MENIU

Cele mai BUNE tratamente anticelulitice

<p>&Icirc;mpachetări anticelulitice la tine acasă: 5 ingrediente-minune</p>

Una dintre cele mai stringente probleme care tortureaza milioane de femei si barbati din intreaga lume este, fara indoiala celulita, care in afara faptului ca ruineaza aspectul exterior poate crea, pe termen lung, numeroase probleme de sanatate. In acest sens, o serie de inovatii tehnologice ofera tratamente adecvate, disponibile in clinicile de specialitate si in centrele de frumusete.

   Daca te numeri printre persoanele care se lupta cu celulita nu dispera si opteaza pentru solutia care te avantajeaza, folosindu-te de una dintre metodele pe care chiar celebritatile de la Hollywood le folosesc pentru a-si pastra o silueta impecabila.

Lipomasajul

    Lipomasajul este unul dintre tratamentele revolutionare utilizate de celebritati pentru a scapa de celulita sau pentru a preveni aparitia ei timpurie, fiind o tehnica exclusiva si non invaziva care permite remodelarea siluetei, indepartarea celulitei si ameliorarea tonicitatii pielii. Llipomasajul este un tratament cosmetic ce are ca efect reducerea grasimii in exces de pe anumite zone, ajutand practic la pierderea kilogramelor nedorite. Gratie aparatului de lipomasaj format dintr-un aparat motorizat care se ruleaza pe piele, circulatia venoasa si limfatica este relansata, iar toxinele sunt eliminate.

   Stimulate prin aceasta metoda, celulele epidermei secreta colagen si elastina, ceea ce face ca pielea sa intinereasca vizibil. Ruloul motorizat se aplica pe intreg corpul insistandu-se asupra zonelor lipsite de fermitate, care necesita un tratament mai profund. Kate Hudson, Angelina Jolie, Cameron Diaz sunt cateva dintre celebritatile de la Hollywood care opteaza pentru aceasta tehnica recomandata in special persoanelor care prezinta probleme din cauza grasimii depuse inestetic pe corp, a celulitei si a pielii lipsite de tonicitate.

Vezi mai multe pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
tratament celulită tratament anticelulitic