MENIU

Nicolae Ciucă, moment de reculegere pentru victimele inundațiilor la Școala Politică a Organizației Femeilor Liberale

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a participat la Școala Politică a Organizației Femeilor Liberale (OFL), unde a ținut un discurs plin de mesaje-cheie despre empatie, sprijin pentru comunitățile afectate și valorile administrației liberale. Cu această ocazie, liderul PNL a ținut să sublinieze importanța solidarității și implicării în fața tragediilor naturale.

Principalele mesaje transmise de Nicolae Ciucă la Școala Politică a OFL

Moment de reculegere pentru victimele inundațiilor din Galați.

Nicolae Ciucă a deschis evenimentul printr-un gest simbolic, cerând participanților să păstreze un moment de reculegere în memoria victimelor inundațiilor din județul Galați. 

„Într-adevăr suntem la o săptămână după dezastrul care s-a întâmplat în județul Galați, și pentru că s-a vorbit despre empatie, trăire, dați-mi voie să vă rog ca împreună să păstrăm un moment de reculegere pentru victimele din Galați
 Ne exprimăm regretul pentru pierderea vieților omenești, pentru tot ceea ce a însemnat tragedia de acolo, pierderile materiale, disperarea unor oameni care după o viață de om s-au văzut fără absolut nimic rămas într-o noapte.
 Ca atare, pot de cealaltă parte să vă mulțumesc OFL, TNL și filialelor din Galați, Brăila, Vrancea, Vaslui, București, Ilfov pentru modul în care au reacționat încă de a doua zi pe tot parcursul săptămânii prin voluntari care s-au dus și au ajutat acolo oamenii care dincolo de disperare erau epuizați după două-trei zile la rând.”, a declarat președintele PNL.