Articolele din categoria EDITORIALE:

PNL relansează economia cu miniștri de mâna a doua
PNL relansează economia cu miniștri de mâna a doua. Ministerele de forță, puse pe tavă PSD-ului lui Ciolacu
În timpul negocierilor din decembrie anul trecut pentru formarea Guvernului, Ludovic Orban a fost acuzat că ar fi cedat ministere importante pentru a-și asigura funcția de președinte al Camerei Deputaților: Fonduri Europene, Transporturi şi Dezvoltare. Ar fi trebuit ca partidul să-și fi păstrat portofoliile pentru relansarea economiei, spuneau, la acea vreme, voci politice. 
Foto arhivă
Marinela Mititelu: „De ce la noi mall-ul bate școala”
Vestea că școlile se redeschid dacă personalul școlii este vaccinat în proporție de minimum 60% a provocat  un tsunami de critici. Care mai de care specialist în dat cu părerea a început să dea cu pietre: ba că decizia nu face decât să-i asmute pe părinți împotriva profesorilor nevaccinați, ba că procentul e mic și că nu reduce riscul infectării cu SARS-COV 2, ba că iar sunt discriminați săracii români, ba că nu sunt lăsați să aleagă. 
Marcel Ciolacu, PSD
C(i)olacul de salvare. Capcana mortală pentru liderul PSD. Între "trecerea în rezervă" și mărul de AUR otrăvit. Cum va juca?
În adâncul său, liderul PSD își dorește refacerea coaliției PNL-USR, care le-ar permite social-democraților să se întoarcă liniștiți în opoziție și să urmărească măcelul dintre liberali și useriști. Ciolacu ar bifa răsturnarea lui Cîțu și ar aștepta relaxat alegerile din 2024. Însă dorința lui Iohannis de a pedepsi USR îi complică teribil viața lui Ciolacu. Președintele PSD trebuie să tranșeze o dispută din care nu are nimic de câștigat. 
Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Supra-sexualizarea și îndoctrinarea copiilor. Este VITAL să ne cunoaștem drepturile părintești!
Nimic nu are un impact mai puternic pe termen lung asupra unei societăți decât modul în care ne educăm copiii. În familie, în școală și în societate. Există o serie de valori comune pe care s-a cladit fiecare generație, acceptate și aplicate de o covârșitoare majoritate de români: nucleul societății este familia, compusă din mamă și tată, copiii sunt fetițe sau băieți și, până la vârsta maturității depline, părinții sunt cei care îi ocrotesc de pericolele din afara familiei și veghează ca principiile sale să fie duse cât mai bine mai departe.
Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: 2.000 de grade Celsius, 5 minute, 300 mililitri. Mesaj către umanitate!
Astăzi este vorba despre 2.000, 5 și 300. Este nevoie de 2.000 de grade Celsius ca un om să se carbonizeze. Este nevoie de doar 5 minute ca un om ars să moara prin asfixiere. Este nevoie de peste 300 de ml de lacrimi în exces în sacul lacrimal ca acestea să se verse pe față.  2.000, 5 si 300. Nu numărul voturilor, anii de guvernare, orele de discursuri publice, miile de promisiuni sau costul becurilor aprinse în Palatul Victoria sunt adevăratele costuri.
Iulian Leca
Iulian Leca: S-a terminat vacanța lui Iohannis. Începe războiul
Câtă îngrijorare o fi pe capul președintelui privind la desfășurarea acestei bizare crize politice numai Klaus Iohannis știe. Și sunt convins că și domnia sa privește și nu înțelege mare lucru din această păruiala generală care a cuprins clasa politică întreagă în ultima săptămână. Cei mai mulți dintre politicieni, de altfel, declară onest că nu înțeleg mare lucru din ce se întâmplă în jurul lor.