Articolele din categoria ACTUAL:

Incident violent într-un supermarket din București: Un tată și fiul său au bătut cu bestialitate o angajată
Incident violent într-un supermarket din București: Un tată și fiul său au bătut cu bestialitate o angajată
Un incident șocant a avut loc într-un supermarket din București, unde un bărbat și fiul său au fost reținuți după ce au agresat o angajată a magazinului și i-au adresat injurii. Poliția Capitalei, prin intermediul Secției 19, a intervenit și i-a reținut pe cei doi bărbați, în vârstă de 30 și 50 de ani, pentru o serie de infracțiuni inclusiv loviri și alte violențe, tulburarea ordinii publice, distrugere și amenințare.
Semnificația numelor. Cum îți influențează destinul și ce reprezintă numele tău
Semnificația numelor. Cum îți influențează destinul și ce reprezintă numele tău
Semnificația numelor este foarte importantă, deoarece fiecare nume are influență asupra destinului deținătorului. Din punct de vedere numerologic, pe baza numelui primit la naștere se pot calcula numerele reprezentative fiecărui individ.Conform numerologiei, aceste numere îl reprezintă pe fiecare om în parte, arătând ce fel de personalitate are și drumul pe care trebuie să-l urmeze în viață.
Un bărbat și-a ieșit din minți pentru că nu a fost servit în supermarket
Un bărbat și-a ieșit din minți pentru că nu a fost servit în supermarket și și-a chemat tatăl să-l ajute cu„răzbunarea”. Scandalul s-a terminat în arestul poliției
Pe 9 august 2024, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut doi bărbați, cu vârste de 30 și 50 de ani, implicați într-un incident grav petrecut la un supermarket din Sectorul 5. Cei doi sunt suspectați de comiterea unor infracțiuni precum lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare, iar cercetările sunt în desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
Noi detalii din ancheta de la spitalul Sf. Pantelimon care le incriminează pe asasinele în halate
Noi detalii din ancheta de la spitalul Sf. Pantelimon care le incriminează pe asasinele în halate. „Doamna cu coasă” scădea și doza de oxigen. Cum erau sacrificați pacienții neviabili
Moartea a 17 pacienți de la Spitalul Sfântul Pantelimon, în interval de trei zile, a stat la baza unei anchete absolut terifiante. Cercetările procurorilor care au urmat după au scos la iveală ceea ce autoritățile numesc un comportament inuman care a provocat decesul persoanelor pentru eliberarea paturilor de la ATI. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!