Articolele din categoria ACTUAL:

Laura Roșca/ DJ Lalla/ Facebook
Mesajul cutremurător postat pe Facebook de mama artistei DJ Lalla cu doar o săptămână înainte ca fiica ei să moară. Ce a cerut femeia
Cu o săptămână înainte ca Laurei Roşca, cunoscută ca „DJ Lalla”, să moară în condiții necunoscute pentru moment, mama ei a lansat un apel disperat într-o postare pe Facebook. Mesajul este de-a dreptul cutremurător și ar putea să facă lumină în cazul morții acesteaia. Trupul neînsuflețit al artistei în vârstă de 34 de ani a fost găsit de niște turiști, în cursul zilei de joi, pe o plajă din staţiunea Mamaia. Tânăra era îmbrăcată sumar, dar nu de plajă, și purta mai multe bijuterii. Cazul este anchetat de poliție.
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila/ Inquam Photos, Octav Ganea
Combaterea AVC, o prioritate la nivel național. Rafila promite module de educaţie pentru sănătate în școli, din 2024
Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat, vineri, că este o prioritate la nivel naţional combaterea AVC prin metode care să ducă la recuperarea integrală a pacienţilor, mai ales că tot mai mulţi tineri fac infarct sau AVC. Preventiv, ministrul afirmă că se poate face educaţie pentru sănătate, de aceea, va face tot ce ţine de instituția pe care o conduce ca începând din anul şcolar viitor să existe în sistemul de îmvăţământ educaţie pentru sănătate adaptată vârstelor copiilor.
Scene șocante au fost filmate într-o școală din Oltenița
Copil bătut de profesoară în timpul orei de Socială: Am crezut că am să mor! Anchetă uriașă la o școală din Argeș
Un elev în vârstă de 12 ani, din Argeș, a ajuns la spital după ce o profesoară l-ar fi bătut în timpul orei. Ambulanța a fost solicitată chiar de părinții copilului, după ce acesta s-a întors acasă de la școală și a acuzat stări de rău. Două anchete sunt în curs de desfășurare. Una a fost demarată de Poliție, iar cealaltă inspectoratul școlar, care a cerut o cercetare disciplinară.