Articolele din categoria ACTUAL:

În ultimii ani au existat numeroase scandaluri de corupție care vizau vameși
Zile grele pentru vameși. Vor putea fi controlați corporal la ieșirea din tură și le pot fi verificate mașinile
Personalul vamal cu atribuții de supraveghere și control va avea obligația de a declara, la începerea activității, sumele și valorile avute asupra sa, în bagajele, sau în vehiculul utilizat, se arată într-un proiect de OUG privind consolidarea capacității instituționale a Autorității Vamale. De asemenea, structura de integritate din cadrul Vămii are dreptul să-i verifice la ieșirea din tură, dacă există suspiciuni.
Rețeta care ajută la refacerea articulațiilor în 14 zile
Rețeta care ajută la refacerea articulațiilor în 14 zile. Cele mai bune ingrediente din natură, în ajutorul nostru
Articulațiile noastre sunt cele care ne permit să ne mișcăm, să facem exerciții, să ne bucurăm de viață. Durerile de articulații pot apărea din cauza unor factori cum ar fi vârsta, stilul de viață, greutatea excesivă sau chiar și boli precum artrita. În orice caz, natura are răspunsul la aceste probleme și a pregătit ingrediente speciale care pot ajuta la refacerea articulațiilor în doar 14 zile.
Raluca Trucan: Protejarea elementelor identitare culturale şi patrimoniale este prioritară (Profimedia)
Raluca Turcan vrea să discute cu Louis Vuitton după ce renumita firmă s-ar fi inspirat dintr-o cămașă românească
Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat luni, că intenţionează să discute cu reprezentanţi ai companiei Louis Vuitton pentru recunoaşterea valorii patrimoniale şi culturale a pieselor tradiţionale româneşti. Precizarea vine după ce o comunitatea online dedicată promovării valorilor creației populare a sesizat că renumita firmă s-ar fi inspirat din modelul unei cămăşi tradiţională din Mărginimea Sibiului.
MAE a emis o atenţionare de călătorie pentru Regatul Belgiei
MAE a emis o atenţionare de călătorie pentru Regatul Belgiei: La ce trebuie să fie atenți românii care călătoresc acolo
Ministerul Afacerilor Externe a emis o nouă atenționare de călătorie prin care informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei că, potrivit unui raport al poliţiei rutiere federale, marţi va avea loc un protest al fermierilor europeni. Acest protest  va provoca perturbări considerabile pe reţeaua rutieră din Regiunea Capitalei Bruxelles.
Moarte cumplită pentru un muncitor de 21 de ani. A murit electrocutat pe șantier
Moarte cumplită pentru un muncitor de 21 de ani. A murit electrocutat pe șantier
Un tânăr de 21 de ani din județul Dâmbovița și-a pierdut viața, luni, după ce s-a electrocutat pe un șantier din municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea. Incidentul s-a produs în timp ce tânărul lucra la amenajarea unui nou spațiu comercial și a deteriorat din greșeală un cablu electric cu o bară metalică pe care o târa pe jos.
Foto: Captură TikTok
Ispita profesionistă, noua meserie bănoasă: Femeile o plătesc ca să afle dacă iubiții le înșeală. În ce constă „Testul de fidelitate”
La început, a fost o simplă distracție. Apoi, când a văzut că poate să facă bani din expunerea bărbaților infideli, o americancă a decis să facă acest lucru cu normă întreagă. Mai mult, fata înregistrează orice interacțiune care se lasă cu infidellitate și o postează pe TikTok. De curând a dezvăluit și suma de bani care o câștigă din această „meserie” inedită.
Echipa Real Madrid a dansat după o melodie românească în timpul „paradei victoriei”. Foto: X
VIDEO. Echipa Real Madrid a dansat după o melodie românească în timpul „paradei victoriei”
Real Madrid a câștigat Liga Campionilor după ce a învins Borussia Dortmund în finala de pe Wembley. Prin această victorie, clubul spaniol a bifat un adevărat record, fiind deținătorul a nu mai puțin de 15 trofee UEFA Champions League. O astfel de reușită a fost sărbătorită cu mare fast, iar o melodie românească i-a determinat atât pe jucători cât și pe antrenor să încingă un dans de zile mari.
Au fost dezvăluite „codurile secrete” ale Netflix
Au fost dezvăluite „codurile secrete” ale Netflix, care sunt folosite pentru a debloca anumite categorii ascunse
În ultimii ani, Netflix a devenit un reper în lumea online, oferind o vastă gamă de conținuturi de divertisment și entertainment. Popularitatea sa a dat însă și idei multor hackeri, care acum au dat publicitații o întreagă listă de coduri secrete. Aceste coduri permit utilizatorilor să acceseze categorii de conținuturi ascunse și să descopere noi titluri și genuri de filme și seriale.
Adrian Corduneanu Beleaua este considerat durul grupării
Clanul Corduneanu primește o nouă lovitură. După moartea liderului, succesorul său, "Beleaua", a fost condamnat cu executare
Temutul clan interlop Corduneanu primește o nouă lovitură. După moartea lideului, Costel "Ștăpânul Moldovei", fratele său Adrian "Beleaua" Corduneanu a fost condamnat la închisoare cu executare. Cea care l-a reclamat este chiar "cumnata" sa. Soluția nu este definitivă, însă sunt șanse foarte mari ca aceasta să rămână neschimbată după o eventuală contestație
Trucul prin care poți elimina pesticidele de pe fructe si legume
Trucul prin care poți elimina pesticidele de pe fructe si legume. Ai nevoie de un singur ingredient, pe care orice gospodină îl are în bucătărie
Piețele și supermarketurile sunt pline de trufandale care sunt contaminate cu reziduri de pesticide și chiar cu metale grele, arata cele mai recente descoperiri ale autoritatilor. În urma controalelor efectuate în ultima perioada, oficialii arată că nivelul de pesticide s-a dublat față de anul trecut. Pătrunjelul cu E.coli sau roșiile cu etefon pot crea reale probleme digestive. 
Vom primi notificări înainte să ne expire cărţile de identitate, paşaportul sau permisul de conducere
Este oficial: Vom primi notificări înainte să ne expire cărţile de identitate, paşaportul sau permisul de conducere. Senatul a adoptat legea
Senatul a adoptat o propunere legislativă care vizează să asigure informarea adecvată a persoanelor cu privire la expirarea documentelor lor de identitate. Astfel, instituțiile statului vor fi obligate să emită notificări înainte de expirarea cărții de identitate, pașaportului și permisului de conducere, iar aceste notificări vor fi transmise cetățenilor prin intermediul SMS-urilor sau e-mail-urilor.