Articolele din categoria ACTUAL:

Informații bombă de la omul care demască mafia lui Piedone
Informații bombă de la omul care demască mafia lui Piedone: „Cam toate acțiunile erau regizate. Se folosește de clanuri și consumă alcool în cantități industriale”
Un om cheie din anturajul lui Cristian Popescu Piedone a decis să rupă tăcerea. În cadrul unui interviu acordat Ancăi Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, la Realitatea Plus, omul care a asistat la majoritatea acțiunilor edilului sectorului 5 a „dat din casă” și vorbit fără menajamente despre ce se întâmplă în spatele aparențelor afișate de Piedone. 
Vladimir Putin. Foto: Profimedia
Vladimir Putin a spus fără menajamente ce crede despre Joe Biden și Donald Trump. Pe cine îl preferă, de fapt, în cursa electorală din SUA
Preşedintele rus Vladimir Putin a dat cărțile pe față și a vorbit despre așteptările sale în ceea ce privește principalii candidați în lupta pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Liderul de la Kremlin a spus că nu se aşteaptă la nicio schimbare în relaţia ruso-americană, indiferent cine va fi câştigătorul alegerilor din noiembrie din SUA, Joe Biden sau Donald Trump.
Doi farsori ruși l-au păcălit pe Klaus Schwab
Doi farsori ruși l-au păcălit pe Klaus Schwab și au aflat cum intenționează să-l folosească pe Zelenski
Vovan (Vladimir Kuznetsov) și Lexus (Alexey Stolyarov), doi „glumeți profesioniști” foarte cunoscuți în Rusia pentru farsele jucate marilor politicieni ai lumii, au luat în vizor o nouă „victimă”. După ce au mai întins capcane telefonice prinţului Harry al Marii Britanii, fostului premier britanic Boris Johnson pe vremea când era ministru de externe, fostului cancelar german Angela Merkel, preşedintelui polonez Andrej Duda sau șefei guvernului italian Georgia Meloni, a venit acum rândul fondatorului Forumului Economic Mondial (WEF) Klaus Schwab să ”dea din casă” despre războiul din Ucraina.
Polițiștii locali din subordinea Clotildei Armand au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile
Polițiștii locali din subordinea lui Clotilde Armand au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Cei trei primeau șpăgi colosale pentru controale „aranjate”
Un director din Poliția Locală a Sectorului 1, aflată sub coordonarea primarului Clotilde Armand, împreună cu doi subordonați, au aflat decizia instanței în dosarul în care sunt acuzați că cereau șpagă pentru controale „dirijate”. Sumele cerute ca șpagă de inculpați erau colosale, depășind cu mult orice imaginație a unui român de rând. 
Harta alunițelor: Ce spune despre tine locul în care sunt amplasate
Harta alunițelor: Ce spune despre tine locul în care sunt amplasate
Alunițele reprezintă de multe ori subiectul unor povești și interpretări misterioase, fiind considerate a avea un mesaj important despre persoana, în funcție de locul în care apar. Poziția și forma acestor mici semne distinctive pot influența și reflecta diverse aspecte ale vieții noastre. Așadar, înțelegerea semnificației alunițelor poate oferi o perspectivă fascinantă asupra trăsăturilor noastre de personalitate și chiar a destinului nostru.
Parchetul a decis ce se va întâmpla cu Silvestru Șoșoacă în scandalul semnăturilor falsificate
Silvestru Șoșoacă, plasat sub control judiciar pentru falsificarea semnăturilor la depunerea candidaturii la europarlamentare
Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, aflați în proces de divorț, a fost ridicat de Poliție, miercuri, și dus la audieri la Parchetul General. El este anchetat într-un dosar care vizează listele de semnături pentru candidatura sa la alegerile europarlamentare din 9 iunie. După aceste audieri, biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a trimis un comunicat prin care informează cu privire la decizia luată în acest caz.
Cât de periculos este internetul? Tinerii dependenți suferă modificări ale creierului
Cât de periculos este internetul? Tinerii dependenți suferă modificări ale creierului
Studiile recente indică faptul că tinerii dependenți de internet sunt expuși unor modificări semnificative ale creierului, potrivit unor cercetări noi. Această dependență de tehnologie poate duce la tulburări ale somnului, izolare socială și chiar tulburări alimentare. Un studiu recent sugerează că acești tineri pot întâmpina dificultăți în menținerea relațiilor sociale și a activităților, preferând să petreacă mai mult timp online decât în interacțiune cu ceilalți.
Un medic a fost amendat după ce a fost acuzat că „făcea din pix” fișele pacienților. Acum este nevoit să achite 100 de lei în fiecare zi
Un medic a fost amendat după ce a fost acuzat că „făcea din pix” fișele pacienților. Acum este nevoit să achite 100 de lei în fiecare zi
Un medic român din Sebeș, județul Alba, a fost condamnat la o amendă penală pentru falsificarea unor documente medicale, în urma unei anchete desfășurate de Direcția Națională Anticorupție (DNA). În data de 30 mai 2024, medicul Ioan Stanciu, specializat în medicina muncii, a fost sancționat după ce și-a recunoscut vina și a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul de caz.
Rețeta pentru coniacul de casă, așa cum îl făceau bunicii noștri.
Rețeta pentru coniacul de casă, așa cum îl făceau bunicii noștri. Ingredientul secret care îi dă un deliciu aparte băuturii
Coniacul are puterea de a ne transporta într-un trecut plin de simplitate și iubire. Pentru mulți dintre noi, amintirea bunicului care savura coniacul  pe prispa casei este una dintre cele mai prețuite din copilărie. Modul în care era savurat, modul în care era împărtășit și modul în care aduna oameni împreună este o adevărată mărturie despre puterea tradiției și familiei. În centrul lor este rețeta - un secret transmis din generație în generație, o rețetă care a fost îmbunătățită și perfecționată de-a lungul timpului.