Articolele din categoria ACTUAL:

Gafa lui Marcel Ciolacu: „malsprasi” în loc de „malpraxis” - VIDEO
Scandalul Pantelimon. Gafa lui Marcel Ciolacu: „malsprasi” în loc de „malpraxis” - VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a comis vineri o gafă care a stârnit hohote de râs și ironii pe internet, după ce a încercat să pronunțe cuvântul „malpraxis” în timpul unei conferințe de presă. Încercând să abordeze cu seriozitate subiectul delicat al crimelor de la Spitalul Sfântul Pantelimon, unde medici de la secția de ATI sunt acuzați că ar fi redus intenționat doza de medicamente pacienților grav bolnavi, Ciolacu a pronunțat greșit termenul, spunând „malsprasi” în loc de „malpraxis”.
EXCLUSIV: Câți bani primesc românii în plus la pensii în funcție de vechime. Cum se calculează punctele de stabilitate
EXCLUSIV: Câți bani primesc românii în plus la pensii în funcție de vechime. Cum se calculează punctele de stabilitate - LISTA
Sistemul de pensii din România continuă să fie o temă de interes major pentru cetățeni, în special în contextul recalculărilor anunțate pentru 1 septembrie 2024. Un aspect important al pensiei este vechimea în muncă, care influențează direct valoarea pensiei primite de un pensionar. Realitatea PLUS a obținut o listă exclusivă cu detalii privind majorările la pensie în funcție de anii de vechime și modul în care se calculează punctele de stabilitate.
Bombă: Șoșoacă, Gușă și Simion vor să facă o alianță suveranistă! Anunțul anului în politică
Bombă: Șoșoacă, Gușă și Simion vor să facă o alianță suveranistă! Anunțul anului în politică
Surpriză pe scena politică. George Simion, Cozmin Gușă și Diana Șoșoacă vor să își unească forțele și să facă o alinață a partidelor suverane pentru alegerile prezidențiale. În exclusivitate la Realitatea PLUS, cei trei lideri naționaliști au făcut dezvăluiri fără precedent. Diana Șoșoacă și George Simion au confirmat că s-au împăcat și au dat mâna la un eveniment. În direct a intervenit și Cozmin Gușă. care spune că nu este exclus să existe chiar și doi candidați suverani la prezidențiale. 
Reziștii promovează penali în funcții publice. Blonda lui Vlad Voiculescu, din nou la conducerea ASSMB
Reziștii promovează penali în funcții publice. Blonda lui Vlad Voiculescu, din nou la conducerea ASSMB
Blonda lui Vlad Voiculescu, Oana Sivache revine pe o funcție de director în Administrația Spitalelor din Capitală, după ce a fost sprijinită de USR. Aceasta a condus Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București până când a izbucnit scandalul de corupție de la Spitalul Colțea. În momentul audierilor de la DNA, Sivache susținea că este persecutată politic și se compara cu Alexei Navalnîi. 
Interceptări HALUCINANTE din dosarul Pantelimon
Interceptări HALUCINANTE din dosarul morților suspecte de la Pantelimon: „Doamna cu COASA a cerut reducerea dozei”
Înregistrări și mărturii halucinante ies la iveală în cazul doctorițelor de la ATI Pantelimon. Anchetatorii au refăcut filmul asasinatelor cu sânge rece. Una dintre inculpate spunea despre pacienții cărora le scădea doza că sunt ”DE LĂSAT” și le cerea asistentelor să falsifice foile de observație medicală. Datele șocante apar în referatul procurorilor, iar una dintre doctorițele arestate preventiv este poreclită "Doamna cu Coasa". Atenție, urmează detalii și informații care vă pot afecta emoțional!