Articolele din categoria ACTUAL:

Dezvăluiri ȘOC după crima din Grădina Botanică, Craiova - Ucigașul de 17 ani, extrem de agresiv - Mărturii halucinante
Dezvăluiri ȘOC după crima din Grădina Botanică, Craiova - Ucigașul de 17 ani, extrem de agresiv - Mărturii halucinante
Răsturnare de situație în cazul criminalului din Grădina Botanică. Elevul ucigaș care a șocat întreaga țară primise, cu puțin timp înainte de crima oribilă, aviz de exmatriculare. Potrivit apropiaților, tânărul ar fi avut probleme comportamentale grave, cunoscute atât de conducerea școlii, cât și de familia sa, potrivit Realitatea PLUS. În urma tragediei, Melis, tânăra în vârstă de 15 ani a murit pe loc, iar prietenul ei, Emi, a fost internat în stare critică, dar a supraviețuit. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional! 
Nicolae Ciucă la Școala de vară  a Organizației Femeilor Liberale / Foto: Facebook
Nicolae Ciucă: România are un potențial uman pe care îl apreciază uneori mai mult cei din afară decât ne apreciem noi înșine
Președintele PNL Nicolae Ciucă mizează pe potențialul românilor și pe valorile românești. Drept urmare, acesta a transmis vineri, în discursul susținut la Școala de vară a Organizației Femeilor Liberalei (OFL), că membrii partidului pe care îl conduce vor vorbi comunităților despre ce vrea să facă PNL și mai puțin despre angajamentele politice. “Eu cred că țara noastră are un potențial uman pe care îl apreciază uneori mai mult cei din afară decât ne apreciem noi pe noi”, a transmis Ciucă. 
Mihailo Podolyak/ Wikipedia
Mesajul Kievului pentru autoritățile de la București în cazul dronei rusești: "Este nevoie de acțiuni simple, nu de „tăcerea mieilor”
România ar trebui să decidă să doboare rachetele și dronele rusești care se apropie de granițele sale „pe o anumită rază”, susține Mihailo Podoliak, unul dintre consilierii de bază ai președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. „Avem nevoie de acțiuni, nu de `tăcerea mieilor`”, este mesajul transmis de Podoliak pe Twitter. Afirmația sa vine vine după ce, la începutul acestei săptămâni, fragmente dintr-o dronă rusească au fost descoperite pe malul românesc al Dunării.
Explozie Crevedia/ Inquam Photos / Octav Ganea
Situația răniților în urma dublei explozii de la Crevedia. Câți pacienți mai sunt în stare critică - Numărul persoanelor externate
​Un singur rănit în urma dublei explozii produse pe 26 august la stația GPL din Crevedia se află în acest moment în stare critică, acesta fiind internat într-un spital din Milano (Italia). Alți doi pacienți sunt intubați și ventilați mecanic, anunță Ministerul Sănătății în cel mai recent bilanț transmis vineri. Numărul pacienților decedați rămâne în continuare 5, la fel și cel al paicenților transferați la spitale din afara țării -12.