MENIU

Nicolae Ciucă a vorbit despre credință. Ce crede liderul PNL despre divinitate: „Relația cu Dumnezeu trebuie să fie permanentă”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a vorbit într-un discurs recent despre importanța credinței în viața personală și rolul pe care aceasta îl joacă în parcursul său. Discursul său a avut un ton profund, subliniind apropierea sa de valorile spirituale și relația constantă pe care o are cu divinitatea.

„Au fost foarte multe momente în care m-am simțit aproape de Dumnezeu. Și mă consider aproape permanent de Dumnezeu”, a afirmat liderul PNL, subliniind că pentru el, credința este o parte esențială a vieții de zi cu zi. Fără a adopta o viziune fatalistă, Ciucă a precizat că, deși crede în destin, el pune accent pe trăirea credinței prin fapte, nu doar prin cuvinte.

„Credința se trăiește, nu se spune”

Nicolae Ciucă a transmis un mesaj simplu, dar profund despre natura credinței. „Când e vorba de credință, ea se trăiește. Nu se spune”, a declarat el, subliniind că nu doar rugăciunea formală sau exprimarea credinței contează, ci modul în care fiecare persoană își trăiește valorile spirituale zi de zi.

„Au fost foarte multe momente în care m-am simțit aproape de Dumnezeu. Și mă consider aproape permanent de Dumnezeu. Eu cred în ceea ce ne este dat, desigur nu cu o abordare fatalistă. Când e vorba de credință, ea se trăiește. Nu se spune. În fiecare dimineață, când ne rugăm. Relația cu Dumnezeu trebuie să fie permanentă.”, se arată în discursul său.