă un element de competiție și tensionare a atmosferei în această cursă strategică pentru conducerea alianței militare. 
Horoscopul zilei, miercuri, 13 martie 2024
Horoscopul zilei, miercuri, 13 martie 2024. Vibrații pozitive pentru schimbări. Patru zodii le vor folosi isteț pentru a atrage venituri consistente
Horoscopul zilei de mâine, 13 martie 2024, aduce cu sine o explozie de energie pozitivă și oportunități de expansiune pentru toate zodiile. Cu Luna în Taur și Jupiter în aceeași zodie, se conturează o puternică conjuncție astrală care promite schimbări favorabile și progres pe multiple planuri. Această aliniere astrală anunță un moment propice pentru a explora noi teritorii, a-ți manifesta creativitatea și a valorifica oportunitățile cu încredere și entuziasm.
Zodiile care trăiesc mereu pe marginea impulsivității
Zodiile care trăiesc mereu pe marginea impulsivității. Își asumă riscuri fără frică și trec prin viață dansând cu pericolul
Există zodii care par a fi mereu cu capul în nori și trăiesc pentru moment, fără să se gândească la consecințe. Acestea își asumă riscuri fără teamă și se avântă în aventuri cu inimile lor deschise către necunoscut. Impulsivitatea acestor zodii le ghidează viața, făcându-le să trăiască la extrem și să se confrunte cu pericolele fără teamă. Aceste personalități sunt mereu în căutarea de noi senzații și experiențe, indiferent de riscurile implicate, punând pasiune și curaj în tot ceea ce fac.
Omul legii s-a salvat datorită prezenței de spirit
Primele imagini cu șoferul drogat care a lovit un polițist cu mașina - VIDEO
u apărut primele imagini, halucinante, cu șoferul drogat care a târât un polițist cu mașina. S-a întâmplat în Argeș, după ce un tânăr a fost tras pe dreapta de agenți. În momentul în care i s-a cerut să fie testat pentru droguri, șoferul s-a blocat în mașină. Agentul a încercat să bage mâna în autoturism să ia cheile din contact, dar individul a demarat în trombă. Din fericire, agentul nu a fost grav rănit. 
Minorii nu mai pot cumpăra țigări electronice sau dispozitive electronice pentru încălzirea tutunului
Minorii nu mai pot cumpăra țigări electronice sau dispozitive electronice pentru încălzirea tutunului. Fumatul, interzis în spațiile publice
Utilizarea dispozitivelor electronice, cu sau fără tutun, în spaţiile publice, este interzisă persoanelor sub 18 ani, iar agenţii economici riscă să fie amendaţi contravenţional cu până la 15.000 de lei şi sancţiunea complementară de închidere a unităţii dacă vând astfel de produse minorilor, prevede un proiect adoptat marţi de Senat.
Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Marcel Ciolacu: În 2023 am avut cele mai mari investiții nete în economie de după Revoluție - 38,3 miliarde euro
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a precizat că, anul trecut, au fost cele mai mari investiţii nete în economie de după Revoluţie, însumând 38,3 miliarde euro, ceea ce înseamnă cu 8 miliarde în plus faţă de 2022. „Pe lângă investiţiile publice fără precedent, am susţinut companiile locale cu mecanisme de sprijin extins, prin scheme de ajutor de stat, granturi şi garanţii pentru credite. Astfel, am ajutat mediul de afaceri să deruleze investiţii private care au produs dezvoltare economică şi socială. Împreună, stat şi mediu privat, am ajuns la investiţii de aproape 12% din PIB”, a adăugat liderul PSD.