MENIU

Horoscop zilnic. 30 septembrie 2015. Cele mai ghinioniste zodii

Horoscop zilnic. 30 septembrie 2015. Astăzi nu e o zi bună pentru aventuri financiare. Dacă vreți să aflați ce vă rezervă astrele, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Ai mai multă energie decât de obicei, iar lucrurile merg ca pe roate în prima parte a zilei. Situația se complică spre seară, când se produce un accident.

TAUR

Iei fel de fel de măsuri neașteptate și neinspirate, însă, la finalul zilei, pagubele nu sunt atât de mari pe cât ar fi putut fi. Ai grijă de sănătatea ta!

GEMENI

Activezi cu succes într-un domeniu în care te considerai a fi nepregătit. Chiar și așa, mica ta impostură poate fi descoperită în orice clipă, așa că trebuie să te pregătești bine.

RAC

Cauți soluții pentru a ieși din criză, însă acestea apar cu greu și sunt, de cele mai multe ori, lipsite de succes. Nu încerca să apelezi la jocurile de noroc, este inutil!

Horoscop zilnic. 30 septembrie 2015. Fecioarele sunt naive

LEU

Organizezi o întâlnire importantă, iar totul merge bine până când este adus în discuție un subiect delicat. Impasul poate fi depășit doar cu ajutorul tău. Păstrează-ți calmul!

FECIOARĂ

Ești ușor de păcălit de către cei care vor să profite de pe urma ta, având, ca de obicei, o părere mult mai bună decât ar trebui despre oameni.

............

OFERTELE ZILEI DE LA EMAG AICI

............

BALANȚĂ

Ai nevoie de bani, iar azi e momentul să îi obții. Chiar dacă nu ai resursele necesare, reușești să te descurci. Un prieten îți sare în ajutor în a doua parte a zilei.

SCORPION

Ambiția de care dai dovadă astăzi te va ajuta mult pe termen lung. Pentru nativii acestei zodii, evenimentele care se vor petrece în următoarele ore sunt extrem de importante.

Horoscop zilnic. 30 septembrie 2015. Capricornii sunt ocoliți de șansă

SĂGETĂTOR

Speri într-o revitalizare a vieții sentimentale, însă, cu tot entuziasmul tău, situația rămâne gri. Vei mai încerca, așa cum îți stă în fire, dar începi să conștientizezi că e inutil.

CAPRICORN

Capricornii își încearcă norocul în tot felul de combinații, însă dau greș de fiecare dată. Această criză nu a început de curând, ci este produsul deciziilor proaste din ultima vreme.

VĂRSĂTOR

Nu ai timp să faci nimic din lucrurile pe care ți le dorești. Ai nevoie de puțin timp liber, doar pentru tine, însă obligațiile te țin ocupat. Strângi din dinți și mergi mai departe, altceva nu poți face!

PEȘTI

Peștii se zbat pe uscat azi. Nu au spor în nimic din ceea ce fac și se chinuie chiar și la cele mai ușoare dintre îndatoriri. Lipsa lor de inspirație poate fi explicată de un eșec recent în viața amoroasă.

Mai multe articole despre:
null