Articolele din categoria ACTUAL:

3 zodii pentru care iunie se anunță o lună de calvar
3 zodii pentru care iunie se anunță o lună de calvar. Vor fi nevoite să pună punct unor relații frumoase
Iunie, una dintre cele mai calde și însorite luni ale anului, poate aduce o serie de provocări și tensiuni pentru unele zodii care au relații importante în viața lor. Pentru ele, această lună poate reprezenta o încercare extrema a legăturilor afective, care pot pune la încercare simțurile și răbdarea. De la dispută la neînțelegeri și de la frustrare la deziluzie, aceste relații frumoase pot să ajungă chiar și să se sfârșească în cele mai neașteptate momente.
Adolescent de 16 ani, arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat prietenul cu 7 ani mai mare decât el/ Arhivă foto
Adolescent de 16 ani, arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat prietenul cu 7 ani mai mare decât el. Minorul e acuzat de tentativă de omor
Un adolescent de 16 ani din localitatea Sâniob din judeţul Bihor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a înjunghiat prietenul de 23 de ani. Din primele informații, conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit pe fondul unor discuţii în contradictoriu. Agresoul este acuzat de tentativă de omor, anunță Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.
IMAGINI BOMBĂ cu locotenenții lui Coldea: ce pun la cale Ponta și Dâncu/ Foto: Facebook Anca Alexandrescu
IMAGINI BOMBĂ cu locotenenții lui Coldea! Anca Alexandrescu: Încercarea politicienilor de a-l scoate nevinovat demonstrează, de fapt, profunzimea acestui Stat Paralel
Anca Alexandrescu are imagini-bombă cu locotenenții lui Florian Coldea. Jurnalista a publicat, marți, pe contul său de Facebook, două fotografii cu Victor Ponta și Vasile Dâncu, după ce s-au văzut la un restaurant de lux, situat într-o "zonă bună" a Capitalei. Potrivit moderatoarei emisiunii "Culisele Statului Paralel" de la Realitatea PLUS, în cadrul întâlnirii, cei doi ar fi "pus la cale strategia de apărare a șefului lor suprem". Mai târziu, într-o intervenție la Realitatea PLUS, jurnalista a comentat imaginilie, spunând că încercarea politicienilor de a-l scoate nevinovat în aceste zile demonstrează, de fapt, "profunzimea acestui Stat Paralel și micimea acestor oameni politici". 
Tandemul securiștilor: Turnătorul Nicușor, susținut în campanie de „sifonul” Petrov
Tandemul securiștilor: Turnătorul Nicușor, susținut în campanie de „sifonul” Petrov
Reacția lui Nicușor Dan după dezvăluirile făcute de Realitatea adâncește misterul legăturilor sale cu securitatea. Și asta pentru că edilul care vrea încă un mandat la Primăria Capitalei, susține exact ca fostul președinte Traian Băsescu, că doar s-a supus condițiilor din perioada respectivă. Între timp, turnătorul la Securitate Traian Băsescu a anunțat public că îl susține pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei. 
Val de audieri după incidentul de securitate de la Ambasada Israelului. Sirianul care a vrut să-și dea foc în fața misiunii diplomatice, reținut și audiat
Val de audieri după incidentul de securitate de la Ambasada Israelului. Sirianul care a vrut să-și dea foc în fața misiunii diplomatice a fost reținut
Incidentul de securitate de la Ambasada Israelului din București continuă să fie investigat de autoritățile române. Autorul acestui incident, cetățeanul sirian care a aruncat, luni, un cocktail Molotov în ușa misiunii diplomatice a fost reținut de polițiști, fiind cercetat pentru distrugere. Audierile în acest caz vor continua și astăzi. 
Percheziții în cascadă în București și în 6 județe, într-un mega dosar de trafic de migranți/ Arhivă foto
Percheziții în cascadă în București și în 6 județe, într-un mega dosar de trafic de migranți! Foști ofițeri MAI, dar și angajați IGI, vizați de procurori
Percheziții în cascadă, marți dimineață, în şase judeţe din țară și în București, într-un dosar penal care vizează constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi, trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României, facilitarea şederii ilegale în România şi spălarea banilor. În dosar sunt vizați și doi foşti ofițeri MAI, acuzați de DIICOT de grup infracțional după pensionare. În cauză sunt anchetați și angajații ai IGI (Inspectoratul General pentru Imigrări), care primeau mită pentru a aproba permisele de muncă.
Dan Ilie Morega, accidentat în ambulanță, în drum spre Spitalul din Severin. Fostul baron de Gorj și-a spart capul
Dan Ilie Morega, accidentat în ambulanță, în drum spre Spitalul din Severin. Cum și-a spart capul fostul baron de Gorj
Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a avut parte de un incident în timp ce era transportat cu ambulanța de la locuința sa din Baia de Aramă la spitalul din Severin, după ce judecătorii au decis internarea sa la psihiatrie. Mai precis, Morega s-a ales cu capul spart după ce ambulanțierul a fost nevoit să frâneze brusc pentru a evita un accident. Presa locală scrie că, în urma acestui incident, fostul baron de Gorj a avut nevoie de câteva copci, dar și de îngrijiri medicale.  
Reciclare peturi/Profimedia
Schimbare majoră la Sistemul de Garanţie-Returnare, din 9 iunie! Românii ce reciclează sticle trebuie să știe asta
Începând cu data de 9 iunie, Guvernul României a implementat schimbări semnificative în Sistemul de Garanție-Returnare (SGR) care afectează modul în care românii reciclează sticle și alte ambalaje. Conform Hotărârii de Guvern nr. 580/2024, termenul-limită pentru vânzarea produselor ambalate în sticle sau alte ambalaje vizate de SGR, dar care nu au marcajul specific SGR, a fost prelungit cu șase luni. Astfel, aceste produse pot fi vândute până la 31 decembrie 2024.
Ferma Dacilor / Foto: Inquam Photos
Cererea DNA privind redeschiderea urmăririi penale în cazul controlului ISU Prahova de la pensiunea Ferma Dacilor, pe masa Tribunalul Militar. Zi decisivă
Un prim termen de judecată are loc, marţi, la Tribunalul Militar Bucureşti, în dosarul privind cererea de redeschidere de către DNA a urmăririi penale în ceea ce privește modul în care reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au făcut controale înainte de 2021 la mai multe pensiuni şi crame din judeţ, printre care şi la Ferma Dacilor. Pensiunea care îi aparține lui Cornel Dinicu s-a făcut scrum în urma unui incendiu produs pe 26 decembrie 2023. În urma incendiului 8 oameni au murit. Printre victime, s-a numărat și fiul, în vârstă de 11 ani, al patronului de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu. În urma cercetărilor făcute de ISU, s-a descoperit că pensiunea nu avea autorizație în caz de incendiu.