Articolele din categoria ACTUAL:

Ce trebuie să pui în must, ca să nu fermenteze repede. Doar bunicii știu acest truc
Ce trebuie să pui în must, ca să nu fermenteze repede. Doar bunicii știu acest truc
Fructele și legumele s-au cules, așa că gospodarii s-au pus pe treabă. De la dulcețuri, murături și zacuscă la must, vin și țuică, iată că în casele oamenilor se pregătesc o mulțime de bunătăți. Cum mustul este printre principalele preocupări ale celor care au vii de struguri, este bine să știți un truc esențial care va face această dulce licoare să nu fermenteze prea repede. Numai bunicii de la țară știu acest truc!
Cancelarul Karl Nehammer
Cancelarul care ne-a refuzat în Schengen, declarație șocantă: Nehammer trimite copiii să mănânce de la fast-food-uri
Este scandal de amploare în Austria după ce cancelarul care ne-a refuzat în Schengen a făcut o declarație șocantă pentru poporul său. Acesta trimite copiii să mănânce de la fast-food-uri, iar oamenii sunt săraci pentru că nu muncesc. Karl Nehammer a spus în cadrul partidului său că hammburger-ul la 1,4 euro este cea mai bună masă pentru austriecii săraci și cea mai convenabilă mâncare caldă pe care părinții să le-o cumpere copiilor. 
Daniel Petrecu, șeful Statului Major al Armatei Române/ Foto: Facebook
Pericol uriaș! Comunicațiile GPS ale navelor din apele teritoriale române, bruiate de Rusia - Semnal de alarmă al șefului Armatei Române
Rusia bruiază „activ și constant” comunicațiile GPS, ceea ce provoacă riscul producerii unor coliziuni între navele aflate în apele teritoriale române sau cele care intră în zonele supuse restricțiilor de navigație de către Moscova, o spune chiar șeful Statului Major al Armatei Române, generalul Daniel Petrescu. Oficialul susține, totodată, că România și Europa trebuie să se pregătească pentru „o confruntare pe termen lung" cu regimul Federației Ruse.
Scandal pe salariul minim - Surse: Cei 200 de lei scutiți de taxe dispar de anul viitor
Scandal pe salariul minim - Surse: Cei 200 de lei scutiți de taxe dispar, de anul viitor
Sunt controverse uriașe după ce Guvernul a majorat salariul minim la 3.300 de lei brut. Deși ordonanța a trecut cu păstrarea celor 200 de lei neimpozabili, surse politice spun că facilitatea ar putea să fie scoasă de la 1 ianuarie, ceea ce ar însemna ca salariul net să fie mai mic. În plus, nu se știe nici ce se va întâmpla cu salariul minim în construcții, după ce majorarea lui a fost amânată odată cu introducerea CASS pentru că executivul și-a dat seama că angajatul tot ar fi primit mai puțini bani în mână.
Elev de 17 ani, arestat după ce și-a snopit în bătaie fosta iubită! Incidentul cumplit s-a petrecut chiar pe holurile școlii
Elev de 17 ani, arestat după ce și-a snopit în bătaie fosta iubită! Incidentul cumplit s-a petrecut chiar pe holurile școlii
Un elev de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a snopit în bătaie o colegă. Scenele oribile au avut loc într-un liceu din Mioveni, județul Argeș, iar profesoarele au intervenit să oprească agresorul. Eleva de 18 ani bătută a ajuns de urgență la un spital din Capitală după ce și-a pierdut cunoștința în urma violențelor. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar la liceu a fost începută o anchetă. 
Procurorul care l-a prins pe Dumitru Buzatu este vecin cu el - Noi detalii în cazul baronului șpăgar de la Vaslui
Procurorul care l-a prins pe Dumitru Buzatu este vecin cu el - Noi detalii în cazul baronului șpăgar de la Vaslui
Ies la iveală noi detalii despre procurorul care l-a săltat pe Dumitru Buzatu. Cristina Chiriac este femeia care l-a prins pe baronul de Vaslui cu geanta cu bani în portbagaj. Aceasta este șefa DNA Iași și este vecină cu Dumitu Buzatu într-o comună din Vaslui. De asemenea, ucenicii lui Buzatu au început să plângă după cel care le-a format cariera. Eduard Popica, ginerele lui Emil Savin, cel care l-a dat pe mâna procuraturii spune că a pierdut un tată după flagrantul polițiștilor. Dumitru Buzatu va afla în câteva ore dacă va rămâne în spatele gratiilor pentru 30 de zile. 
Cazul Dumitru Buzatu. Baronul șpăgar rămâne în arest
Dumitru Buzatu rămâne în AREST încă 30 de zile. Baronul șpăgar stă singur în celulă
Dumitru Buzatu rămâne în arest. Curtea de Apel Iași a respins, vineri, solicitarea lui Dumitru Buzatu de a fi eliberat din arest preventiv. Cei trei avocați ai baronului șpăgar au spus, în pleodoaria susținută în fața instanței din Vaslui, faptul că el credea că a primit un împrumut de 125.000 de lei și că acesta este bolnav. Potrivit Realitatea PLUS, baronul șpăgar stă singur în celulă. 
Zodia căreia îi pasă doar de bani. La ce trebuie să fii atent dacă ai o astfel de persoană în anturajul tău?
Zodia căreia îi pasă doar de bani. La ce trebuie să fii atent dacă ai o astfel de persoană în anturajul tău?
În cadrul pachetului larg de personalități pe care o pot avea semnele zodiacului, există una în special, cu care luxul și banii sunt nenegociabili. Află aici la ce zodie ne referim și căreia îi pasă doar de bani, cum să-i câștige și să-i reinvestească pentru a-și permite tot ceea ce a visat vreodată. Amintiți-vă că horoscopul ne ajută să descifrăm trăsăturile de personalitate cu care putem găsi afinitate sau le putem respinge definitiv.
Drama copilului de 10 ani care merge la scoală cu adidașii lipiți cu super glue. Sfâșietor: Când copiii mănâncă în pauză, eu ies afară - VIDEO
Drama copilului de 10 ani care merge la scoală cu adidașii lipiți cu super glue. Sfâșietor: Când copiii mănâncă în pauză, eu ies afară - VIDEO
Un copil de 10 ani din Vaslui își lipește aceeași pereche de adidași de fiecare dată când se rupe și își spală zilnic singurul rând de haine pe care îl are, doar pentru a merge la școală. Nu știe ce înseamnă să aibă pachet la școală, iar când toți mănâncă, el iese din clasă. Asa arata realitatea unui copil care traieste intr-o sărăcie lucie. Cazul dramatic a ajuns în atenția unei asociații umanitare care vrea să il ajute.