MENIU

Marcel Ciolacu, după alerta de drone, din Constanţa: „Nu a fost niciun pericol”

Marcel Ciolacu, după alerta de drone, din Constanţa: „Nu a fost niciun pericol”

Premierul Marcel Ciolacu a dat asigurări că nu a fost niciun pericol în judeţul Constanţa, unde a fost transmis un mesaj RO-Alert în care cetăţenii erau avertizaţi că există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian. Ciolacu a precizat că au fost ridicate avioane de luptă şi că lucrurile au fost sub control.

„Am avut o discuţie la Ministerul Apărării, de vreo 4 sau 5 ori am avut discuţia cu cine este la comandă, am vorbit şi cu domnul Raed Arafat. Nişte lucruri care funcţionează nu la ordinul prim-ministrului. Cu informarea primului ministru, cum e normal, şi cred că a fost informat şi preşedintele României. Nu a fost niciun pericol. Dar acestea sunt procedurile şi situaţiile de urgenţă au trebuit să facă acel anunţ în zona municipiului Constanţa”, a declarat Marcel Ciolacu, la un post TV.
 
„Nu a fost niciun pericol până acum, s-au ridicat anumite avioane din Poliţia aeriană internaţională şi totul a fost sub control. Dacă o dronă se îndreaptă spre un obiectiv civil sau militar, va fi doborâtă. (...)”, a declarat Ciolacu.

ATAC masiv cu drone la granița României! Mesaj RO-ALERT pentru Constanța! MApN a ridicat elicoptere de luptă

Mai multe articole despre:
ciolacu atac drone