Articolele din categoria ACTUAL:

Virgil Pârvulescu, candidat PNL la primăria Râmnicu Vâlcea
Scandal uriaș, acuzații grave la adresa lui Virgil Pîrvulescu, candidat la primăria din Râmnicu Vâlcea
Candidatul PNL pentru primăria din Râmnicu Vâlcea este o persoană extrem de controversată și cu un trecut legat de baronii din sudul țării. Potrivit surselor Realitatea PLUS, actual viceprimar al municipiului ar fi picat examenul de la Direcția Generală Antifraudă Fiscală, iar, ulterior, ar fi fost „recompensat” cu funcția de vice-președinte ANAF. Virgil Pîrvulescu a fost numit vicepreşedinte al ANAF, cu rang de secretar de stat, fiind coordonatorul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, pe 9 ianuarie 2019. În aprilie, după trei luni de la numire, a fost însă demis printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.
Mircia Gutău a avut o atitudine agresivă față de anchetele Realitatea Plus
Noi înregistrări șocante cu baronul PSD Mircia Gutău, primar și candidat la un nou mandat la primăria Râmnicu Vâlcea. Ce le transmite adversarilor politici - AUDIO
Noi înregistrări șocante cu baronul PSD Mircia Gutău, primar și candidat la un nou mandat la primăria Râmnicu Vâlcea, difuzate de Anca Alexandrescu la emisiunea Culisele Statului Paralel. Supărat că afacerile greu de explicat ale fiului său, care a devenit investitor imobiliar de milioane de euro cu un salariu de nici mie de euro, edilul îi explică unui om de afaceri "că fiecare când face blocuri se împrumută de la bancă, ia avans de la oameni și face blocuri".
Președintele Toyota a recunsocut acuzațiile și a cerut scuze (Profimedia)
Cutremur pe piața auto din Japonia. Cele mai mari compani, în frunte cu Toyota, acuzate că au falsificat testele de siguranță
Scandalul testelor de siguranță auto contrafăcute zguduie Japonia. Anchetatorii au descins la sediul gigantului Toyota, dar ancheta vizează alte patru nume rivale la fel de sonore: Mazda, Honda, Suzuki și Yamaha. Toate cele cinci companii sunt suspectate că au "cosmetizat" rezultatele testelor, pentru a-;i prezxenta autoturismee ca fiind mai singtre decât în realitate.
Avocata Alexandra Cioată a părăsit locul accidentului (BZI)
Avocata din Iași, adusă la mandat cu cătușe. Riscă să ajungă în arest, după ce ar fi lovit intenționat, cu mașina, un motociclist -VIDEO
Avocata din Iași care a fost acuzată de tentativă de omor, după ce o serie de filmări au dovedit că a lovit intenționat un motociclist, cu autoturismul, riscă să fie arestată. Femeia a ajuns încătușată în fața magistraților de la Curtea de Apel Iași. Filmările ajunse din spațiul public surprind cinismul cu care femeia l-a șicanat pe motociclist până acesta s-a izbit de un refugiu pentru tramvai, Doar prezența de spirit i-a salvat viața bărbatului.
După 2 zile de la incident, disfuncționalitatea nu fusese încă remediată
Un copil şi bunica lui au fost electrocutaţi la un supermarket Kaufland din Bucureşti. Un cablu neizolat ar fi provocat incidentul
Incident șocant într-un supermarket din Capitală. O bunică și nepotul ei s-au electrocutat la cumpărături din cauza unui cablu neizolat. Femeia a leșinat, iar copilul a ajuns și el la spital după accidentul care s-a produs la magazinul Kaufland din Străulești.  De vină se pare că ar fi un cablu neizolat, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, informează Realitatea Plus.
Capcanele turiștilor români în drumul lor spre Grecia
Capcanele turiștilor români în drumul lor spre Grecia - „Mergi liniștit, apoi te trezești cu amendă acasă”
Odată cu începerea sezonului estival, românii își pun la punct ultimele planuri pentru vacanță, iar Grecia se numără pe listele multora dintre ei. Cu toate acestea, nu toți cunosc faptul că încă de la ieșirea din țară au de plătit o serie de taxe. Așa se ajunge ca, de cele mai multe ori, la estimările inițiale ce vizează cheltuielile cu combustibilul să se adauge și alte sume la capitolul cheltuieli. 
Nicusor Dan in 1988, Almanahul Copiilor (sursă: FB/N. Dan)
Nicușor Dan, plângere după acuzațiile de colaborare cu Securitatea. Ce spune edilul general?
Primarul general Nicușor Dan, candidat independent la un nou mandat, a anunțat că a depus plângere penală după ce în spațiul public a apărut un document atribuit Securității, din care ar rezulta că actualul edilu, pe vremea când era elev olimpic internațional la matematică, ar fi dat note informative despre colegi și chiar despre un profesor. Marți, Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității a anunțat că va face investigații, pentru a stabili dacă documentul și informațiile sunt sau nu reale.
Cele 10 remedii naturale menționate în Biblie
Cele 10 remedii naturale menționate în Biblie. Ghidul plantelor miraculoase pentru sănătatea și binele tău
Biblia, un volum de texte sacre și înțelepte, este o sursă de inspirație și învățământ pentru multe generații. În afară de conținutul său spiritual, Biblia conține și informații utile despre sănătate și binele omului. Vom explora cum anumiți autori biblici au descris remedii naturale care au fost utilizate pentru a trata diverse afecțiuni și condiții de sănătate.