Articolele din categoria ACTUAL:

Adrian Mititelu a depus un denunț la DNA în dosarul generalilor: „Încasau milioane de euro. Se cumpărau sentințe”
Adrian Mititelu a depus un denunț la DNA în dosarul generalilor: „Încasau milioane de euro. Se cumpărau sentințe”
Adrian Mititelu a depus un denunț la DNA în dosarul generalilor! Patronul echipei FCU Craiova face dezvăluiri în scandalul momentului și susține că avocatul Doru Trăilă este ținut la Comisia de Disciplină din cadrul FRF ajutat de puterea pe care o deține în instanță! Mai mult, Mititelu spune că ar fi fost amenințat că va fi băgat la închisoare și că sentințele în cazul mai multor oameni din lumea sportului ar fi cumpărate! 
Inquam/Saul Pop
Dosarul generalilor. Surse: Coldea și-a schimbat ziua pentru semnarea controlului judiciar! Grupul infracțional al statului paralel se DESTRAMĂ
Generalii statului paralel ajung rând pe rând în fața polițiștilor pentru a da cu subsemnatul la control judiciar. Dumitru Dumbravă a vorbit despre relația pe care o are cu denunțătorul său și al lui Florian Coldea. Astăzi, ar trebui să semneze controlul judiciar și generalul Coldea, însă și-ar fi schimbat ziua pentru această procedură, conform surselor Realitatea PLUS.
7 persoane, arestate preventiv pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri/ Poliția Română
7 persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri. Aproximativ 9000 de plante de canabis descoperite la percheziții, în Dâmbovița
Şapte persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc şi mare risc, anunță, luni, Poliția într-un comunicat. În timpul perchezițiilor, polițiștii și procurorii au descoperita şase plantaţii de canabis formate din aproape 8.800 de plante într-un imobil din Pucioasa, judeţul Dâmboviţa. Imobilul îi aparține se pare liderului gurpării de traficanți de droguri. Membrii grupării vindeau canabis şi cocaină pe o platformă de comunicare online denumită ”Iarbă dulce”, creată chiar de aceștia.
Dosarul generalilor. Dumitru Dumbravă a semnat controlul judiciar: „Nu-mi fac apărările la televizor”
Dosarul generalilor. Dumitru Dumbravă a semnat controlul judiciar: „Nu-mi fac apărările la televizor”
Generalul Dumitru Dumbravă, omul din spatele mafiei lui Coldea, a ajuns, luni, 3 iunie 2024, la secția 11 de poliție din Capitală. La ieșire, acesta a răspuns sfidător întrebărilor jurnaliștilor și a spus că îl cunoaște de puțin timp de Cătălin Hideg, omul care a denunțat caracatița coldistă la DNA. Mai mult, a mai spus acesta ca NU vrea să-și facă apărarea la televizor. 
Inquam Photos / Octav Ganea
Coldea și Dumbravă, profituri uriașe din consultanță! Cum s-au îmbogățit generalii statului paralel: cifre BOMBĂ
Profituri uriașe de milioane de lei din consultanță și proprietăți în cele mai luxoase zone din Capitală. Așa trăiesc acum generalii Coldea și Dumbravă, iar datele arată că s-au îmbogățit după ce și-au deschis firmele de consultanță. Spre exemplu, Florian Coldea ar fi locuit ani de zile într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei, iar acum are domiciliul într-o zonă de lux din nordul Bucureștiului.
Sfintii Mucenici Luchilian, Ipatie, Paul, Dionisie si Claudie
Sărbătoare 3 iunie: Un sfânt cu har divin este pomenit astăzi în calendarul ortodox. Minunea săvârșită
Sfantul Mucenic Luchilian - Sfantul Luchilian a trait in secolul al III-lea, in vremea imparatului Aurelian. Luchilian a fost preot al slujirii idolesti pana la batranete, cand s-a convertit la crestinism. Nevoind sa-si lepede credinta in Hristos, a fost batut cu salbaticie, incat era tot numai o rana. Aruncat in temnita in acest chip, a intalnit patru tineri: Ipatie, Pavel, Dionisie si Claudie, inchisi din acelasi motiv - nelepadarea de Hristos.
Nicolae Ciucă a precizat că PNL va avea un candidat la președinție
Nicolae Ciucă, întrebat dacă un scor de 25% pentru PNL la alegerile din 9 iunie l-ar convinge să candideze la prezidenţiale: E un scor foarte bun
Preşedintele PNl, Nicolae Ciucă, a declarat că, aşa cum arată sondajele în momentul de faţă, PNL are un trend de creştere și se găseşte undeva la 25% pentru alegerile din 9 iunie. Întrebat dacă acest scor l-ar convinge să candideze la prezidenţiale, Ciucă a răspuns că este ”un scor foarte bun”. Liderul PNL a mai precizat că este aproape clar pentru toată lumea că partidul său va avea candidat propriu la prezidenţiale.
Liderul PNL este convins că prezidențialele vor avea loc in septembrie
Nicolae Ciucă: Să se rupă coaliţia şi să nu avem o guvernare stabilă ar fi cea mai mare greşeală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică, despre o posibilă rupere a coaliţiei, în contextul candidaturilor separate la alegerile prezidenţiale, că el crede că ar fi o greşeală să se rupă coaliţia şi să nu avem o guvernare stabilă, precizând că ar fi cea mai mare greşeală. Liderul liberal a mai spus că în coaliţie au închis cu decizia să avem alegerile prezidenţiale în septembrie, dar că au fost tatonări care au apărut în spaţiul public.