Articolele din categoria ACTUAL:

Război în Ucraina, ziua 556. Foto: Profimedia
Război în Ucraina, ziua 556 - Volodimir Zelenski, așteptat la ONU; Noi atacuri cu drone ucrainene în Rusia
Este ziua numărul 555 a războiului din Ucraina. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski este aşteptat să participe la Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în septembrie şi la o reuniune a Consiliul de Securitate pe tema Ucrainei; Rusia a anunţat că a doborât în Marea Neagră, în noaptea de vineri spre sâmbătă, trei drone navale ucrainene care vizau podul din Crimeea.
România extremelor în septembrie: Unde lovesc vijeliile și ploile în weekend - Prognoza de săptămâna viitoare - Anunțul ANM Exclusiv
România extremelor în septembrie: Unde lovesc vijeliile și ploile în weekend - Prognoza de săptămâna viitoare - Anunțul ANM
România continuă să fie în perioada extremelor meteorologice și în această toamnă, potrivit meteorologilor. Temperaturi ridicate, dar normale pentru această perioadă, vor alterna cu fenomene periculoase, cu furtuni, vijelii și ploi torențiale în luna septembrie, a anunțat Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, în exclusivitate la Realitatea PLUS.
Dacă pragul de alocare nu crește, majorările pensiilor pot fi susținute până în 2023
UE n-a fost convinsă să elimine pragul de 9,4% din PIB pentru pensii. Care e planul de rezervă al Guvernului? - SURSE
Continuă tergiversările cu eliminarea procentului de 9,4% din PIB cheltuieli cu pensiile. Miniștrii români s-au întors de la Bruxelles așa cum ai plecat. Pentru că nu au reușit să-i convingă pe oficialii europeni. În plus, nici cu digitalizarea dosarelor de pensii nu stăm mai bine. Deși procesul ar fi trebuit terminat, contractele celor o mie de angajați au fost prelungite, pentru că mai au mult de muncă. Ceea ce înseamnă că și recalcularea pensiilor va fi amânată.
Pe lângă amenințări voalate, primarul l-a și jignit pe activist Exclusiv
Primarul din Crevedia, apucături de bombardier. "Știu că ai mai luat bătaie. Poate iei și aici". Cum îi amenința pe cei care-l "deranjează"
Ies la iveală noi relatări revoltătoare despre comportamentul primarului din Crevedia, Petre Florin. Edilul pare să aibă apucături de bombardier și să amenințe pe oricine îl deranjează, chiar sub privirile polițiștilor din localitate. Un activist civic a relatat, în exclusivitate la Realitatea Plus, cum l-a amenințat primarul că dacă nu se potolește, poate ia bătaie.