MENIU

Horoscopul zilei, vineri,18 octombrie 2024. Venus în Săgetător revoluționează iubirea. Două zodii vor simți că iau foc.

Horoscopul zilei, vineri,18 octombrie 2024

Ziua de vineri, 18 octombrie 2024, aduce o energie vibrantă și pasională pentru semnele zodiacale, datorită poziționării lui Venus în Săgetător, care promite să revoluționeze iubirea și relațiile. Această influență cosmică va trezi spiritul aventuros și dorința de a explora noi orizonturi sentimentale, generând momente de intensitate emoțională. În timp ce unele zodii se vor bucura de o căldură arzătoare în relații, altele vor fi motivate să se deschidă spre noi experiențe romantice.

În horoscopul de mâine, 18 octombrie 2024, se produce sextila dintre Lună în Taur și Saturn în Pești, mișcare celestă care le ajută pe zodii să aducă la îndeplinire tot ce își doresc. Totodată, e prima zi plină pe care Venus o petrece în Săgetător. Cu o zi în urmă, tranziția planetei iubirii în zodia de foc a fost umbrită de Luna Plină.

Berbec

Mâine, Venus își petrece prima ei zi întreagă în zodia Săgetător și în a noua ta casă. Să spunem că te temi că îți va fi înăbușită independența într-un parteneriat e puțin. De fapt, acum nu îți imaginezi alt statut sentimental decât cel de single. Până pe 11 noiembrie, când planeta iubirii schimbă casa și migrează în Capricorn, nu o să te bucuri decât de flirturi de ocazie.

Taur

Venus în Săgetător regalează cu prezența sa a opta ta casă. Se spune adesea că cea mai cuceritoare e încrederea în sine, dar când ai de partea ta planeta ta guvernantă și nu oricum, ci în casa intimității, nu mai contează nimic, fanii oricum vor face coadă la ușa ta. Indiferent dacă te simți sau nu fermecător/are, pentru ceilalți ești fix așa.

Taur

Venus în Săgetător regalează cu prezența sa a opta ta casă. Se spune adesea că cea mai cuceritoare e încrederea în sine, dar când ai de partea ta planeta ta guvernantă și nu oricum, ci în casa intimității, nu mai contează nimic, fanii oricum vor face coadă la ușa ta. Indiferent dacă te simți sau nu fermecător/are, pentru ceilalți ești fix așa.

Gemeni

Zodia ta are nevoie să își redefinească conceptul de implicare sentimentală. Deși ești o fire loială, urăști lanțurile, de aceea pentru tine e mai mereu dificil să te dăruiești total într-o relație. Dar Venus în Săgetător în casa parteneriatelor poate oferi unele clarificări ale acestei atitudini. Nu vei deveni pe nepusă masă un exemplu de dedicare în relație, dar vei afla lucruri noi despre tine.

Ce trebuie să faci pentru a avea noroc la bani, în funcție de zodie

Rac

Iubește-te pe tine și îți va fi mai ușor nu numai să îi iubești pe ceilalți, dar și să te lași iubit/ă de ei. Venus în prima sa zi în Săgetător și în a șasea ta casă e prilejul ideal să te îngrijești de tine. Fiind vorba despre planeta dragostei, nici să nu te gândești la mese restrictive sau la programe de exerciții riguroase. Ideea e să implementezi obiceiuri plăcute și pozitive pe care să le poți transforma în rutină.

Leu

Adori să fii în centrul atenției, de aceea perioada următoare va fi pe placul sufletului tău. Venus se află în constelația Săgetătorului și se mută în a cincea ta casă, cea a creativității și plăcerilor personale. Dacă nu ești încă într-o relație, savurează faptul că ai mai multe opțiuni la dispoziție și că poți fi admirat/ă. Dacă ești cuplat/ă, veți deveni un exemplu pentru ceilalți.

Fecioară

Iubirea vine în diverse forme, culori și mărimi. Nu poate fi încadrată într-un tipar, respectiv exact ceea ce faci tu acum! Dacă menții acele standarde stricte, să nu te mire că îți va fi aproape imposibil să găsești pe cineva. Nu te mulțumi cu mai puțin, dar încearcă să fii mai maleabil/ă. Dacă ai deja un partener, perioada următoare e minunată pentru timp petrecut acasă și cine gătite în cuplu.

Cum te văd, de fapt, cei din jur, în funcție de zodia ta. Astrele îți dezvăluie impresia pe care le-o faci celorlalți la prima vedere

Balanță

Ce spui dacă ai vorbi cu cineva... numai din plăcere? Renunță la orice fel de agendă, nu te mai gândi să întărești relații și nici măcar să îți pierzi vremea, pur și simplu savurează o conversație incitantă. Firește că flirturile se încadrează de minune aici, cu atât mai mult cu cât Venus se află în Săgetător și în a treia ta casă. Bucură-te de planuri captivante și de o grămadă de interacțiuni reușite.

Scorpion

Să muncești din greu, asudând continuu, la propriu sau la figurat, e desigur o modalitate de a face bani, și una îmbrățișată de un Scorpion harnic, dar nu e singura. Încearcă acum să faci din muncă o plăcere, să te folosești de creativitatea și de intuiția ta și să nu te mai gândești în mod obsesiv la bani. Vei vedea schimbări incredibile.

Săgetător

În sfârșit, Venus și-a început periplul în zodia ta. Dar pentru că am avut o Lună Plină, abia de mâine îi vei simți din plin beneficiile pe plan amoros și creativ. Acum atragi ca un magnet oamenii potriviți în calea ta, cei care să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești. Pe orbita ta apar tot soiul de conexiuni mai mult decât norocoase. Poate și un suflet pereche? Da!

Horoscopul săptămânii 21 - 27 octombrie. Astrele întind o mână de ajutor zodiilor greu încercate. Multe se vor schimba în bine

Capricorn

Pentru semnul tău muncitor, mereu cu picioarele pe pământ, perioada pe care Venus o petrece în Săgetător și în a douăsprezecea ta casă, cea a escapismului și viselor, e o adevărată pauză de relaxare, avertizează astrologii. Ești mai adormit/ă și mai visător/are, iar mintea ta supraaglomerată de țeluri se bucură maxim de această ocazie de a se detașa.

Vărsător

Dragostea nu se manifestă numai într-un cuplu. Iubire poți purta și amicilor tăi, dar și animalelor de companie, îți amintesc astrele. Până pe 11 noiembrie, când Venus se mută în Capricorn, vei adora să stai într-o companie cât mai numeroasă. Sincer, te simți claustrofobic/ă dacă petreci prea mult timp numai cu partenerul. Odată ce îți iei doza de socializare, o să te bucuri apoi numai de el/ea.

Pești

Cu Venus în Săgetător în a zecea ta casă, ai ambiții mari profesionale. Participă la evenimente dedicate domeniului tău de activitate și cine știr, poate acolo vei descoperi pe cineva special. L-ai găsit deja? Venus în a zecea ta casă e perfectă și pentru a stabili împreună obiective de cuplu sau pentru a discuta despre planurile voastre de viitor.

Cele mai norocoase zodii ale finalului de an 2024. Viața lor va cunoaște schimbări în bine la care nici nu s-ar fi așteptat