MENIU

Șeful Casei de Pensii, explicații despre revizuirea deciziilor de recalculare. Ce se va întâmpla cu seniorii care nu le-au primit până acum

Șeful Casei de Pensii, explicații despre revizuirea deciziilor de recalculare.

Șeful Casei de Pensii a vorbit în exclusivitate la Realitatea Plus despre revizuirea deciziilor de recalculare. Daniel Baciu spune că 104 mii de români au fost în audiență până acum.

Daniel Baciu a mărturisit, de asemenea, că urmează să mai fie trimise 170.000 de decizii de recalculare către pensionarii care încă nu le-au primit.

Daniel Baciu: Mai avem acel număr de decizii care nu au fost trimise și pe care trebuie să le trimitem. Când închidem acest proces ajungem la 180.000. Practic ar trebui sa inchidem toate pensiile in plata.

Colegii mei acordat un numar de 140.000 de audiente pentru clarificarile acestor decizii de recalculare. Din acest 140.000 avem un numar de 9.400 de decizii cafe urmeaza sa fie revizuite. Este vorba de deciziile care colegii mei din start ei nu le-au dat catre compania nationala Posta Romana. Sunt dosare cu un grad de complexitate mai mare, fie au avut mai multe recalculari.

Realitatea Plus: Colegii nu le-au dat uitandu-se pe ele si vazand ca exista anumite lucruri care necesita o aplecare mai mare asupra deciziei?

Daniel Baciu: Exact. Aceste 170.000 sunt exact aceste decizii. Daca nu vom reusi sa le finalizam pe toate vor primi si in noiembrie retroactiv de la data de 1 septembrie.

Marcel Ciolacu, dezvăluiri incendiare: „Cred că guvernarea viitoare va fi tot PSD-PNL”. Informații proaspete de la ședința de guvern pe tema inundațiilor