MENIU

Horoscopul zilei, vineri, 27 septembrie 2024. Venus ne îndeamnă la pasiune nesăbuită. Două zodii învață să își țină impulsurile în frâu

Horoscopul zilei, vineri, 27 septembrie 2024

Vineri, 27 septembrie 2024, astralul se arată a fi plin de promisiuni interesante și provocări pentru fiecare dintre noi. Venus, planeta iubirii și a dorințelor, ne îndeamnă să ne lăsăm purtați de pasiuni nesăbuite, aducând cu sine o atmosferă incandescentă și plină de intensitate emoțională. Însă, în mijlocul acestor impulsuri puternice, două zodii se află în fața unei lecții importante: cum să își tempereze dorințele și să găsească un echilibru între a ceda atracțiilor și a-și păstra starea de bine.

Excesele sunt la ordinea zilei în horoscopul zilei de mâine, 27 septembrie 2024, când moderația e un concept străin pentru zodii. Cuadratura dintre Lună în Leu și Venus în Scorpion face în așa fel încât zodiile să nu se poată abține de la micile lor plăceri.

Îți dorești să guști din tot ce te tentează, ceea ce va deveni la un moment dat o problemă majoră.

Berbec

Mare grijă cu afluxul de pasiune pe care îl experimentezi mâine, căci se poate să nu îți pice prea bine la stomac. Deși ești implicat/ă până peste cap în această legătură, încearcă să îți păstrezi capul pe umeri și să verifici dacă și celălalt simte la fel. Poate că nu e dornic/ă să ducă o relație pe termen lung sau preferă o conexiune casual, în care iese cu mai mulți oameni în același timp.

Taur

Ți se pare că ai prea multe pe cap? Atunci acceptă ajutorul celorlalți! Adesea se întâmplă ca un Taur să primească de la cei din jur propunerea de a fi sprijinit, dar să o refuze din dorința de a descurca singur. Acum această încăpățânare specifică ție e rețeta pentru dezastru sigur, căci ți-ai asumat prea multe și nu le poți duce la capăt pe cont propriu.

Gemeni

Poate că e timpul să treci la fapte și să mai lași vorbele. Dacă tot discuți de la o vreme despre un plan, visând cu ochii deschiși, acum e momentul să rupi inerția ori toate obiectivele tale vor rămâne la stadiul conversațional. Tot te simți tentat/ă să amâni primul pas de frica de eșec? Ia aminte că și o cădere te poate învăța mai multe decât continua stagnare.

De ce se îngălbenesc și se încrețesc frunzele de la orhidee. La ce trebuie să fii atentă

Rac

Se poate întâmpla ca acum să simți dorința de a-ți satisface și cele mai mici plăceri. Masaje în pauza de prânz, o repriză de shopping după program urmată de o cină la un restaurant select care îți încântă toate simțurile? Uite cum cazi pradă capcanelor magistral întinse de planete în horoscopul de mâine. E minunat să ai chef de viață, dar mai temperează elanul făcând loc și pentru responsabilități.

Leu

Ești iritat/ă de implicarea exagerată a cuiva apropiat în trebuie tale. De ce își bagă nasul unde nu îi fierbe oala? Cel mai probabil fiindcă ține la tine. De aceea îi ești dator/are să auzi ce are să îți spună, chiar dacă nu rezonezi deloc cu discursul său. În cel mai rău caz o să îți întărească propriile convingeri, în cel mai bun poți corecta ceva fiindcă intuiești că există un grăunte de adevăr în vorbele lui.

Fecioară

Ești din păcate într-un loc întunecat în horoscopul zilei de mâine, cuprinsă de temeri și îndoieli. Ai grijă să nu iei decizii cu greutate animat/ă de aceste sentimente. Dacă simți că nu poți face ordine în haos sau lumină în întuneric, contactează un amic drag. Acesta te va ajuta să sortezi prin emoțiile dificile și să pătrunzi sensul lor, ceea ce e extrem de important.

Cine înșală cel mai mult: Bancherii, avocații sau barmanii? Topul trișorilor în funcție de profesie

Balanță

E tulburare mare în echipa din care faci parte sau în grupul tău de prieteni. Fiecare are o opinie, eventual diferită de a celorlalți, și ține cu dinții de ea? Ai grijă să nu pui gaz pe foc cu comentarii sarcastice și replici acide, te sfătuiesc astrologii. Oricât de briliante ar fi, vor provoca numai necazuri și nu vor face decât să înrăutățească situația.

Scorpion

Astrele te sfătuiesc ca mâine să îți calculezi cu mare exactitate fiecare risc și fiecare mișcare pe care o faci în carieră. Nu e una dintre activitățile tale preferate, această abordare meticuloasă, dar te va feri de o capcană periculoasă. Evită de asemenea să implici emoțiile în activitatea profesională: curmă nerăbdarea sau reacțiile sentimentale respirând adânc.

Săgetător

Onestitatea, care e una dintre cele mai mari calități ale tale, se poate transforma uneori într-unul dintre cele mai mari defecte, spun astrele. Mâine ar fi indicat să mai cenzurezi puțin din sinceritatea ta faimoasă. Da, spune ce ai pe inimă, însă atitudinea ta directă poate tăia în carne vie și poate răni adânc pe cineva care nu e pregătit pentru atâta bruschețe.

Deserturile care nu îngrașă. Le poți savura fără teama că îți afectează silueta. Nutriționist: „Satisfacție maximă cu un aport minim de calorii!”

Capricorn

Adevărul și numai adevărul: mâine e cazul să spui exact cum stau lucrurile, fără îndulcitori artificiali. Dacă nu o faci, ceilalți vor mirosi de la o poștă eschivările tale și vor bănui automat că lucrurile stau chiar mai rău sau nu vor mai avea prea curând încredere în tine. Așadar, renunță la orice ascunzișuri și strategii și fii cât se poate de onest/ă.

Vărsător

Ce chef ai să pierzi vremea la o cafea cu cea mai bună prietenă sau să suni la muncă să spui că ești bolnav/ă ca să stai toată ziua în pat cu partenerul! Însă ia aminte că vor exista repercusiuni, căci acum ți se testează loialitatea față de muncă. Telefonează celor apropiați și stabilește o întâlnire după program, dar numai după ce ți-ai îndeplinit sarcinile.

Pești

Conform astrelor, mâine este un moment oportun ca să își demonstrezi consecvența. Va veni el și timpul aventurii, cât de curând chiar, dar acum e cazul să treci prin sarcinile de rutină cu dedicare. Ca să îți condimentezi totuși parcursul zilei, apucă-te de un hobby sau fii mai activ/ă pe plan social, pentru a-ți revigora sinele.

Horoscopul săptămânii 30 septembrie - 6 octombrie. Astrele ne scot din zona de confort. Patru zodii se trezesc cu oportunități extraordinare