MENIU

3 mesaje de la îngeri pentru Superluna plină în berbec, 17 octombrie 2024. Ce să facem cu aceste energii transformatoare

3 mesaje de la îngeri pentru Superluna plină în berbec, 17 octombrie 2024. Ce să facem cu aceste energii transformatoare. Foto/Arhivă

În acest moment, traversăm un creuzet al schimbării. Pe măsură ce lumea veche se dizolvă, suntem ghidați colectiv să ne confruntăm cu umbrele noastre și să facem munca necesară pentru a ne alinia cu o conștiință superioară a iubirii. Energia colectivă a fost intensă în ultima vreme, iar acest lucru va continua pe măsură ce ne confruntăm cu lecții karmice importante în calea noastră.

Pe 17 octombrie, avem o Superlună plină în semnul Berbecului.

Aceasta este cea mai puternică lună plină din 2024, cu Luna plină aflându-se la cea mai mică distanță de Pământ în orbita sa. Acest lucru înseamnă că energia va fi intensă. Așa cum Luna influențează mareele și plăcile tectonice ale Pământului, ea influențează și psihicul nostru emoțional și corpurile noastre energetice spirituale. Nu doar că această Lună plină poate scoate la suprafață emoții adânci și intense din psihicul tău, dar poate de asemenea să se simtă foarte orientată spre acțiune.

Poți simți inspirația de a prelua controlul, de a avansa sau de a implementa schimbări pentru a te alinia cu energiile în schimbare din tine și din jurul tău. Deși această Lună plină coincide cu o stare de energie colectivă care poate părea destul de volatilă, haotică sau intensă, să știi că toate acestea fac parte dintr-un proces de armonizare care a fost puternic declanșat în timpul echinocțiului din septembrie, cu câteva săptămâni în urmă.

Luna plină a Vânătorului din 17 octombrie 2024 aduce energie de foc. Cum sunt afectate zodiile

Efectele acestei Superlunii pline se vor resimți din 17 octombrie până pe 31 octombrie 2024.

În esență, pentru ca o armonie mai mare să se exprime în lumea noastră, vechiul trebuie să se destrame pentru a face loc noului și pentru ceea ce în cele din urmă va servi armoniei și binelui nostru superior, ca colectiv. Astfel, acest ciclu lunar are un potențial uriaș de a aduce destrămări ale structurilor vechi stabilite, schimbări de perspectivă, relații și priorități și adevăruri care ies la lumină atât în societățile noastre, cât și în viețile personale. Toate acestea fac parte dintr-o purificare naturală a disfuncțiilor din trecut. S-ar putea să nu fie întotdeauna confortabil sau ușor, dar, conform îngerilor, ai puterea de a direcționa aceste energii prin tine, astfel încât viața ta să rămână ferm ancorată în pace și bine, indiferent de ceea ce apare.

Cel mai puternic mod prin care poți face acest lucru este prin menținerea unei conștiințe de credință și rămânând centrat în momentul prezent. Pentru a te ajuta să faci acest lucru, iată un link către o meditație ghidată pentru credință mai jos.

Credința este, fără îndoială, cea mai importantă stare de conștiință pe care trebuie să o cultivi pe calea ascensiunii, iar acum este unul dintre cele mai importante momente pentru a o practica.

Cu acest gând în minte, haide să ne adâncim în aceste trei mesaje ale îngerilor pentru acest ciclu intens al Superlunii pline, astfel încât să putem primi ghidare și mai profundă cu privire la ceea ce ne putem aștepta și cum să rămânem înrădăcinați prin toate acestea.

Iată care sunt toate cele trei mesaje ale îngerilor cu prilejul Lunii pline în Berbec din 17 octombrie 2024.

Transformarea puterii

Primul mesaj al îngerilor pentru acest ciclu puternic al Superlunii pline este că trecem acum printr-o transformare masivă a puterii. Această schimbare în relația noastră cu puterea a fost o temă puternică și continuă în colectiv în ultima vreme. În timpul acestui ciclu lunar, parcurgem un adevărat creuzet al schimbării puterii. Aceasta include o transformare și destrămare a structurilor de putere disfuncționale vechi din trecut în culturile și societățile noastre, precum și o destrămare și transformare în relația noastră cu puterea personală.

La nivel personal, îngerii vor să știi că vei fi ghidat să te confrunți, să înțelegi și să elimini tot ceea ce te-a blocat sau ți-a limitat puterea în trecut. Unul dintre cele mai mari locuri în care acest lucru ar putea apărea este în relații. S-ar putea să fii ghidat în mod special să te eliberezi de tendințele vechi de a mulțumi pe alții, de codependență sau de tipare în care îți pui nevoile și bunăstarea pe lista de priorități mai jos decât așteptările celorlalți. Conform îngerilor, aceste tipare se bazează pe un programare rănită, bazată pe frică, pe care s-ar putea să fi învățat-o pe parcursul vieții dacă ai experimentat momente puternice de respingere, abandon sau relații toxice. Nu doar că ești ghidat să dizolvi și să cureți acest tipar specific, așa cum apare acum în viața ta, dar ești și susținut să înțelegi mai bine de unde ai învățat aceste tipare pentru a putea iniția lucrarea de iertare necesară pentru a te vindeca definitiv.

Dacă observi tipare toxice în relațiile tale și vrei să îți recâștigi puterea, iertarea este cheia de aur către vindecare și libertate, deoarece iertarea descompune literalmente energia blocajelor bazate pe frică și te realiniază cu scânteia divină originală a iubirii. Uneori, iertarea este ceva ce suntem ghidați să facem față de alții sau față de lume în general, dar adesea este necesar să practicăm iertarea și față de noi înșine. Pentru că, dacă poți menține o relație de iubire necondiționată cu tine însuți, atunci te vei vedea literalmente prin ochii creatorului divin și, prin urmare, vei înțelege mai bine cine și ce ești cu adevărat.

Acum, la un nivel mai colectiv și social, această transformare a structurilor de putere are un potențial imens de a scoate la lumină umbre, dezacorduri și energii volatile, explozive, legate de guvern, politică, schimbări sociale și valori culturale.

Este important de menționat, de asemenea, că aliniamentele de care vorbim aici fac parte dintr-o Cruce Cardinală, care este poate cea mai puternică configurație din astrologie. Aceasta apare atunci când avem patru corpuri cosmice aflate în cuadratură în semne cardinale. În prezent, avem Soarele în Balanță, Luna în Berbec, Marte în Rac și Pluto în Capricorn, ceea ce subliniază și mai mult intensitatea emoțională, schimbările de putere, energia revoluționară și ascensiunea pionierilor, activismul și suveranitatea personală. Fie că observi schimbări de putere în viața ta personală sau pe scena mondială, să știi că aceasta este, în esență, lucrarea de umbră pe care suntem ghidați să o facem pentru a ne găsi adevăratele valori și pentru a reordona fluxul puterii noastre astfel încât să sprijine o armonie mai mare pentru toți.