MENIU

Marcel Ciolacu, în scandalul Iohannis-senator: Nu poți face jocuri MESCHINE

Marcel Ciolacu, în scandalul Iohannis-senator: Nu poți face jocuri MESCHINE

Marcel Ciolacu - președintele PSD a explicat, joi, cum au decurs discuțiile despre susținerea lui Klaus Iohannis.

„M-a şi deranjat remarca preşedintelui de ieri cu negocierile lui Ciolacu cu economicul. Îmi cer scuze faţă de domnul preşedinte. Sunt mai bun negociator decât dânsul. Nu neapărat dacă eu îmi asum public un lucru mi l-am asumat ca să obţin ceva mai mult pentru România. Am pornit negocierile cu preşedinta Comisiei şi negociările nu sunt numai sub masă sau la masă. Negocierile sunt şi prin mesajele pe care le transmiţi în spaţiul public. Eu sunt social-democrat. Cele mai mari provocări ale României sunt în zona social-democrată. Un portofoliu pe muncă, locuinţe, învăţământ, România are probleme în învăţământul dual, nu a fost implementat. Acel portofoliu are foarte multe componente cu viaţa reală a românilor de acum, cu pensii, cu salarii, cu reformele pe care trebuie să le facem”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Dacă am reuşit la acel portofoliu pe care îl vizam de la început să prind şi o funcţie de vicepreşedinte executiv din cei trei vicepreşedinţi executivi pentru România, nu pentru Ciolacu, normal că am spus că am avut o reuşită în negociere. Dar să-mi vină preşedintele României care reprezintă România în Consiliul European, care ar fi trebuit să fie lancea de negociere pentru români să mă critice... ”, a mai afirmat liderul PSD. 
 
„Am pretenţii mai mari de la preşedintele României  Indiferent dacă l-am votat sau nu, e preşedintele meu. E preşedintele ţării mele. Nu poţi face jocuri din astea meschine şi schimb din astea de mingi cu mine, ieftine, cunoscând o realitate. Am văzut ce a negociat dânsul. Cu adevărat, diferenţa între mine şi domnia sa a fost că eu nu am negociat nimic pentru Marcel Ciolacu. Eu n-am negociat nimic pentru PSD. Am dus acolo nu un om cu un profil politic accentuat, am dus un specialist”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

„Nivelul e mult prea scăzut de discuție, cu minciuni și alte acuzații. Suntem în luni încărcate electral. Vă pot spune că în aprilie nu a fost nicio discuție.

Eu am spus de la început că este de nepermis o întoarcere în timp și să mai dăm legi pentru o persoană”, a spus Marcel Ciolacu.

Referitor la o coaliție anul viitor între PNL și PSD, acesta a spus: „Ce, hotărăște dl Ciucă cum va fi coaliția anul viitor? hotărâți dvs, românii”.

 

Mai multe articole despre: