Articolele din categoria ACTUAL:

Gabriel Liiceanu și Andrei Pleșu, în martie 2008. (foto: Lucian Muntean)
Susținătorii USR, legături cu serviciile secrete din Occident. Fost general SRI: Liiceanu și Pleșu au lucrat cu serviciul britanic
Doi dintre cei mai mari susținători ai USR, Gabriel Liiceanu și Andrei Pleșu au fost colaboratori ai serviciilor secrete din perioada comunistă. Cei doi scriitori și apărători ai libertății de exprimare au făcut parte din școala de la Păltiniș a filosofului Constantin Noica, care era o rețea de spionaj britanică. Mai multe documente au arătat că Noica a fost racolat de englezi înainte de al doilea Război Mondial și primea ordine de la Ambasada Marii Britanii.
Horoscopul dragostei, săptămâna 10 - 16 iunie
Horoscopul dragostei, săptămâna 10 - 16 iunie. Energii care favorizează aventurile și relațiile noi. Trei zodii vor trăi clipe de vis alături de noile cuceriri
În perioada 10-16 iunie, zodiile vor fi inundate de o energie romantică, ce le va face să trăiască poveștile de iubire la cote maxime. Vara îi face să se simtă liberi și încrezători în ei înșiși, ceea ce le permite să se arunce în aventuri și relații noi. Cu toate acestea, trebuie să fie atenți la situații și persoane care pot să le facă rău, așa că nu uitați să vă feriți de persoane cu inima de gheață care pot să vă manipuleze și să vă facă să vă simțiți răniți.
NIcusor Dan in 1988, Almanahul Copiilor (sursă: FB/N. Dan) Exclusiv
Dovada că Nicușor Dan a colaborat cu Securitatea. Investigație bombă, documentul se confirmă
Documentul care arată că Nicușor Dan a făcut poliție politică în perioada liceului se confirmă pas cu pas. Actualul edil al Capitalei a explicat în spațiul public că doar a urmat o procedură pentru a putea să meargă la Olimpiada Internațională de Matematică din Australia, alături de lotul format din Adrian Vasiu, Andrei Banu Rădulescu, Octavian Petre Fărcășanu, Andrei Moroianu și Florin Belgun. Jurnaliștii Realitatea Plus au reușit să afle de la unul dintre protagoniști lucruri care par să schimbe perspectiva asupra explicațiilor oferite de Nicușor Dan.
Securitatea și-a accentuat misiunea de verificare și racolare în anii 80
Ce s-a întâmplat cu "elevii Securității". Fost procuror militar: Din cei 12.000 de copii racolați, unii au ajuns politicieni, alții în funcții importante
Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității a descoperit că peste 12 mii de elevi din perioada comunistă au fost racolați de Securitate. Cercetătorii care studiază documentele celei mai puternice instituții din perioada comunistă au descoperit că unii dintre ei au devenit politicieni cu funcții importante în staul român sau au continuat să lucreze pentru serviciile secrete, potrivit Realitatea Plus.
Liderul PNL este forța de mobilizare a liberalilor Exclusiv
Nicolae Ciucă: Partidul va obține un scor foarte bun la alegerile din 9 iunie. Pot să spun că PNL va avea candidat la președinție
Președintele PNL Nicolae Ciucă este convins că partidul va obține un scor foarte bun la alegerile locale și europarlamentare de duminica. Invitat la Culisele Statului Paralel, Ciucă a vorbit și despre ce se va întâmpla după alegerile din vară, precizând că singura opțiune pe care o au liberalii pentru alegerile prezidențiale fiind să vină cu un candidat propriu, din partid.
 Dorin Iacob, candidat pentru primăria generală a Capitalei
Dorin Iacob: Europarlamentarele sunt cele mai importante alegeri. Interesul politicienilor români a fost pentru locale
Moment inedit în centrul capitalei organizat de partidul Alternativa Dreaptă! Dorin Iacob, candidat pentru primăria generală a Capitalei și Mircea Andrei, cel care vrea să ocupe scaunul de edil al Sectorului 1, au organizat o întâlnire cu cetățenii chiar în fața instituției conduse în acest moment de Clotilde Armand. Întreaga conferință s-a desfășurat cu muzică clasică pe fundal. Ne așteaptă cele mai importante alegeri, cele europarlamentare și trebuie să ne întoarcem la valori, a transmis Dorin Iacob. 
Horoscopul săptămânii 10 - 16 iunie
Horoscopul săptămânii 10 - 16 iunie. Lupte între zodii pentru o poziție sau un câștig. Cine va ieși învingător
Horoscopul săptămânii 10 - 16 iunie. Începând cu 10 iunie, Luna în Leu formează un sextil cu Mercur în Gemeni, un aspect astral care va îmbina armonia și creativitatea cu inteligenta și rapiditatea. Această configurație astrală va permite zodiilor să se exprime mai bine, să comunice cu ușurință și să transmită mesaje clare și concise. O să vă simțiți mai încrezători în a vă exprima opiniile și ideile, și o să vă bucurați de o mai mare libertate în a comunica cu ceilalți.
Vrăjitoarea lui Putin a fost arestată. Foto: Profimedia
Vrăjitoarea lui Putin a fost arestată. Femeia făcea ritualuri ca să îl încarce cu putere și energie pe președintele rus și trimitea dușmanii „în abis”
O celebră vedetă de televiziune, cunoscută pentru pretențiile sale de a poseda puteri magice, a fost arestată de către serviciile de securitate ale Rusiei. Cu toate că a acordat liderului de la Kremlin ajutor „paranormal” în nenumărate rânduri, Serviciul Federal de Securitate (FSB) nu s-a lăsat impresionat, și a ridicat-o sub acuze grave, printre care violență împotriva clerului Bisericii Ortodoxe Ruse.
Vlad Pascu a accidentat mortal doi tineri, in zona stațiunii 2 Mai / Foto: Inquam Photos
Spitalul Floreasca NEAGĂ scenariul despre un angajat al spitalului care i-ar fi procurat droguri lui Vlad Pascu
Spitalului Clinic de Urgență București infimă scenariul relatat de șoferul drogat Vlad Pascu în fața judecătorilor, cum că s-ar fi alimentat cu pastile de oxicodonă de la un dealer poreclit "Doctorul", care lucrează la Spitalul Floreasca. Șefii instituției au precizat că, în primul rând, spitalul nu a cumpărat oxicondă, dar au spus că vor face o anchetă internă.
Alertă în școlile din România. Fenomenul care nu le dă pace elevilor: mulți dintre ei se dau drept animale și urcă scările în patru labe
Alertă în școlile din România. Fenomenul care nu le dă pace elevilor: mulți dintre ei se dau drept animale și urcă scările în patru labe - VIDEO
Un fenomen îngrijorător începe să se răspândească în școlile din România, stârnind îngrijorarea profesorilor și specialiștilor: tot mai mulți elevi se identifică drept animale. Acest comportament, inspirat de pe rețelele de socializare și cunoscut sub numele de stilul „furry”, implică elevi care vin la școală deghizați în diverse animale, precum pisici, vulpi sau papagali, și se comportă în consecință.
Proprietarii de terenuri au intrat în vizorul guvernului. Riscă amenzi de până la 20.000 de lei dacă nu îndeplinesc anumite cerințe
Proprietarii de terenuri au intrat în vizorul guvernului. Riscă amenzi de până la 20.000 de lei dacă nu îndeplinesc anumite cerințe
Guvernul, prin vocea purtătorului de cuvânt, Mihai Constantin, a lansat un avertisment pentru proprietarii de terenuri infestate cu ambrozie. Oficialul guvernamental a anunțat că Executivul menţine obligativitatea ca autorităţile administraţiei publice locale să identifice anual astfel de terenuri şi să someze proprietarii sau deţinătorii acestora să le cureţe.