MENIU

8 din 10 români sunt restanțieri la întreținere! Specialiștii estimează că numărul va crește la iarnă

8 din 10 români sunt restanțieri la întreținere! Specialiștii estimează că numărul va crește la iarnă

Plata la timp a facturilor sau întreținerea este o adevarata provocare pentru români! 8 din 10 români sunt restanțieri, iar specialiștii estimează că numărul va crește în perioada de iarnă. În timp ce pensionarii fac împrumuturi pentru a avea bani să plătească facturile sau întreținerea pe perioada iernii, salariații reușesc cu greu să se descurce cu venitul mediu pe economie motiv pentru care amână să plătească întreținerea.

În România, plata la timp a facturilor și a întreținerii devine o provocare majoră pentru majoritatea cetățenilor. Potrivit studiilor recente, 8 din 10 români sunt restanțieri, iar specialiștii prevăd o creștere a acestui număr pe parcursul iernii.

Pensionarii, în căutarea soluțiilor financiare, se văd nevoiți să contracteze împrumuturi pentru a face față cheltuielilor de sezon, în timp ce salariații cu un venit mediu amână plata întreținerii, în încercarea de a-și gestiona bugetul restrâns. Această situație evidențiază dificultățile economice cu care se confruntă multe familii, accentuând nevoia urgentă de soluții sustenabile.

Facturile la întreținere vor exploda în această iarnă: Românii se confruntă cu creșteri aproape duble

Mai multe articole despre:
restantieri intretinere