INCREDIBIL! Copii internaţi pentru supradoze de droguri. Unii au doar 12 ani Consumul de droguri este un flagel cu care societatea modernă se luptă din răsputer, însă răzbate cu greu. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, în ultimii ani a scăzut foarte mult vârsta la care cei tineri devin consumatori de stupefiante.
BILANȚ coronavirus 22 octombrie: 396 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii a anunţat sâmbătă că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 396 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, cu 131 mai puţine faţă de ziua anterioară.
Mitul celor 10.000 de paşi a fost desființat - Care e numărul magic pentru a pierde rapid în greutate Mitul celor 10.000 de paşi a fost desființat. Cercetătorii americani au spulberat „rețeta” numărului de pași necesari pe zi pentru a slăbi și a te menține în formă.
Remedii naturiste pentru combaterea durerilor de articulații Diverse studii arată că aproximativ o cincime dintre adulți experimentează un tip de durere articulară în fiecare lună. Pentru ameliorarea durerii se pot folosi medicamente antiinflamatorii nesteroidiene precum ibuprofenul sau naproxenul, însă acestea pot provoca diverse reacții adeverse, dacă sunt luate pe termen lung.
Bilanț coronavirus - 21 octombrie: 527 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 și 6 decese. Care este situația bolnavilor de la ATI În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 527 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 31 mai puține față de ziua anterioară. 121 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.
Dr. Ruxandra Sinescu, medic estetician de renume, specialist în Chirurgie plastică - Microchirurgie reconstructivă Ruxandra Sinescu este medic estetician de renume, specializat în chirurgia plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, la Spitalul de Urgență Elias, profesor universitar doctor la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București și fondatoare a Clinicii Project Beauty.
Testul de SÂNGE care poate identifica mai multe tipuri de CANCER înainte de apariția simptomelor. Mii de vieți ar putea fi salvate - Descoperire revoluționară Lupta împotriva cancerului este pe cale să intre într-o nouă etapă. Un studiu a descoperit că un simplu test de sânge (testul Galleri - n.r.) ar putea identifica mai multe tipuri de cancer înainte ca pacienții să dezvolte simptome clare ale bolii.
Prostata: Simptomele care ar trebui să te ingrijoreze! Problemele la prostata sunt pe cat de comune, pe atat de nedorite. Indiferent de varsta pe care o ai, este important sa te informezi din timp asupra rolului pe care aceasta il are in corpul tau si despre masurile pe care trebuie sa le iei pentru a preveni diversele sale afectiuni.
Care sunt principalele afecțiuni ale prostatei? Exista trei afectiuni majore pe care prostata le poate dezvolta: inflamatia prostatei sau prostatita, hipertrofia benigna a prostatei si cancerul de prostata.
Consumul de pește îți prelungește viața. Iată care sunt cele mai recomandate sortimente Conform specialiștilor, dacă mănânci pește des poți trăi mai mult cu doi ani. De aceea locuitorii țărilor mediteraneene, de exemplu, sunt printre cei mai longevivi oameni de pe planetă.
Cele mai bune alimente pentru scăderea colesterolului Alimente diferite scad colesterolul în feluri diferite. Unele furnizează fibre solubile, care unesc particulele de colesterol și precursorii săi în sistemul digestiv și îi elimina din corp înainte să între în circulația sanguină. Altele îți furnizează grăsimi polinesaturate, care scad colesterolul LDL în mod direct, iar altele contini steroli din plante și stanoli, care împiedică organismul să absoarbă colesterolul.
Câte legume trebuie să consumi ca să nu faci infarct și AVC - Secretul unei sănătăți de fier Consumul de legume în cantități mari nu te ajută atât de mult așa cum credeai până acum. Un studiu de mare amploare arată ce mai trebuie să faci dacă vrei să ai o sănătate de fier.
Banalul PARACETAMOL poate cauza probleme grave. Doctor, avertisment pentru românii care iau pastile "după ureche" - poate duce la DECES Banalul paracetamol poate cauza probleme deosebit de grave dacă nu este luat după recomandarea medicului, în cazuri extreme acesta poate duce chiar și la deces, mai ales în cazul copiilor.
Salată verde și castraveți - cât de sănătoasă este, de fapt, combinația pe care se bazează cele mai multe diete Castraveții au un conținut bogat de apă, fibre, potasiu și magneziu. Potasiul ajută la echilibrarea cantității de sodiu din celule, în acest fel putând ajuta și în cazul aterosclerozei.
OMS, în alertă maximă: Răspândirea Ebola scapă de sub control - Ce s-a schimbat în 2022, în transmiterea bolii mortale Organizația Mondială a Sănătății este în alertă. Răspândirea Ebola scapă de sub control după ce ultimele cazuri de boală sunt inexplicabile pentru medici.
Cea mai mare greşeală pe care o faci atunci când prăjeşti CARTOFI Alimentele bogate în amidon preparate la temperaturi foarte înalte pentru o perioadă lungă de timp, precum cartofii prăjiți intens, pot crește riscul de cancer în cazul persoanelor care le consumă în mod frecvent.
Cât de important e să dormi noaptea și de câte ore de somn ai nevoie - Studiul despre boli care dă totul peste cap Un studiu amplu făcut de cercetători francezi și britanici a găsit formula perfectă pentru numărul de ore de somn pe noapte. Concluzia este cu totul alta decât cea de acum 20 de ani.
Diferența dintre merele verzi și cele roșii. Care sunt mai sănătoase Atât merele verzi, cât și cele roșii sunt bogate în vitamine și antioxidanți. Cu toate acestea, cele verzi sunt mai sănătoase, dar diferența este mică.
Ce alimente poți să mănânci seara ca să nu te îngrași Ce să mănânci seara ca să nu te îngraşi: ”Nu mânca după șase seara dacă nu vrei să te îngrași”! Acest îndemn nu este neapărat adevărat, spun nutriționiștii. Chiar și când vrei să slăbești nu e indicat să sari peste cină. Trebuie, însă să ții cont de anumite reguli: cina trebuie să asigure 15-29% din necesarul zilnic de calorii, trebuie să conțină cele mai puține calorii dintre cele trei mese principale și să fie evitate alimentele grele, bogate caloric. Cina este ultima masă a zilei și trebuie să conțină o porție de proteine și puține grăsimi.
Cele mai eficiente remedii care scad zahărul din sânge. Salvare pentru diabetici Fără a înlocui tratamentul cu insulină sau cu antidiabetice, plantele și terapiile alternative pot fi de ajutor celor diagnosticați cu diabet zaharat.
Privește-ți cu atenție părul! Dacă vezi unul din aceste semne, mergi de urgență la medic Schimbările în aspectul părului nu țin numai de produsele de curățare pe care le folosești, ci pot fi simptome ale unor disfuncții în organism.
PANDEMII periculoase după ce virusuri mortale „evadează” din Arctica - Ce urmează după schimbările climatice - Scenariu apocaliptic Modificarea condițiilor climatice provoacă mult mai multe schimbări în viața pe Pământ decât și-ar fi imaginat oamenii. Cercetătorii au avertizat că pandemii cumplite pot fi declanșate prin „evadarea” virusurilor mortale conservate de zeci de mii de ani în pământul înghețat din Arctica.
Bilanț coronavirus 19 octombrie: 619 cazuri noi și 12 decese, în ultimele 24 de ore. Peste 800 de români, internați in spitale În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 619 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 263 mai puține față de ziua anterioară. 148 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.
Bacteria care distruge stomacul. Se poate afla în corpul tău fără să îţi dai seama Helicobacter Pylori este un bacil (o bacterie) specific uman, gram-negativ localizat la nivelul mucoasei stomacului. S-a observat că frecvenţa infectării cu Helicobacter Pylori variază în funcţie de zona geografică, vârsta şi factori socio-economici.
Cauzele, simptomele și complicațiile constipației cronice Pentru ca afecțiunea să fie considerată cronică, constipația trebuie să fie prezentă în ultimele trei luni, cu debut cu cel puțin şase luni înaintea diagnosticului (conform criteriilor Comitetului International ROMA IV). Constipația cronică poate afecta adulții și copiii deopotrivă.
Cum poți întări sistemul imunitar în mod natural. Iată ce spun nutriționiștii! Nutriționiștii recomandă zilnic 200 de miligrame de vitamina C, pe care o poți lua dintr-un ardei roşu, două portocale sau un grepfrut, plus 100 de grame de pătrunjel.
Alimentul care te îmbătrânește înainte de vreme. De ce trebuie să renunți la el Anii trec, iar semnele timpului se văd pe fața noastră, în parul nostru, poate și în kilogramele acumulate de corpul nostru. Însă... știai că există un aliment care grăbește toate aceste lucruri?
Numărul infectărilor cu COVID-19 aproape s-a triplat în ultimele 24 de ore! 84 de persoane la ATI, printre care și un minor În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 882 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 577 mai multe față de ziua anterioară. 203 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.
Bacteria ucigașă care poate fi luată chiar din camera de hotel. Pandemia a avut un rol important în dezvoltarea ei Stațiunile de vacanță populare ar putea expune turiștii riscului unei infecții bacteriene grave care poate duce la pneumonie care pune viața în pericol, au dezvăluit o serie de noi studii.
Ce se întâmplă în organismul tău când renunți complet la sucurile carbogazoase Stresul, dieta, lipsa exercițiilor și epuizarea mentală sunt factori care joacă un rol important în declinul sănătății umane, dar consumul crescut de zahăr ar putea fi, fără îndoială, unul dintre cei mai mari vinovați. Marile companii adaugă zahăr în multe preparate pentru a le da un gust mai bun.