Articolele din categoria ACTUAL:

Ce a transmis ciobanul obligat de patron să stea cu picioarele în găleți cu ciment. Chinurile la care a fost supus bărbatul: „Erau pregătiţi cu un sac de ciment, m-au băgat în grajd şi...”
Ce a transmis ciobanul obligat de patron să stea cu picioarele în găleți cu ciment. Chinurile la care a fost supus bărbatul: „Erau pregătiţi cu un sac de ciment, m-au băgat în grajd şi...”
Un caz șocant care s-a petrecut la o stână din Bacău a scandalizat întreaga țară! Un patron a decis să își pedepsească angajatul într-un mod inuman, punându-l cu picioarele în găleți cu ciment și amenințându-l că îl va lăsa acolo până când betonul se va întări. Ciobanul, încă în stare de șoc, a făcut primele declarații despre experiența traumatizantă prin care a trecut.
Interpretarea celor mai frecvente coșmaruri.
Interpretarea celor mai frecvente coșmaruri. Ce vrea subconștientul să îți transmită, de fapt
Cu siguranta ai avut cosmaruri si, poate, unele dintre ele s-au repetat, in timp. Vrei sa stii cum pot fi interpretate visele? Ei bine, psihologii au o serie de explicații cu privire la însemnătatea acestora. Conform specialiștilor, aceste coșmaruri sunt modul corpului și a inconștientului de a te avertiza cu privire la o problemă din viața ta, care trebuie rezolvată într-un fel sau altul.
Polițiștiilor nu le-a venit să creadă când bărbatul le-a spus de unde vine
Un șofer român a plecat mort de beat din Cipru și a ajuns beat la Iași. Polițiștilor nu le-a venit să creadă când s-au uitat la aparat!
Un român a stabilit un record negativ de condus sub influența alcoolului. Bărbatul s-a urcat la volan în Cipru, cel mai probabil în stare de beție avansată și a reușit să conducă fără oprire până la Iași, unde a fost depistat la un control de rutină. Chiar si după orele petrecute pe drum, bărbatul avea încă o alcoolemie care i-a dus un dosar penal.
Simion susține că are probe privind falsificarea semnăturilor pe listele electorale
George Simion a intrat în greva foamei, în fața Parchetului General. Ce solicită liderul AUR? - VIDEO
Scandal de proporții pe ultima sută de metri a campaniei electorale! George Simion face greva foamei la Parchetul General și cere să fie audiat de urgență în dosarul semnăturilor false. La începutul zilei, liderul AUR se baricadase în interiorul instituției, iar soția lui a venit de urgență să îi aducă apă. Atunci când a ieșit pe ușile parchetului, Simion s-a îmbrâncit cu jandarmii. Încă de la primele ore, membrii AUR au anunțat că vor protesta pentru a-l sprijini pe șeful lor. 
S-a deschis anchetă penală în cazul exploziei de la Dedeman
Procurorii au deschis anchetă penală în cazul exploziei de la Dedeman. Specialiștii în explozii de la INSEMEX vor preleva probe de la fața locului
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au preluat ancheta penală în cazul exploziei de vineri dimineaţă de la magazinul Dedeman. De asemenea, o echipă formată din patru cercetători de la INSEMEX Petroșani a plecat la Botoșani, pentru o primă evaluare cu privire la cauzele exploziei de la un centru comercial din oraș.
Incendiu puternic în Giurgiu / Sursa foto - Facebook
Incendiu nimicitor în Giurgiu. 100 de pui și 3 câini au murit după ce 2 butelii au explodat - VIDEO
Un incendiu devastator a izbucnit în această după-amiază într-o gospodărie din localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu, lăsând în urmă pierderi semnificative și pagube materiale considerabile. Incendiul, care a izbucnit într-un depozit de furaje și într-o anexă, a reprezentat un pericol major de extindere la casă și la proprietățile vecine. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.
Un celebru prezentator TV a fost dat dispărut în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Bărbatul este căutat cu drone, scafandri și câini
Un celebru prezentator TV a fost dat dispărut în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Bărbatul este căutat cu drone, scafandri și câini
Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV, Michael Mosley, este căutat intens în Grecia, după ce a dispărut fără urmă în timp ce era în vacanță pe insula Symi. Autoritățile folosesc drone, scafandri și câini de urmă pentru a-l găsi pe renumitul medic de televiziune, cunoscut pentru popularizarea dietei 5:2 și pentru aparițiile sale în emisiunile „The One Show” și „This Morning”.
Pensia pe care o va încasa un român cu o vechime de 40 de ani de muncă. Ce se va întâmpla de la 1 septembrie 2024
Pensia pe care o va încasa un român cu o vechime de 40 de ani de muncă. Ce se va întâmpla de la 1 septembrie 2024
Începând cu 1 septembrie, pensionarii din România vor vedea o creștere semnificativă a veniturilor, datorită procesului de recalculare a pensiilor, care este aproape finalizat. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), a declarat că deciziile de recalculare vor fi tipărite și trimise beneficiarilor, urmând ca aproximativ trei milioane de pensionari să beneficieze de pensii majorate.
Record de gafe făcute de Joe Biden la ultima sa apariție. Foto: X/Twitter
Record de gafe făcute de Joe Biden la ultima sa apariție: A vrut să se așeze pe un scaun invizibil, a plecat înainte de ceremonie și l-a lăsat pe Macron să salveze aparențele
În cadrul celei mai recente apariții publice, președintele SUA, Joe Biden, a reușit să bifeze nu mai puțin de 4 gafe, stârnind îngrijorarea celor prezenți. Joi, 7 iunie, în Franța, președintele SUA a participat la ceremoniile de marcare a 80 de ani de la Debarcarea din Normandia. Cu toate acestea, evenimentul care ar fi trebuit să fie sărbătorească un punct de cotitură pentru țările aliate care au luptat alături în cel de-al Doilea Război Mondial s-a transformat într-o adevărată cascadă de momente stânjenitoare.