MENIU

Polițist local, ucis și tranșat de propria soție. Ce pedeapsă a primit femeia pentru cumplita crimă

Crimă înfiorătoare în Brăila

Un poliţist local din Brăila a fost ucis şi tranşat de soţie. După crimă, ea a ascuns cadavrul în mai multe locuri din curtea casei. Femeia a fost condamnată la 23 de ani de închisoare, potrivit Realitatea Plus. 

O femeie de 31 de ani din Brăila a fost condamnată la 23 de ani de închisoare pentru omor în condiţii de violenţă în familie şi profanare de cadavre.

Potrivit sentinţei date de Tribunalul Brăila, femeia a fost condamnată la 22 de ani închisoare pentru omor în condiţii de violenţă în familie şi la trei ani închisoare pentru profanare de cadavre. În urma contopirii pedepselor au rămas cei 22 de ani închisoare, la care s-a adăugat un spor de un an de zile. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Galaţi.

Femeia, mamă a doi copii, a fost trimisă în judecată după ce, în octombrie 2018, în curtea locuinţei sale au fost găsite părţi din trupul soţului, poliţist local, dat dispărut în urmă cu doi ani.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, fusese dat dispărut de rudele sale. Soția polițistului le-a spus că a plecat în străinătate să își caute un loc de muncă și de atunci nu mai știe nimic de el. În 2018, când făceau curăţenie într-un grajd al casei, rudele victimei au descoperit picioarele bărbatului. Ulterior, polițiștii au mai descoperit în podul casei craniul bărbatului, iar în closetul din curte actele şi hainele acestuia.