Articolele din categoria ACTUAL:

Cele 5 elemente ale zodiacului chinezesc
Cele 5 elemente ale zodiacului chinezesc. Află punctele și energiile tare forte, în funcție de zodie
Zodiacul chinezesc cuprinde 12 semne, animale, care se repetă într-un ciclu de 12 ani – Șobolan, Bivol, Tigru și altele. Dar este mai mult decât atât. Fiecare an are și un element asociat. De exemplu, potrivit astrologiei chinezești, 2024 este Anul Dragonului de Lemn. În 1989 a fost Anul Șarpelui de Pământ, iar 2002 a fost Anul Calului de Foc. Să explorăm ce înseamnă aceste elemente, legătura lor cu fiecare an și cum să determinăm care suntem pe baza semnului zodiacal chinezesc.
Fără telefoane mobile la școală. Restricții pentru elevi
Fără telefoane mobile la școală. Restricții pentru elevi
Elevii din Londra se vor confrunta cu noi restricții stricte privind utilizarea telefoanelor mobile la școală. Începând cu anul școlar următor, 17 școli secundare din districtul Southwark, situat în sudul Londrei, vor implementa o politică de interzicere a utilizării smartphone-urilor în incinta școlii. Această măsură vine ca răspuns la îngrijorările crescânde legate de impactul negativ al tehnologiei asupra copiilor.
Dr. Cristian Andrei, despre greșelile părinților moderni
Dr. Cristian Andrei, despre greșelile părinților moderni: „Își supraprotejează copiii și apoi se minunează că nu iau BAC-ul”
Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul psihologiei, Cristian Andrei este cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, obișnuit fiind să vorbească clar și direct cu publicul și pacienții săi. Într-o emisiune recentă, Cristian Andrei a vorbit pe șleau despre greșelile pe care le fac părinții  moderni în educarea copiilor lor, greșeli care se răsfrâng negativ în viitorul lor social și profesional.
Hunter Biden, fiul președintelui SUA, Joe Biden, la înfățișarea de azi din instanta. Foto: Profimedia
Fiul președintelui SUA, Hunter Biden, se droga „la fiecare 20 de minute”. Dezvăluiri sub jurământ, în instanță, de la fosta iubită a acestuia
Procesul împotriva lui Hunter Biden, fiul președintelui Joe Biden, este în plină desfășurare în SUA. „Fiul risipitor” este acuzat că a cumpărat ilegal, prin declarații mincinoase, o armă în octombrie 2018 iar martorii care au depus mărturie au povestit cu lux de amănunte detalii rușinoase din viața acestuia și depenndența sa de cocaină.    
După explozie, locul arăta ca și cum clădirea ar fi fost lovită de o bombă
Momentul exploziei de la Dedeman Botoșani, surprins de camerele de supraveghere. UPDATE: În ce stare sunt victimele - ce au anunțat medicii. VIDEO
Au apărut primele imagini cu momentul exploziei devastatoare din magazinul Dedeman din Botoșani. Cinci dintre victimele arse în urma deflagrației sunt în stare gravă și au fost transferate la Spitalele de Arși din țară.  În total, 15 oameni au fost scoși pe brațe de salvatori. 8 dintre ei erau clienți și 5 angajați. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!
Accidentul de la 2 mai. Procesul șoferului drogat Vlad Pascu se reia pe 14 iunie! Mărturii din sala de judecată
Accidentul de la 2 mai. Procesul șoferului drogat Vlad Pascu se reia pe 14 iunie! Mărturii din sala de judecată
Procesul lui Vlad Pascu se reia pe 14 iunie. Este și ziua în care se va decide dacă fapta drogatului criminal va fi schimbată în omor calificat, așa cum cer părinții îndoliați. Au fost momente sfâșietoare în sala de judecată, iar rudele celor doi studenți uciși au izbucnit de nenumărate ori în lacrimi. În tot acest timp, beizadeaua drogată a privit în jos, iar la un moment dat chiar a căscat.
Parada interlopilor din clanul Piedone, în București! Alaiul a scandalizat cetățenii - VIDEO
Parada interlopilor din clanul Piedone, în București! Alaiul a scandalizat cetățenii - VIDEO
Candidatul controversat pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a stârnit noi valuri de indignare în timpul unei manifestări de campanie electorală desfășurată, vineri, în București. De această dată, străzile au fost dominate de o parada neobișnuită, compusă din interlopi apropiați primarului de la Sectorul 5, care au însoțit candidatul într-un eveniment care a scandalizat cetățenii pe lângă care au trecut.
Decizia primarului din Mihăilești care i-a scos din minți pe locuitori: ciocniri violente cu forțele de ordine. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene
Decizia primarului din Mihăilești care i-a scos din minți pe locuitori: ciocniri violente cu forțele de ordine. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene
Situație critică într-un oraș din județul Giurgiu. Un primar a decis să închidă o stradă de lângă o școală, pe unde copiii se duceau spre casă. Acum, aceștia sunt nevoiți să ocolească zona și să meargă pe drumul principal, unde sunt expuși accidentelor. Părinții elevilor au ieșit revoltați în stradă, iar oamenii legii au intervenit pentru a-i liniști.