MENIU

Urmează o remaniere a Guvernului? Ce spune al doilea om în stat

<p>Sedinta de Guvern</p>

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a dezminţit zvonurile cu privire la o remaniere guvernamentală în această perioadă, subliniind că singurul minister unde va avea loc o numire este cel al Transporturilor, de unde Ioan Rus şi-a dat demisia.

"Nu am avut niciun fel de discuţii cu Primul Ministru pe această temă. Sigur, premierul Victor Ponta va face în curând o nominalizare la Ministerul Transporturilor, ca urmare a demisiei pe care fostul ministru, Ioan Rus, şi-a înaintat-o, dar termenul de remaniere nu se potriveşte în această situaţie", a scris sâmbătă pe Facebook Călin Popescu Tariceanu.

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a spus sâmbată că premierul ar putea recurge chiar şi la o remaniere, pentru a-şi salva imaginea.

"Cred că este capabil de orice gest care să resusciteze puţin Guvernul, doar să-l salveze pe el ca imagine. Eu cred că este o strategie greşită, dar, da, nu m-ar mira să facă şi o remaniere guvernamentală foarte curând, tocmai pentru că speră să mai dea un suflu de noutate Guvernului şi să se mai ridice presiunea de pe umerii domniei sale", a spus Gorghiu, la Constanţa, conform ziare.com.