Articolele din categoria ACTUAL:

Dădea sfaturi de crescut copiii pe internet, dar a fost arestată pentru că și-a lăsat micuții să moară de foame
Dădea sfaturi de educat copiii pe internet, dar a fost arestată pentru că și-a lăsat micuții să moară de foame
O mamă influenceriță cunoscută în SUA pentru sfaturile de creștere a copiilor pe care le dădea pe rețelele sociale a fost arestată pentru că și-a înfometat micuții. Aceștia au fost găsiți subnutriți și cu mai multe răni pe corp. Vecinul femeii a fost cel care a anunțat autoritățile după ce, unul dintre copiii acesteia ar fi ieșit pe fereastra casei și s-ar fi dus la el să îi ceară mâncare și apă. 
Val de accidente grave pe șoselele din România. Foto: ISU/Agerpres
Val de accidente grave pe șoselele din România. Bilanț negru din ultimele ore: un mort și patru răniți
Bilanț negru al accidentelor rutiere din România în ultimele ore: Un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit în urma unui accident rutier produs, sâmbătă dimineaţă, pe drumul european E85, pe raza localităţii Drăguşeni din judeţul Suceava. De asemenea, trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 65, în localitatea argeşeană Albota.
Război în Ucraina, ziua 556. Foto: Profimedia
Război în Ucraina, ziua 556 - Volodimir Zelenski, așteptat la ONU; Noi atacuri cu drone ucrainene în Rusia
Este ziua numărul 555 a războiului din Ucraina. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski este aşteptat să participe la Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în septembrie şi la o reuniune a Consiliul de Securitate pe tema Ucrainei; Rusia a anunţat că a doborât în Marea Neagră, în noaptea de vineri spre sâmbătă, trei drone navale ucrainene care vizau podul din Crimeea.
România extremelor în septembrie: Unde lovesc vijeliile și ploile în weekend - Prognoza de săptămâna viitoare - Anunțul ANM Exclusiv
România extremelor în septembrie: Unde lovesc vijeliile și ploile în weekend - Prognoza de săptămâna viitoare - Anunțul ANM
România continuă să fie în perioada extremelor meteorologice și în această toamnă, potrivit meteorologilor. Temperaturi ridicate, dar normale pentru această perioadă, vor alterna cu fenomene periculoase, cu furtuni, vijelii și ploi torențiale în luna septembrie, a anunțat Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, în exclusivitate la Realitatea PLUS.