Leguma de 1 leu, ignorată de mulți, care vindecă durerile articulare într-un timp record Articulațiile facilitează mobilitatea și flexibilitatea corpului, motiv pentru care sunt extrem de sensibile la traumatisme sau în urma exercitării unei presiuni intense. Totodată, lezarea sau inflamarea unei articulații poate provoca un disconfort major, fapt care poate interfera cu realizarea activităților zilnice!
CULISELE STATULUI PARALEL. Zece întrebări despre PANDEMIE Pandemia, cuvântul cel mai des rostit în ultimul an și jumătate a marcat viețile tuturor. Apariția Covid-19 este și acum un mister, oficial nefiind trecut vreun „diagnostic”. Teorile conspiraționiste au prins cel mai mult la public, acestea fiind și ele învăluite în mister și zeci de variante de povești.
AUR, plângere penală la Parchet pentru zădărnicirea combaterii bolilor în testarea COVID-19 elevilor - MOTIVUL invocat Senatoarea AUR Rodica Boancă a depus marți o plângere penală la Parchet pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în legătură cu testarea elevilor anti-COVID-19.
Ingredientul OTRĂVITOR pe care toate gospodinele îl pun în prăjituri Multe gospodine aleg să radă în prăjituri coajă de portocală sau lămâie, pentru o aromă deosebită, însă specialiștii recomandă să renunțați de urgență la acest obicei.
Rezultate extraordinare pentru PRIMUL vaccin anti-COVID-19 pe bază de plante: Poate fi obținut în 19 zile - Cât de bine protejează Cercetătorii dau o veste bună în plin avânt al noilor mutații de coronavirus pe tot globul. Primul vaccin împotriva COVID-19 pe bază de plante se află în ultimele faze de studii și este eficient pentru varianta Delta de coronavirus.
Care este cea mai mare problemă a tulpinii Omicron? Valeriu Gheorghiță spune tot Omicron este varianta cu peste 30 de mutații, iar prima problemă o reprezintă transmisibilitatea. Deocamdată nu se știe dacă anticorpii pot neutraliza virusul, acest răspuns urmând să apară în dou-trei săptămâni, potrivit coordonatorului CNCAV, Valeriu Gheorghiță, relatează Mediafax.net.
INSP, raport săptămânal despre variantele VOC ale COVID-19: Peste 5000 cazuri de infectare cu Delta și 2 cu Omicron. Care este tendința - DOCUMENT Până la data de 5 decembrie, rata de confirmare cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare (VOC) a fost de 92%.
Copiii cu vârste între 4 si 15 ani, cei mai afectați de noul val de infectări! Ce recomandă OMS Copiii de 4-15 ani, cei mai afectați de noul val de infectări. Cum recomandă OMS Europa să fie protejați și să se evite închiderea școlilor
Încă 3 sportivi repatriați din Africa de Sud, pozitivi la Covid-19. Se fac secvențieri pentru a vedea despre ce tulpina este vorba Trei dintre probele de control recoltate în ziua a VIII-a de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Maramureș de la cei 28 sportivi repatriați din Africa de Sud au fost pozitive pentru infectia cu SARS0CoV-2.
Terapia cu plasmă convalescentă, de EVITAT! Explicația FERMĂ a OMS Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis, astăzi, o recomandare fermă împotriva administrării plasmei convalescentă pentru tratarea pacienților cu COVID-19, citând mai multe studii care arată că aceasta nu duce la îmbunătățirea stării pacienților care au fost tratați cu un astfel de tratament.
Cum să scapi definitiv de călcâiele crăpate. Medicii avertizează: ascund BOLI GRAVE Chiar dacă nu este vară şi crezi că poţi ascunde în şosete călcâiele crăpate, nu este o soluţie să le laşi aşa. În crăpături îşi pot face "adăpost" germeni şi bacterii periculoase, care să-ţi dea bătăi de cap mai mari decât aspectul inestetic al călcâielor crăpate.
Media națională a infectărilor cu COVID-19 a scăzut MASIV! Ce județ se mai află în SCENARIUL GALBEN Media națională a infectărilor cu COVID-19 a ajuns, astăzi, la 1,19. În continuare, un singur județ se mai află în scenariul galben. Este vorba despre Arad, care are o incidență de 2,51.
POLUARE masivă în marile orașe din EUROPA! Specialiștii spun că există un risc major asupra SĂNĂTĂȚII publice Majoritatea oamenilor care trăiesc în oraşele europene se confruntă cu niveluri de poluare atmosferică dăunătoare sănătăţii, în pofida îmbunătăţirii calităţii aerului înregistrate în ultimele două decenii şi a scăderii poluării induse de măsurile de izolare de anul trecut pe fondul pandemiei de COVID-19, anunţă marţi Agenţia Europeană de Mediu (AEM) într-un raport relatează dpa.
Cum afectează Covid-19 inima bolnavilor chiar și după ce aceștia au trecut prin boală. De ce persistă simptomele luni de zile de la vindecare Foarte mulți pacienți care s-au vindecat de Covid-19 au rămas cu unele sechele, printre care probleme la inimă, palpitații, durere în piept și respirație greoaie. Dar un nou studiu publicat oferă speranțe bolnavilor.
Bilanț coronavirus 7 decembrie. Cifrele, din nou în creștere - câte DECESE s-au anunțat oficial Noi date ale infectărilor cu coronavirus au fost anunțate. Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 7 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.421 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 107 decese, dintre care 6 anterioare intervalului de referință.
PERICOL pentru sănătate! Acest tip de glob de Crăciun trebuie să-l eviți Împodobitul bradului şi decorarea locuinţelor face parte din tradiţiile specifice sărbătorilor de iarnă. Cu toții suntem deja în căutare de globuri şi alte ornamente pentru bradul de Crăciun.
Pandemia de COVID-19, la 2 ani de la apariția primului caz: Care sunt principalele NECUNOSCUTE și ce PAȘI IMPORTANȚI s-au făcut La aproximativ 2 ani de la apariția primului caz de COVID-19, pandemia de coronavirus a ajuns la un bilanț impresionat de cazuri de infectare cu virusul SASR-CoV-2 și unul tragic de decese. Vorbim despre 266,8 de milioane de cazuri la nivel mondial și 5,2 milioane de decese. În același timp, numărul persoanelor care s-au vindecat după ce s-au infectat cu noul coronavirus a ajuns la 240,3 milioane de cazuri, potrivit worldometers.info.
Ce ți se poate întâmpla dacă bei alcool și cafea într-o singură zi - Combinația toxică ce te poate pune în pericol Cu toate că nu se cunoaște încă de ce amestecul de cafea și alcool este atât de toxic, unii specialiști spun că acesta afectează judecata mai mult decât o face consumul de alcool singur.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic mezeluri Potrivit unui studiu efectuat la nivel european pe un lot de aproape 450.000 de oameni, consumul de carne procesată – în general şuncă, bacon, cârnaţi, salam – poate cauza decesul.
Singurul aliment care oprește căderea părului și blochează albirea prematură Aplicat pe scalp de doua ori pe saptamana, timp de 2 luni, stimuleaza cresterea parului si circulatia la nivelul scalpului.
Cum scăpăm de paraziţii care "ne mănâncă de vii". Remediile alimentare perfecte În organismul uman se află o mulţime de paraziţi care se hrănesc cu substanţele nutritive şi expun corpul unor boli înfiorătoare. Potrivit specialiştilor, nu există organism fără paraziţi. În acest fel, o detoxifiere regulată a organismului este recomandată.
Epidemiolog român, anunț tulburător despre primele simptome după infectarea cu Omicron - apar după 24 de ore Apar informaţii noi despre tulpina Omicron. Primele simptome de boală apar după numai 24 de ore, arată informaţiile strânse de cercetători, faţă de cinci zile cât era perioada de incubație în cazul altor variante.
Octavian Jurma, scenariu teribil: Valul 5 OMICRON va trece prin populație ca un TRĂZNET, cu 32.000 de cazuri pe zi Medicul și cercetătorul Octavian Jurma lansează un avertisment înfricoșător în contextul răspândirii variantei super-mutante Omicron de coronavirus și transmiterea acesteia în România. Acesta acuză guvernul pentru că nu ia măsuri care să poată stopa numărul imens de infectări și decese care vor fi declanșate de valul 5-Omicron, mult mai mare decât în valul 4-Delta.
RESTRICȚII pentru cine vine în România de sărbători. Carantină și testare din 10 decembrie. Cine face EXCEPȚIE - Document Noi măsuri au fost decise luni seară de Comitetul Național pentru Situații de Urgență pentru perioada sărbătorilor de iarnă, în contextul răspândirii noii variante OMICRON de coronavirus. Deciziile CNSU vor fi aprobate în următoarea ședință de Guvern, cel mai probabil în cea de marți, 7 decembrie.
Anthony Fauci dezvăluie primele REZULTATE ale analizei variantei Omicron. Cât de mortală este noua tulpină Dr. Anthony Fauci a declarat că datele preliminare despre varianta Omicron sunt încurajatoare, dar imunologul a estimat că este prea devreme pentru a determina dacă noua variantă este mai puțin mortală decât Delta.
Sorin Cîmpeanu, despre menținerea școlilor deschise și în valul 5: Voi insista chiar dacă există o efervescență în a critica acest lucru Sorin Cîmpeanu a anunțat că școlile vor rămâne deschise și în valul 5 și că prin intensificarea testării din școli, a creșterii vaccinării elevilor se poate evita regimul online, care nu asigură po predare eficientă. Ministrul Educației a declarat luni că va lupta pentru menținerea școlilor deschise chiar dacă „există o efervescență în a critica acest lucru”.
Agenţia Europeană pentru Medicamente, anunț de ultimă oră despre TOCILIZUMAB Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a recomandat luni extinderea utilizării medicamentului Tocilizumab) la pacienţii adulţi diagnosticaţi cu COVID-19 care au nevoie de tratament sistemic cu steroizi şi la cei care necesită suport de oxigen sau ventilare mecanică.
VIDEO | Un deputat a fost ARESTAT după ce a pornit o campanie ANTI-VACCINARE! În ce țară s-a întâmplat si cum a fost săltat de oamenii legii Un membru al parlamentului leton, Aldis Gobzems, care s-a remarcat în ultima vreme prin manifestaţiile organizate împotriva vaccinării anti-COVID-19, a fost arestat luni după ce şi-a pus în practică intenţia de a începe o astfel de campanie de protest la nivel naţional, relatează agenţia EFE.
Epidemiolog, primele date despre OMICRON: Crește exponențial, afectează persoane mai tinere, dar omoară „mai puțin” Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, avansează o primă concluzie liniștitoare în privința noii variante de coronavirus - OMICRON. Epidemiologul susține că principalele concluzii din informațiile ce sunt disponibile acum arată o transmisibilitate mult mai accentuată, față de Delta, dar nu neapărat și provocarea unor forem grave de COVID-19. Acesta a explicat și de ce vârsta celor infectați este din ce în ce mai scăzută în cazul acestei noi tulpini din Africa de Sud.
Un MEDICAMENT împotriva artritei a fost AUTORIZAT pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19 Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a recomandat luni extinderea utilizării medicamentului RoActemra (Tocilizumab), dezvoltat de grupul farmaceutic Roche împotriva artritei, la pacienţii adulţi diagnosticaţi cu COVID-19 care au nevoie de tratament sistemic cu steroizi şi la cei care necesită suport de oxigen sau ventilare mecanică, informează Reuters.