Articolele din categoria ACTUAL:

Potrivit presei, suspecții au legătura cu propaganda prorusă
Cinci sicrie misterioase au apărut la picioarele Turnului Eiffel, cu inscripţia "Soldaţi francezi din Ucraina"
Cinci sicrie în mărime naturală acoperite cu un steag francez, pe care era scris "Soldaţi francezi din Ucraina", au fost depuse sâmbătă dimineaţa la picioarele Turnului Eiffel, provocând o alertă de securitate. Una dintre cele trei persoane arestate ulterior are legătură cu un cetăţean bulgar acuzat că a marcat cu vopsea nişte şabloane reprezentând "mâini roşii" pe Memorialul Holocaustului din Paris.
Horoscopul verii 2024
Horoscopul VERII 2024. Atmosferă încinsă, cu luni pline de pasiune. Trei zodii se vor lăfăi în noroc
Porima jumătate a anului a trecut, și acum este timpul să te bucuri de o vară deosebită! După o primăvară plină de energie și schimbare, vara aduce cu ea lumina și culoarea. O primă jumătate de an care a fost plin de turbulență și provocări, se încheie acum, și este timpul să te întorci spre lumina și optimism. Deși Universul aruncă în joc câteva retrograde, această perioadă e magică pentru a te lăfăi în energia solară cu familia aleasă de tine. Vara 2024 este un timp potrivit pentru a relansa legăturile cu cei dragi, pentru a vâna momentele de relaxare și divertisment, și pentru a încerca să-ți revizuiești obiectivele. O aventură solară te așteaptă!
Tinerii care consumă alcool, risc de 4 ori mai mare de a deveni dependenţi la maturitate! Specialiștii avertizează: aproximativ 200 de boli, asociate/Profimedia
Tinerii care consumă alcool, risc de 4 ori mai mare de a deveni dependenţi la maturitate! Specialiștii avertizează: aproximativ 200 de boli, asociate
Consumul de alcool este asociat cu aproximativ 200 de boli şi poate cauza accidente, traumatisme, accidente de muncă și violenţă. Specialiştii din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică (INS) trag un semnal de alarmă și spun că tinerii care consumă alcool au un risc de patru ori mai mare de a deveni dependenţi de acesta la vârsta adultă.
Foto arhivă
Gușă: Omul Zilei, Sorin Ovidiu Bălan. Jurnalist cu mare experiență, specializat în demascarea clanurilor de interlopi, devoalează complicii rețelei Coldea.
Pe Sorin Ovidiu Bălan îl știți din postura de reporter de teren în primii 20 de ani de după 1989, când deconspira și prezenta public clanurile de interlopi, mai recent în calitate de invitat în platourile televiziunilor spre a explica mecanismele din spatele unor mari infracțiuni, sau respectiv în cea de scriitor sau scenarist inspirat de acea zonă infracțională. Ieri, în EVZ, Sorin Ovidiu Bălan a publicat un editorial excelent în care analizează complicii mulți și importanți din rețeaua generalilor-interlopi, treabă necesară, ba chiar ultra-necesară în condițiile în care jurnaliști cu experiență și prestigiu au defectat grav în ultimele zile, încercând să bagatelizeze dosarul generalilor-interlopi.
Accident grav la Liceul Teoretic din Breaza. Doi muncitori au căzut de pe o schelă: a fost solicitat elicopterul SMURD (arhiva)
Accident grav la Liceul Teoretic din Breaza. Doi muncitori au căzut de pe o schelă: a fost solicitat elicopterul SMURD
Accident grav la Liceul Teoretic Aurel Vlaicu din Breaza. Doi muncitori, de 37 și, respectiv, 47 de ani, au suferit mai multe  politraumatisme, luni, după ce au căzut de pe o schelă. La fața locului s-au deplasat o ambulanță de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD, dar și o ambulanță SAJ Prahova. A fost, de asemenea, solicitată prezența unui elicopter SMURD. 
Sănătatea la plaja - ce beneficii ne oferă marea și soarele. Foto/Profimedia
Litoral 2024. Ce beneficii ne oferă marea și soarele. Cât stăm în apă, cât stăm la plajă? Sfaturile specialiștilor
O vacanță pe litoral înseamnă plajă și înot în apă marii și are multe efecte pozitive pentru sănătate, mai ales pentru copii. Însă trebuie ținut cont de sfaturile specialiștilor, astfel încât să te protejezi de razele ultraviolete. Razele UVB și UVA sunt periculoase pentru organism, căci pot duce la apariția cancerului de piele, la arsuri solare, cât și la accelerarea procesului de îmbătrânire.