MENIU

Marcel Ciolacu: „Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai multe informații. Nu aș vrea să intru în detalii”

Marcel Ciolacu: „Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai multe informații. Nu aș vrea să intru în detalii”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, seara, la un post TV, că „anul acesta România va intra în Schengen terestru”. „Am mai multe informații. Nu aș vrea să intru mai mult în detalii”, a spus premierul.

„Am rezolvat Schengen-ul, după un eşec a fostului prim-ministru, maritim şi terestru, şi până la sfârşitul anului o să închidem şi terestru”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă are garanţia acestui rezultat, Ciolacu a afirmat: „Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Cu certitudine”.

Prim-ministrul a precizat că are „mai multe informaţii”, care îi permit să facă aceste afirmaţii, dar a precizat că nu vrea să intre „mai mult în detalii”.

„Atât eu, cât şi ministrul de Interne, cât şi ministra de Externe, am avut un dialog cu bun cu partenerii noştri în cadrul Uniunii Europene, austrieci”, a adăugat Ciolacu.

Ciolacu, despre candidatura la prezidențiale: „Nu îmi doresc să fiu cel mai iubit dintre pământeni. Cel mai frumos dintre urâţi se pare că sunt”

Mai multe articole despre:
schengen aderare ciolacu