Articolele din categoria ACTUAL:

Primarul comunei Chilia Veche a vorbit despre moralul localnicilor după prăbușirea dronei rusești
Primarul comunei Chilia Veche, despre moralul localnicilor după prăbușirea dronei rusești: „Nimeni nu vrea să-şi părăsească gospodăria”
Prăbușirea unei drone rusești pe teritoriul României nu pare să fi afectat moralul localnicilor din comunele afectate de acest incident. Conform primarului comunei tulcene Chilia Veche, Alexandru Timur Ciauş, locuitorii nu sunt interesați să părăsească zona sau să își abandoneze gospodăriile, în ciuda riscului unor bombardamente în Ucraina, în apropierea graniței cu România. 
Mierea de rapiță este considerată o adevărată comoară cu nutrienți
De ce este mierea de rapiţă atât de căutată. Motivele pentru care este considerată o adevărată comoară cu nutrienți
Mierea de rapiță este o miere unică și valoroasă produsă de albine din nectarul florilor de rapiță. Este cunoscută pentru proprietățile sale terapeutice, aroma sa delicată și capacitatea de a îmbunătăți sănătatea. Această miere a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani datorită beneficiilor sale și aprecierii culinare. Dar ce face mierea de rapiță atât de specială și de căutată? 
Dezvăluiri ȘOC după crima din Grădina Botanică, Craiova - Ucigașul de 17 ani, extrem de agresiv - Mărturii halucinante
Dezvăluiri ȘOC după crima din Grădina Botanică, Craiova - Ucigașul de 17 ani, extrem de agresiv - Mărturii halucinante
Răsturnare de situație în cazul criminalului din Grădina Botanică. Elevul ucigaș care a șocat întreaga țară primise, cu puțin timp înainte de crima oribilă, aviz de exmatriculare. Potrivit apropiaților, tânărul ar fi avut probleme comportamentale grave, cunoscute atât de conducerea școlii, cât și de familia sa, potrivit Realitatea PLUS. În urma tragediei, Melis, tânăra în vârstă de 15 ani a murit pe loc, iar prietenul ei, Emi, a fost internat în stare critică, dar a supraviețuit. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!