De ce nu scap de răceală? Cauze ale bolii prelungite - Cele mai frecvente simptome Indiferent cat de precauta este o persoana in privinta evitarii germenilor, este posibil ca aceasta sa experimenteze o raceala la un moment dat in acest sezon. Tusea, durerile in gat si nasul infundat sunt printre cele mai frecvente simptome ale racelii si se diminueaza de obicei singure in decurs de 3 pana la 7 zile.
Ce este depresia - tristețe sau boală? Care sunt simptomele Depresia înseamnă mai mult decât să te simți deprimat sau să ai o zi proastă. Când o stare de spirit tristă durează mult timp și interferează cu funcționarea normală, de zi cu zi, este posibil să fii deprimat.
Legume și fructe care trebuie consumate cu tot cu coajă. Ce spun specialiștii Cei mai multi dintre noi decojim fructele si legumele care se pot consuma intregi, doar pentru ca asa ne-am obisnuit. Insa in felul acesta ne lipsim cu buna stiinta de multe vitamine si nutrienti importanti, unii chiar anticancerigeni, care nu se gasesc si in miezul sau pulpa vegetalelor. Si nu e vorba numai de coaja, ci chiar de codita sau semintele unora dintre fructe si legume, dupa cum explica un specialist citat de Daily Mail, dr. Marilyn Glenville, din cadrul Royal Society of Medicine.
Cum scapi de mucegaiul din casă în mod natural și pentru totdeauna - OTRAVĂ lentă pentru organism Cum scapi de mucegai. Apariţia mucegaiului şi igrasiei în coturile din baie, în maşina de spălat sau în locurile umede este o problemă care dă tuturor bătăi de cap.
Ce este papaya, fructul misterios din supermarketuri. Ai cumpăra aşa ceva? Nu este consumat foarte des în România şi nici nu este apreciat la adevărată să valoare. Vorbim despre papaya, un fruct extrem de gustos şi sănătos, datorită cantităţii foarte mari de nutrienţi pe care îi conţine. Află ce poate face acesta pentru sănătatea ta!
Planta care tratează răceala. E cel mai puternic antibiotic natural Ridichea neagră, considerată un antibiotic natural, reglează metabolismul și ajută sistemul imunitar.
Leguma care vindecă rapid ulcerul și întărește imunitatea Această legumă îmbunătățește vederea, te apără de anemie și are numeroase beneficii asupra organismului tău, fiind o sursă bogată în vitamine.
10 alimente sănătoase pe care să le adaugi în meniul tău Dacă te-ai plictisit de meniul tău zilnic și vrei să adopți un stil de viață diversificat, uite 10 alimente sănătoase care îți vor schimba starea de spirit și bucura papilele gustative.
Bilanț coronavirus 4 noiembrie: cazurile noi, în continuă scădere. Care decese au fost raportate în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii a anunţat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 370 de cazuri noi de COVID-19, cu 75 mai puţine faţă de ziua precedentă. Au fost raportate 3 decese.
Pernele cu fulgi, pericol uriaș pentru copii! Trebuie să faci constant acest lucru pentru a nu se îmbolnăvi De ceva timp, sunt la modă pernele anatomice, făcute din spumă cu memorie sau cele umplute cu pluș. Sunt mai ieftine decât pernele cu fulgi și mai ușor de curățat, însă tot cele cu fulgi sunt mai confortabile. Iată cum le poți spăla, fără să le strici!
Lista alimentelor care devin toxice dacă le reîncălzești Ai obiceiul să gătești pentru mai multe zile și apoi să reîncălzești mâncarea? Uite ce alimente nu trebuie să le reîncălzești niciodată!
Disfuncția sexuală la femei - simptomele care afectează viața de cuplu O problemă sexuală sau o disfuncție sexuală se referă la problemele în toate fazele ciclului de răspuns sexual ce împiedică persoana sau cuplul să experimenteze satisfacție din activitatea sexuală. Ciclul de raspuns sexual are patru faze: excitarea, platoul, orgasmul și rezoluția (sau relaxarea).
Slănină cu ceapă - adevărul despre această combinaţie. Ce au constatat nutriţioniştii Când cercetările medicale au descoperit acţiunile negative ale produselor alimentare noi, care au încercat să înlocuiască grăsimile tradiţionale, specialiştii şi-au îndreptat atenţia către slănină, un aliment fără E-uri, coloranţi şi conservanţi.
Căderea părului: cauze, tratament și prevenire. Semnul care trebuie să te trimită urgent la medic În ultimul deceniu, biologii au dezlegat multe dintre complexitățile cum crește părul și cum se pierde în condiții precum chelie și alopecia areata.
Dieta cu orez a călugărilor japonezi: slăbești 10 kg în doar 10 zile Dieta cu orez a călugărilor japonezi. Iată cât de ușor poți scăpa de 10 kg în numai 10 zile!
Lupta cu infecțiile nosocomiale, tot mai dificilă. Sute de pacienți internati la un spital din Botoșani au plecat acasă cu alte boli Spitalele din țara noastră ajung adevărate pericole în unele situatii, chiar pentru pacientii internati acolo. De exemplu, la un spital din Botoșani, 440 de oameni internati au plecat acasă cu alte boli. Și este doar un exemplu. Infecțiile nosocomiale sunt în continuare sub-raportate, spun experții, iar numărul clar al îmbolnăvirilor nu se cunoaște.
Pfizer și BioNtech au trecut la nivelul următor. Testează un vaccin „bun la toate”. Acționează împotriva Covid, dar și a gripei Cele două mari companii din industria farmaceutică au început testele deja pentru un vaccin care să acționeze la comun - și împotriva clasicei gripe, dar și împotriva Covid.
Dieta de 8 ore: mănânci ORICE și slăbești până la 10 kilograme Pierdeţi kilogramele în plus după ceas. Asta promit autorii cărţii „The 8-Hour Diet” („Dieta de 8 ore”), David Zinczenko şi Peter Moore. Potrivit celor doi, se pare că persoana care vrea să slăbească poate mânca orice şi oricât, atât timp cât se încadrează în intervalul de 8 ore pe zi pe care l-a stabilit în prealabil.
Bilanț coronavirus 3 noiembrie - Numărul infectărilor, în ușoară scădere. Care este situația la ATI Ministerul Sănătăţii a anunţat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 445 de cazuri noi de COVID-19, cu 31 mai puţine faţă de ziua precedentă. Au fost raportate 5 decese.
Primul ajutor în cazul mușcăturilor de animale În general, aceste mușcături proconduc de la leziuni la nivelul pielii până la plăgi care se pot infecta ca urmare a contaminării lor cu saliva animalului ori cu diferite substanțe, cum este în cazul insectelor.
Ce este, de fapt, halvaua și ce se întâmplă în corpul tău când o mănânci - adevărul despre cel mai consumat produs de post Halvaua se numără printre cele mai consumate alimente în perioadele de post religios. Este un aliment cu un conținut foarte ridicat de kilocalorii.
Nu mai arunca semințele fructelor! Consumul lor ne poate îmbunătăți sănătatea Fructele sunt recomandate pentru consum de nutriționiști datorită compoziției lor care susțin sănătatea. Pe lângă faptul că sunt delicioase și dulci, sunt și pline de nutrienți care sunt esențiali pentru sănătatea noastră în general.
Cum deosebești roșiile sănătoase de cele pline de chimicale. Toată lumea trebuie să ştie acest lucru Cea mai mare parte din legumele și fructele care se scot la vânzare arată excelent, dar nu au și un gust pe măsura aspectului lor din cauză că sunt pline de celuloză, hormoni sau substanțe chimice.
Nu mai mânca banane dacă suferi de una dintre aceste boli! Avertismentul medicilor - pericolul din cele mai gustoase fructe Pentru a beneficia de toate substanţele nutritive pe care le conţine cel mai consumat fruct din lume, trebuie să fim atenţi atunci când le cumpărăm. Medicii spun că fructele proaspete şi coapte bine au o cantitate mai mare de antioxidanţi. Cu toate acestea, există şi persoane care ar trebuie să le evite.
Criză acută de MEDICI în spitalele din România! Specializări extrem de căutate, rămase neacoperite: pacienții riscă să moară cu zile Criza de medici din spitale se acutizează. În județul Constanța, spre exemplu, există unități medicale care au ajuns să nu mai aibă nici măcar un doctor din specizărări extrem de căutate, cum ar fi cardiologie sau nerurologie.
Ce conține, de fapt, margarina. Adevărul despre "untul săracilor" Margarina a fost inventată de chimistul francez Hipppolyte Mège Mouriès, în anul 1860, și era o sursă importantă de grăsimi care înlocuia untul, mult mai scump.
Otrava ascunsă din cea mai puternică plantă medicinală. Mare atenţie cum o consumi! Recomandată ca remediu în peste 150 de afecţiuni, de la indigestie şi migrene, până la boli virale şi cancer, rostopasca (Chelidonium majus) este considerată un fel de leac universal.
Viagra naturală: 5 suplimente pentru creșterea potenței în mod natural Disfuncția erectilă (DE) – probleme de a obține sau de a menține o erecție – este cea mai frecventă problemă de sănătate sexuală care îi aduce pe bărbați la medici.
Cauzele durerilor de cap, din punct de vedere oftalmologic Cel putin o data in viata ne confruntam cu durerea de cap, cel mai adesea punem durerea de cap pe seama stresului, a odihnei insuficiente, a unei probleme emotionale sau a unei conditii medicale preexistente (hipertensiune arteriala, anxietate sau depresie).
ESWL – Litotriţia extracorporeală cu unde de şoc sau cum să spargi pietrele din aparatul renoureteral fără operație ESWL-ul este o metodă de tratament urologic noninvaziv ce a revoluţionat terapia litiazei reno-ureterale în ultimele două decade. Procedeul realizează dezintegrarea calculului în fragmente mici, eliminabile spontan, prin diureză, explică doctorul Mihai Dobra, medic specialist chirurgie urologică.