Articolele din categoria FRESH REFRESH:

E timpul pentru elixirul tinereţii! Iată cum îţi îmbunătăţeşti viaţa cu suc de struguri Alt tip
E timpul pentru elixirul tinereţii! Iată cum îţi îmbunătăţeşti viaţa cu suc de struguri
În împărăţia toamnei, există un moment special: culesul viei. Fie că o aveţi în familie, fie că aveţi drum prin piaţă, nu ignoraţi darul ei fantastic pentru sănătate: mustul. Dacă începeţi cu un pahar pe zi, neapărat înainte de masă, şi mergeţi cu generozitatea faţă de sănătatea dumneavoastră până la un litru, puteţi spune că aţi strecurat în organism elixirul tinereţii. 
Cum să tratezi greața și durerile abdominale Alt tip
Cum să tratezi greața și durerile abdominale
Un simptom comun multor persoane, adesea tratat cu indiferenţă, poate anunţa afecţiuni grave. Este vorba despre greaţă. Nu este o boală, ci simptomul unor afecţiuni locomotorii, tulburări ale sarcinii, al medicaţiei neadecvate, al stresului emoţional, poate fi provocată de durere, de o boală a vezicii biliare, de intoxicaţia alimentară, ingestia exagerată de alcool, griparea stomacului, supraalimentarea şi anumite infecţii. 
Poți depăși fără să știi doza maximă de mangan. Dacă ai aceste simptome, mergi la medic Alt tip
Poți depăși fără să știi doza maximă de mangan. Dacă ai aceste simptome, mergi la medic
Manganul, mineral cu rol esenţial în formarea oaselor, a ţesuturilor de legătură, implicat în funcţionarea glandei tiroide, absorbtia calciului, normalizarea nivelului de zahar din sange, in functiile sistemului imunitar si in metabolizarea grasimii si carbohidratilor, poate fi foarte toxic dacă depăşeşte doza zilnică recomandată, adică aproximativ două miligrame pe zi la adulţi. 
Un mic experiment: scoateţi din vocabular, pentru câteva zile, cuvântul "NU" Alt tip
Un mic experiment: scoateţi din vocabular, pentru câteva zile, cuvântul "NU"
Vi s-a întâmplat probabil de multe ori să strâmbaţi din nas auzind referiri la genul "literatură motivaţională", sau sfaturi simple pentru găsirea echilibrului psihic, vecine cu leacurile băbeşti. Dacă aţi făcut-o ori nu sunteţi informaţi că simplitatea conţine efecte psihologice constructive, ori sunteţi ignoranţi. Un mic truc pe care îl recomandă atât psihologi cu doctorate la cele mai bune universităţi din lume, cât şi preoţi de toate confesiunile este să scoatem din meniu cuvântul "nu".