Articolele din categoria ACTUAL:

Coaliția merge mai departe! Vot covârșitor în interiorul PNL pentru ca Guvernul să-și asume răspunderea pe măsurile fiscale
Coaliția merge mai departe! Vot covârșitor în interiorul PNL pentru ca Guvernul să-și asume răspunderea pe măsurile fiscale
Ședință cu final... așteptat, luni dimineață, la PNL. În ciuda valului de nemulțumiri din interiorul partidului și a amenințărilor la adresa conducerii liberale, mai mult sau mai puțin voalate - inclusiv privind ieșirea de la guvernare - liderii formațiunii conduse de Nicolae Ciucă au votat că sunt de acord cu asumarea răspunderii guvernului pentru pachetul de măsuri fiscale. Votul a fost unul covârșitor în favoarea acestei măsuri. Luni după-amiază a fost programată o ședință a Coaliției de guvernământ. 
Bărbat speriat cu electroșocuri de amantă, o doctoriță din Iași
Bărbat speriat cu electroșocuri de amantă, o doctoriță din Iași: a cerut ordin de restricție. Femeia îl reclamă pentru hărțuire
Un bărbat a cerut ordin de protecție față de amanta sa, cu care a avut o relație de peste 5 ani. Cazul halucinant vine din Iași, acolo unde femeia este o cunoscută doctoriță. Acesta își acuză amanta că îl hărțuiește pentru că refuză să mai aibă o relație extraconjugală cu aceasta. Mai mult, spune bărbatul, și soția sa ar fi hărțuită de amantă. La rândul ei, amanta îi întoarce bărbatului acuzațiile. 
Explozie Crevedia/ Captură video
Patronii stației GPL din Crevedia se întâlnesc astăzi cu victimele. Locul unde s-a produs deflagrația, supravegheat non-stop
La mai bine de o săptămână după tragedia de la Crevedia, patronii stației ilegale de gaz transmit că vor să îi ajute pe sinistrați. Astăzi la ora 14.00, ambii administratori ai firmei se vor duce la locul catastrofei pentru a se întâlni cu localnicii. Zeci de case au fost distruse de exploziile din Crevedia. Patronii vor fi însoțiți de un avocat și vor discuta și cu reprezentanții Primăriei. În paralel, polițiștii iau noi măsuri pentru paza epavei stației GPL, în zonă au fost montate camere de supraveghere performante. 
Accidente în lanț provocate de șoferi drogați și băuți. Nicolae Guță, reacție halucinantă după ce fiul său a fost prins cu marijuana: "E cum ar fi o repetiție"
Accidente în lanț provocate de șoferi drogați și băuți. Nicolae Guță, reacție halucinantă după ce fiul său a fost prins cu marijuana: "E cum ar fi o repetiție"
Șoferul drogat de 59 de ani care a ucis o femeie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul consumase și alcool înainte de-a se urca la volan. Potrivit datelor, victima abia se vindecase de o boală gravă și își cumpărase un tort de ziua ei atunci când a fost spulberată de mașină. Din pacate, cazul nu este izolat. Fiul celebrului cântaret Nicolae Guță a fost și el prins drogat la volan. Între timp, prmierul Marcel Ciolacu anunță măsuri dure pentru cei care conduc sub influența stupefiantelor. Urmeaza imagagini și detalii care va pot afecta emotional! 
Noul an bisericesc
Motivul mai puțin cunoscut pentru care începe Anul Bisericesc în septembrie
În fiecare an, pe 1 septembrie, Biserica Ortodoxă, dar și alte confesiuni creștine, marchează începutul noului an bisericesc. Această dată, care poate părea arbitrară pentru unii, are o semnificație profundă și o istorie bogată. În acest articol, vom explora motivele pentru care anul bisericesc începe la 1 septembrie și nu la o altă dată, cum ar fi 1 ianuarie, care marchează începutul anului calendaristic.
Nechezol
"Nechezolul", înlocuitorul cafelei în perioada comunistă, era mult mai sănătos decât cafeaua - Care erau principalele ingrediente
Nechezol, un termen care poate părea străin pentru generațiile mai tinere, era denumirea populară pentru un substitut de cafea folosit în România înainte de 1989. Într-o perioadă în care cafeaua autentică era un lux rar și scump, nechezolul a devenit o alternativă accesibilă. Dar știați că acest substitut de cafea nu era doar o necesitate economică, ci și o opțiune mai sănătoasă în comparație cu cafeaua modernă? 
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu, despre cazul Benny Steinmetz: Organele române de poliţie l-au identificat pe fugar în Cipru
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat duminică pentru News.ro, despre cazul Benny Steinmetz, că organele române de poliţie l-au identificat pe fugar în Cipru, unde a fost reţinut în baza mandatului european de arestare, iar instanţele cipriote trebuie să decidă dacă dispun sau nu predarea lui în România, în conformitate cu prevederile Deciziei-cadru 2002/584/JAI. Gorghiu mai arată că Ministerul Justiţiei, prin Administraţia Naţională a Penitenciarelor, va sprijini cu toate datele necesare, dacă va fi cazul. ”Aşteptăm să vedem dacă instanţele cipriote vor formula solicitări”, a precizat aceasta.