Articolele din categoria ACTUAL:

De ce tertipuri se poate folosi șoferul drogat ca să scape de gratii
De ce tertipuri se poate folosi șoferul drogat ca să scape de după gratii. Micile „chichițe” legislative, expuse de un specialist
Legea din România lasă uși deschise pentru șoferii beți sau drogați care fac accidente grave. Iar acest lucru se aplică și în cazul lui Vlad Pascu. Un agent de poliție din Oradea a explicat de ce tertipuri se poate folosi tânărul în vârstă de 19 ani ca să fenteze condamnarea cu executare aplicată prin legea Anastasia pentru accidentul mortal din 2 Mai. 
Vremea ne joacă feste: Când cădură, când frig, ploi și vijelii
Vremea ne joacă feste: Când cădură, când frig, ploi și vijelii. Prognoza pe următoarele zile de la ANM
Vremea este una dintre cele mai capricioase elemente ale naturii. Uneori este blândă și prietenoasă, iar alteori ne surprinde cu ploi puternice, fulgere și vijelii. În aceste zile, cu siguranță vom simți pe pielea noastră capriciile vremii. De la căldură sufocantă la răcirea bruscă a temperaturii, toate sunt cuprinse în prognoza vremii pe următoarele zile, prezentată la Realitatea Plus de meteorologul Mihai Huștiu.
Incendiile din timpul verii sunt un fenomen obișnuit în Grecia. Foto: Profimedia
Măsuri în Grecia după valul de incendii: Autoritățile vor folosi drone și senzori de temperatură în păduri
Schimbările climatice drastice sporesc incendiile catastrofale din Grecia, care au provocat pagube uriașe, în ultimele săptămânii, și au provocat cel mai mare incendiu înregistrat vreodată pe teritoriul Uniunii Europene. Autoritățile au decis astfel să folosească drone și să instaleze senzori de temperaturi în păduri, pentru a monitoriza incendiile de vegetație în timp real. 
Lucian Bode / Foto: Inquam Photos
Lucian Bode: PNL se opune oricăror promisiuni deşarte şi cadouri otrăvite, vehiculate de cei care doresc să obţină cu orice preţ un profit electoral
Secretatul general al PNL, Lucian Bode, a declarat sâmbătă la Şcoala de Vară a seniorilor liberali că aceştia ştiu că cel mai mare aliat al pensionarilor şi cel mai mare contributor al sistemului de pensii este întreprinzătorul privat, care merită să fie sprijinit, nicidecum pedepsit. PNL se opune oricăror promisiuni deşarte şi cadouri otrăvite, vehiculate de cei care doresc să obţină cu orice preţ un profit electoral pe spatele categoriile sociale vulnerabile, a mai spus Bode.